Gość: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 22:45 Wrocilem. Niedopity wiec pije dalej. Ale pisze tez listy. Choc moglbym walnac sie przed tiwi i obejrzec 10. raz Pulp Fiction. No ale trza dotrzymac slowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buggi Re: Czesc misie-pysie! IP: *.access.de.clara.net 10.03.03, 00:02 czesc misiu-ptysiu, ja tez pisze. zalegle maile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc misie-pysie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 00:03 Nie, nie, nie ptysiu ale pysiu. W Pulp fiction tak zwraca sie w pierwszej i ostatniej sekwencji Tim Roth do kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Czesc misie-pysie! 10.03.03, 00:19 Tu Was mam misie-patysie...?A ja sama na E:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Czesc misie-pysie! IP: *.access.de.clara.net 10.03.03, 00:22 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie, nie, nie ptysiu ale pysiu. W Pulp fiction tak zwraca sie w pierwszej i > ostatniej sekwencji Tim Roth do kochanki. ale ty nie jestes moja kochanka, obstaje wiec przy misiu-ptysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czesc misie-pysie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 00:35 A moge byc kochankiem? E-kochankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Czesc misie-pysie! IP: 62.80.57.* 10.03.03, 01:00 Gość portalu: Niech napisał(a): > A moge byc kochankiem? E-kochankiem. eeeeee????!!!!! kim? eeeeee..tam PS zwariowal. chce by mnie Karol kolem za to rozciagal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re:Trudno zostales kochankiem IP: 62.80.57.* 10.03.03, 01:06 wlasnie oglosilam na E. Nie ma odwrotu, przynajmniej do czasu zanim nie wyjedziesz/emy, bo wylatujesz jak czytalam 20., ja natomiast dzien wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś