Gość: hahaha IP: *.autocom.pl 03.09.06, 23:53 hahaa ogladlao sie te glupoty jak sie blyo dzieckiem hah Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Kleks Monika Mrozowska IP: *.acn.waw.pl 04.09.06, 06:56 Chciałbym, żeby byłą moją fasolką :) A jesli się nie zgodzi to w ostateczności mogłby być też przebrany Pan Tik-Tak w blond lokach. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fa 04.09.06, 09:43 phh... Fasolki... tylko i wyłącznie ARFIK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylk.. Re: Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:54 TikTak miał mówić o Arfiku? I tak ten zespół zaistniał dzięki Tik Takowi bo w nim leciała Siostra królewna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja porażka.. IP: 217.153.27.* 04.09.06, 10:41 Fasolki są sztucznie uśmiechniętymi dziećmi występującymi z playbacku.. Odpadam jak słyszę peany na ich cześć. A Ciotkę Klotkę osobiście poznałam, nie mam miłych wspomnień.. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: porażka.. 04.09.06, 10:47 normalnie zabrało mi się na wspominki... kiedyś wigilia mogła się dla mnie zacząć wyłącznie po tym jak usłyszałam taką fasolkową piosenkę o świętach, co to były czasem kolędowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: porażka.. 04.09.06, 18:13 Tik-tak zszedla na psy jak zaczeli robic z siebie zdziecinnialych pajacow. Ale to moze to ja wtedy doroslam? Tylko dlaczego inne dzieci i ich rodzice tez wtedy zaczeli sie tym programem (lubianym wczesniej) lekko brzydzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej Re: porażka.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:02 to był program dla debili robiony przez debili, a ten facet w okularkach to powinien iść na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: porażka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:52 A ty już po leczeniu czy w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: porażka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:51 Fasolki akurat jako jedne z nielicznych występują na żywo na koncertach więc chyba ci się zespoły pomyliły - może to były Fasolinki? Odpowiedz Link Zgłoś
discontinuum Re: porażka.. 05.09.06, 21:53 no ale tu chyba dobrze widać- jakie są początki i końce takiego typu showbiznesu. Jeśli ktoś tego nie widzi, to niech tam zapisuje dzieci. A że tacy ludzie są, to jest ciekawostka poniekąd ku przestrodze gdzie można się zabłąkać w tym dziwnym świecie. I skończyć jak pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:51 Monika Mrozowska i "na dobre i na złe"? "Plebania"?a jakim cudem? ona gra przede wszystkim w "Rodzinie zastępczej" i to od dobrych kilku lat...czy tak trudno zajrzec chocby na filmweb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:58 Z tego co wiem, to Krzyś zeznał wszystko prawidłowo lecz autorce się wszystkie seriale pomieszały a i tytuł w Gazecie świadczy o zamieszaniu bo podpisali pod zdjęciem, że pisze teksty dla Fasolek a z treści wynika, że raczej muzykę jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fa IP: *.dsk.uw.edu.pl 05.09.06, 10:07 to autorce bardzo sie pomieszalo ;) i ja sie czepiam wlasnie jej a nie Krzysia ;) podejrzewam zresztą, że on nawet o tym nie wspominał.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tik Tak Fan A znacie piosenkę "Lizak" Skubikowskiego? IP: 213.146.57.* 04.09.06, 12:03 Proszę bardzo, oto tekst: LIZAK - Jacek Skubikowski W kinie ciemno, ciemno, ciemno, nikt nie patrzy, nie słyszy nikt też, cukier w płynie to przyjemność, to nie kłuje, to przecież nie jeż! Weź go do buzi, weź (do buzi), weź go do buzi, weź, weź, weź, no, proszę! Weź go do buzi, bo za chwilę cię pobrudzi, weź go do buzi, weź! Tutaj bać się nie ma czego - zwykły lizak! Nie palec! Nie kij! Przecież nie ma w tym nic złego! Chwyć oburącz i ssij, mocno ssij! No! No! Weź go do buzi. . . itd. / x 2. Do buzi! Do buzi! Weź go do buzi. . . itd. / x 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasolkoFan Re: A znacie piosenkę "Lizak" Skubikowskiego? IP: *.dnet.pl 04.09.06, 13:55 I tak najlepsza jest fantazja... To szkielko wszystko potrafi Na kazde pytanie odpowie Wystarczy wziasc je do reki I wszystko bedzie gotowe Wystarczy wziasc je do reki Ziarnko fantazji nasypac I juz za chwile mozna Z Panem Kleksem w Swiat pomykac (pisane z pamieci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Słaby Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fasole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:32 >Właśnie przygotował nową czołówkę dla "Domowego przedszkola" Zdrada!!! To już nie będzie tu ptał nocą jeż? Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fa 05.09.06, 03:37 Eh, lezka sie w oku kreci :) Kto z naszego (70/80) pokolenia nie wspomina czasem fasolek, przedszkola, czy pankracego... NIestety - teraz rzadza pokemony :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:00 Piosenka będzie ta sama ale aranżacja nowa... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Pan Tik-Tak i Ciotka Klotka szukają nowych Fasole 04.09.06, 17:36 Czekaj, Tik-Taku, aż cię Giertych dopadnie i zabroni wstępu do przedszkoli transwestytom! Demoralizacja od najmłodszych lat! Ligo!!! Ty widzisz i nie grzmisz?! :P Odpowiedz Link Zgłoś