e-kibel 26.09.06, 23:38 Dlaczego PiS jest skorumpowane? Taka fajna partia. A teraz pewnie u nas Budapeszt się szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp Re: TERAZ MY! PIS. IP: *.net-serwis.pl 26.09.06, 23:42 do poczytania forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=49272218 Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: TERAZ MY! PIS. 26.09.06, 23:42 Tylko Buda. Przetarg na Peszt został odwołany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DREWNIAK Re: TERAZ MY! PIS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:47 Ponoć czołgi mają wyjechać na ulice. Lechu ogłosi jutro stan wojenny. o 22 wszyscy doma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /// Lipiński próbuje przekupić Beger he he... IP: *.aster.pl 27.09.06, 00:09 terazmy.onet.pl/1361937,archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saskia Re: TERAZ MY! PIS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 02:37 Żegnaj IV RP, idź na śmietnik historii gdzie twe miejsce wraz ze swymi "solidarnymi" twórcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midwig Re: TERAZ MY! PIS. IP: *.net-serwis.pl 27.09.06, 11:20 Pytam, czy jak x przyjdzie do y i będzie go nagabywał o wykonanie "mokrej roboty”, czyli zabicia kogoś, a ten y powie, że na razie prezes się nie zgodził, że trzeba trochę odczekać itd... Jeżeli po prostu od razu nie odmówi to można tu mówić, ze jest niewinny? źe to nie ja (y) byłem inicjatorem tej rozmowy, to nie ode mnie wypływały propozycje to to znaczy, że nie wykonałby tego zlecenia? Moim zdaniem ta prowokacja ujawniła być może to, co dzieje się na co dzień w sejmie, ale że tak jest wcale nie znaczy, że uczciwi ludzie mają to akceptować. Większość ludzi jak mniemam jest uczciwa i dlatego uważam, że negatywni bohaterowie tej korupcji powinni iść do więzienia. Teraz niech Ziobro wyśle komandosów po swojego kolegę Lipińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola33 Re: TERAZ MY! PIS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 11:47 Zgadzam się , ale niestety Ziobro powiedział w TVN 24, że to nie było nic wielkiego i że nie można tu mówic o żadnej aferze korupcyjnej. Zobaczcie jak to działa - JEDNAK PUNKT WIDZENIA dla niektórych mam nadzieję ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
margala jaka korupcja? 27.09.06, 20:04 jaka korupcja? nawet Platforma Obywatelska na swojej stronie nie pisze o korupcji, ale o "korupcji politycznej" lub "korupcji parlamentarnej" - w cudzysłowiu. Ciekawie i trafnie o tym nowym zjawisku napisał jeden z blogowiczów: www.galba.net.pl/blog pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: jaka korupcja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:22 www.galba.net.pl/blog Dobre i prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Nie ten winien kto kradnie, ale kto wsypie ! 27.09.06, 21:26 PIS stwierdził że takie postępowanie to u nich standard. Korupcja, kupowanie posłów (caryca Katarzyna i kuerfuerst pruski się przypominają), obietnice uniewinnienia prozelitów. Kaczorki tłumaczą, że skandalem są nie ich kryminalne działania, ale ich ujawnienie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: Nie ten winien kto kradnie, ale kto wsypie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:38 A Ty jak zwykle nie grzeszysz (domyśl się czym)... Mój drogi, sprawa wygląda tak: 1) Posłanka dzwoni do kogoś z PiS z prośbą o rozmowę. 2) Ktoś przychodzi aby się zorientować w sytuacji nastrojach, spisuje jej oczekiwania, nawet trochę ja nakręca, a na koniec odczytuje listę (w zasadzie tylko to widzimy w TV, jako "propozycję korupcyjną"). 