Gość: jedrek IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.06, 10:53 Witam Mam prośbę - jak dojechać z Dworca PKP na ul. Czerską a następnie - jak z Czerskiej dostać się na al. Jerozolimskie dzięki za odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roox Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:59 Z Centralnego jedzie 131. Wysiadasz na Gagarina na przystanku Iwicka. Kawleczek trzeba dojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roox Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:02 Centralny jest przy Jerozolimskich, wiec tym samym sposobem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.06, 11:34 thx, to te Jerzolimskie muszą być bardzo długie, bo ostatnio jak byłem autem to pałacu kultury nie widziałem ;) (a zdaje się, że jest przy dworcu). Chyba, że to miejsce gdzie byłem i mam się znowu dostać nie jest na jerozolimskich. dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:38 Tak, są dość długie. A dokąd chcesz dokładnie dojechać? Znasz adres? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roox Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 11:53 Bo moze byles przy Dworcu Zachodnim, tez jest przy Al. Jerozolimskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:22 Aleje ciągną się aż za Łopuszańską (hala Makro), wiec autor watku, mógł byc o wiele dalej, niz na Dw.Zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.06, 14:36 Numer 160, albo coś koło tego. To jest w okolicach centrum handlowego renoma?? (zapomniałem nazwy, domyślam się, że na tej ulicy może być wiele centrów, na przeciwko jest ponoć jakiś multipleks). Coś tam kopią i nad ulicą stawiają jakiś drugi poziom dla samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roox Re: Prośba - jak dojechać do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 15:28 Domyslam sie ze chodzi o CH Reduta. Pozostaje Ci autobus 187 www.ztm.waw.pl/baza/20061002/187/TP-STE.HTM Wysiadasz na Czerniakowskiej na przystanku Sielce lub Chelmska i dalej z buta. Odpowiedz Link Zgłoś