sally_bowles 10.08.06, 00:36 witam, czy ktoś mógłby mi polecić jakąś kosmetyczkę w Centrum, albo na Pradze? Najchętniej taką, która nie wydrenuje mi portfela i nie poparzy twarzy ;-) z góry ślicznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_listek mozna podawać? 10.08.06, 10:56 A to tak mozna na forum podawać, nie reklama? Czy na priva? Mogę polecić Studio Urody (czyli fryzjerstwo i kosmetyka) przy Rondzie Waszyngtona 2a, tel. 617 52 31. To w jednym z tych półokrągłych budynków przy Rondzie (w tym dalej od Wisły patrząc). Ja chodzę do Pani Agnieszki Osiej, bardzo profesjonalna i sympatyczna. Ceny wydaja mi sie przyjazne. Wczesniej chodziłam do IZISu, ale tu mi wygodniej, troche taniej nawet. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
sally_bowles Re: mozna podawać? 10.08.06, 12:40 świetna lokalizacja :-) a jakiego rzędu tam są ceny? ile np. kosztuje oczyszczenie twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: mozna podawać? 10.08.06, 13:49 To zależy dużo od maseczki na koniec, te wymyslne podrażają. Ja ok. stówy płaciłam chyba za oczyszczanie. Ale nie wciskają na siłę nic drogiego (w jednym IZISie mi zawsze te piekielne algi robili :-). Ja tam regularnie na henne, regulację brwi chodzę. Woskowanie uszu też tam robiłam. Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś