muller-miller 25.09.06, 23:24 Ostatnio w meczu z II Polonią ( to ten zespół który wygrał z rezerwami legiunii trzy do kółka) strzelił dwie bramki. Obserwując trzęsących się pomocników Polonii (bąk,bierek ) to taki Darek wart jest wszystkich młodych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojteklu Re: Darek Dźwigała 26.09.06, 08:50 Z całym szacuneczkiem dla Darka - już nie te lata.Akurat z racji braku meczy w Wa-wie pojechałem do Otwocka i widziałem ten popis rezerw.To raczej nasze rezerwy były słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago [...] IP: *.icm.edu.pl 26.09.06, 09:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller nieładnie [...] 26.09.06, 20:08 brzydki mendi.Nie mogę się doczekać aż Cię stąd wywalą. DAREK - super gościu, takie gościa w legii nie było od Brychczego Odpowiedz Link Zgłoś
asuchy Re: Darek Dźwigała 27.09.06, 06:05 Darek jest fajnym gosciem, zawsze usmiechnietym,zadowolonym, jeszcze jak robił "gwiazdę" nie odmówił nikomu zdjęcia, podpisu,zwykły normalny facet bez żelu na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nordsea Re: Darek Dźwigała 29.09.06, 01:03 Darek nie nadawał się mentalnie do I druzyny, był wypalony. Odpowiedz Link Zgłoś