3) Dzień później przychodzi do niej ktoś inny i stara się delikatnie jej przekazać, że w ogóle nic z tego nie będzie (bo po co robić sobie wrogów kategoryczną odmową). I co? TVN usiłuje zrobić z tego sensację, a lewacy zaczynają podburzać społeczeństwo (zresztą jak widać bez skutku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re: Nie ten winien kto kradnie, ale kto wsypie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 21:48 I znowu głos z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga xxx222 dedykuję Norwida 27.09.06, 22:10 O, pióro! Tyś mi żaglem anielskiego skrzydła I czarodziejską zdrojów Mojżeszowych laską, - Tylko się w tęczowane barwiąc malowidła, Nie bądź papugą uczuć ani marzeń kraską - Sokolim prawem wichry pozagarniaj w siebie, Nie płowiej skwarem słońca i nie ciemniej słotą; Dzikie i samodzielne, sterujące w niebie, Do żadnej czapki klamrą nie przykuj się złotą. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk To byl faktycznie wieszcz 28.09.06, 00:00 O, pióro! Tyś mi żaglem anielskiego skrzydła I czarodziejską zdrojów Mojzesowicz laską... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Jeśli fakty kompromitują pis,tym gorzej dla faktów 27.09.06, 22:11 A ty jak zwykle zaprzeczasz faktom. Polecam zapis rozmowy agenta pisu (Lipińskiego), sam znajdziesz, czy muszę ci podać link? A co sądzi na ten temat społeczeństwo: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3648364.html Znaczna większość domaga się rozwiązania faszystowsko/populistycznego sejmu. Wiem, wiem. Jeśli fakty są przeciw nam, to tym gorzej dla faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Trzeba przyznać racje POstkomunie:) IP: *.chello.pl 28.09.06, 10:11 w tym załganiu są najpepsi dranie nieustannie łżą i wrzeszczą Dziś przygłup hiena niesiołowski ujada ach jak on sie pluje :) a to znaczy że już pomysły im się kończą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddb2 Re: Trzeba przyznać racje POstkomunie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:19 Pis mialo oblesne twarze. Teraz twarzy nie ma w ogole ! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Trzeba przyznać racje POstkomunie:) 29.09.06, 17:42 Oczywiscie rozliczymy Postkomune ze te prowokację. nie cieszcie sie zbyt szybko,zobaczymy co zrobi Tusk ,schetynai pozostali jak beda się tłumaczyć ze swoich żadań podczas negocjacji? Nie ciesz się olejniczak,to ni ebedzie tak jak myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re: Trzeba przyznać racje POstkomunie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:14 Omarek dostał już wytyczne Ojca Dyrektora po wczorajszej czkawce.PiS opoką moralną Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamba2000 Re: jaka korupcja? IP: *.aster.pl 29.09.06, 17:53 Z jednym wyjątkiem może- negocjacje pomiędzy partiami w sprawie koalicji to rozmowy wielu osób razem a nie dwójki w pokoju hotelowym. A jeżeli już to obie strony o tym wiedza. Dochodzi jeszcze sprawa kompromisu programów- z czego rezygnujemy a co realizujemy. Tam o programie raczej mowy nie było Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: jaka korupcja? 29.09.06, 18:07 Gość portalu: karamba2000 napisał(a): > Z jednym wyjątkiem może- negocjacje pomiędzy partiami w sprawie koalicji to > rozmowy wielu osób razem a nie dwójki w pokoju hotelowym. A jeżeli już to obie > strony o tym wiedza. Dochodzi jeszcze sprawa kompromisu programów- z czego > rezygnujemy a co realizujemy. Tam o programie raczej mowy nie było Oczywiscie wątpliwosci pozostana zawsze jak posmak goryczy,ale w tym wypadku Bergerow jest sobie ,-a raczej bedzie- winna.Po to zaprosiła obydwu "polityków",aby spokojnie realizwac założenia niejakiego buraka Endrju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re: jaka korupcja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:16 Omarku nazywam się KLĘSKA i stoje przy waszych drzwiach.A Jareczek i ferajna od Trybunału się nie wywinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-kibel Re: jaka korupcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:29 PiS to prymitywy! Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: jaka korupcja? 02.10.06, 07:18 Gość portalu: e-kibel napisał(a): > PiS to prymitywy! I dlatego ChIWD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi a paszli wy w PiS.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:35 Kaczogród Odpowiedz Link Zgłoś