Gość: żabcia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 08:39 Gdzie jest wiosna????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwunasty Re: Wiosna 16.03.03, 10:10 Gość portalu: żabcia napisał(a): > Gdzie jest wiosna????? No jak to gdzie> KAczor trzyma i nie chce wypuścć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm/M Re: Wiosna IP: *.biblioteka.targowek.waw.pl / 192.168.1.* 18.03.03, 12:18 jest jeszcze nie u nas .zimno jak nie wiem co.poczekam jeszcze kILKA DNI Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Wiosna 18.03.03, 01:29 Juz blisko. Pan Witek powrocil na patio, kolo metra. Spiewa. Ma sombrero. Snieg zniknal. Gowienka spod niego wyplynely, ale tez juz nie smierdza. Slonce juz nawet czasem ogrzeje twarz czlowiekowi. Trawa sie zieleni (na razie tylko nad rurami CO, ale zawsze). Kupilem sobie pomaranczowe okulary - przez nie zielen jest kaby zywsza... I juz ja czuje, juz jest blisko. Juz sie z zimowego snu miasto powoli wybudza, zrzucilo ten brud zimowy z siebie, teraz idzie do lazienki umyc zeby, wziac prysznic z deszczy pierwszych cieplych, slonce Warszawe na razie oslepia, ale powoli sie przyzwyczaja... Jest dobrze, a bedzie lepiej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy Re: Wiosna IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 18.03.03, 01:40 Wróciłem właśnie ze wsi i tam dopiero Ją ,oną Wiosnę widać,słychać i czuć.Żórawi bez liku,skowronki nad polami świergolą,a stada gęsi wracających do swoich zimniejszych stron ,jeno mijają się w powietrzu.Zielonego jeszcze brak,ale nad Drawą w Barnimiu piękne przebiśniegi... Na Pomorzu -zach wiosna tuż tuż, a może bliżej, czego i Wam życzę ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wiosna IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 12:32 zwykle przychodzi od strony malinowego chruśniaka Odpowiedz Link Zgłoś