Gość: Conwiktor IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 18.03.03, 22:44 Bandziory z Legii to już nie tylko kibole ale także piłkarzyki. Rozwiązać tą chołotę !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majkel Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy ze... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:45 Powinni im wtłuc! Najpierw na boisku, a potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAMBROWIAK WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.tnt8.nyc9.da.uu.net 18.03.03, 23:08 WSZYSCY Z W-WY TO CHAMY ,A KTO TAM POMIESZKA TEZ CHAMEM SIE STAJE.CO ZA WIOCHA,ODRAZA TFU!TO ZAMBROW JEST TYSIAC RAZY LADNIEJSZY ICHAMOW JAKOS NIE WIDAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.chello.pl 19.03.03, 00:06 Chłopie co ty gadasz? To że paru drecholi obrzuciło z trybun piłkarzy Groclinu nie oznacza, że w Warszawie żyją same prostaki. Legioniści i piłkarze Grclinu są siebie warci i jedni, i drudzy jak widać to straszne buraki. P.S: A Ty nie muszisz obrażać normalnych Warszawiaków (takich jak Ja :) ) bo tym samym stajesz typowym debilem. CZekam na przeprosiny ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAMBROWIAK Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.proxy.aol.com 19.03.03, 05:33 Gość portalu: qba napisał(a): > Chłopie co ty gadasz? To że paru drecholi obrzuciło z trybun > piłkarzy Groclinu nie oznacza, że w Warszawie żyją same > prostaki. Legioniści i piłkarze Grclinu są siebie warci i jedni, > i drudzy jak widać to straszne buraki. > > P.S: > A Ty nie muszisz obrażać normalnych Warszawiaków (takich jak > Ja :) ) bo tym samym stajesz typowym debilem. CZekam na > przeprosiny ;) :P Pocaluj mnie w dupe...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: armagedon:* 19.03.03, 08:25 Gość portalu: ZAMBROWIAK napisał(a): > Gość portalu: qba napisał(a): > > > Chłopie co ty gadasz? To że paru drecholi obrzuciło z trybun > > piłkarzy Groclinu nie oznacza, że w Warszawie żyją same > > prostaki. Legioniści i piłkarze Grclinu są siebie warci i > jedni, > > i drudzy jak widać to straszne buraki. > > > > P.S: > > A Ty nie muszisz obrażać normalnych Warszawiaków (takich jak > > Ja :) ) bo tym samym stajesz typowym debilem. CZekam na > > przeprosiny ;) :P > > Pocaluj mnie w dupe...... zambrowiak i tym pokazales ze jestes poprostu prostakiem sam sie pocałuji Odpowiedz Link Zgłoś
tezzi Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! 19.03.03, 09:17 Gość portalu: ZAMBROWIAK napisał(a): > Gość portalu: qba napisał(a): > > > Chłopie co ty gadasz? To że paru drecholi obrzuciło z trybun > > piłkarzy Groclinu nie oznacza, że w Warszawie żyją same > > prostaki. Legioniści i piłkarze Grclinu są siebie warci i > jedni, > > i drudzy jak widać to straszne buraki. > > > > P.S: > > A Ty nie muszisz obrażać normalnych Warszawiaków (takich jak > > Ja :) ) bo tym samym stajesz typowym debilem. CZekam na > > przeprosiny ;) :P > > Pocaluj mnie w dupe...... Na pieszczotę mój drogi to trzeba zasłużyć! Poza tym jesteś impertynentem i troglodytą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: 195.94.205.* 19.03.03, 10:35 tezzi napisał: > Gość portalu: ZAMBROWIAK napisał(a): > > > Gość portalu: qba napisał(a): > > > > > Chłopie co ty gadasz? To że paru drecholi obrzuciło z trybun > > > piłkarzy Groclinu nie oznacza, że w Warszawie żyją same > > > prostaki. Legioniści i piłkarze Grclinu są siebie warci i > > jedni, > > > i drudzy jak widać to straszne buraki. > > > > > > P.S: > > > A Ty nie muszisz obrażać normalnych Warszawiaków (takich jak > > > Ja :) ) bo tym samym stajesz typowym debilem. CZekam na > > > przeprosiny ;) :P > > > > Pocaluj mnie w dupe...... Hehe, Zambrowiak Warszawa czeka na Ciebie, przypełznij tu jak reszta tego calego chłamu które ty przyjeżdza i szuka chleba, psuje rynek pracy i wprowadza nowe wiejskie obyczaje w życie. Dzięki takim jak ty Warszawa jest teraz tym czym jest. Warszawiak z dziada pradziada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TB Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: 195.94.201.* 19.03.03, 13:50 No wlasnie te odpowiedzia dales dobitny dowod kto tu jest burakiem. A pozniej przyjezdza takie chamstwo do stolicy i psuje opinie tym ktorzy tu mieszkaja. Tak samo jak Jozwiak. Przyjechal z Koziej Wolki, a ze mieszka w Warszawie to oczywiscie nam opinie wyrabia, choc mnie rowniez oburzyla jego wypowiedz na C+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak POLSKA TO WIEŚ IP: 62.233.185.* 19.03.03, 17:09 Polacy to najgorszy naród na świecie... Same głupki. Ośmielają się wyśmiewać inne narody, podczas gdy sami są zakompleksieni, zgorzkniali i przepełnieni nienawiścią. Niniejsza debata dowodzi debilizmu mas polskich, nieważne czy miasto czy wieś, czy stolyca czy Kozia Wólka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.chello.pl 19.03.03, 00:08 Gość portalu: ZAMBROWIAK napisał(a): > WSZYSCY Z W-WY TO CHAMY ,A KTO TAM POMIESZKA TEZ CHAMEM SIE > STAJE.CO ZA WIOCHA,ODRAZA TFU!TO ZAMBROW JEST TYSIAC RAZY > LADNIEJSZY ICHAMOW JAKOS NIE WIDAC! Wez spierdalaj jestem kurwa zakompleksionym syfiarzem to sie odpierdol. Bo jakby tak legia spiewala to tez bys mowil ze chamy - wiec wypierdalaj do swojej nory i modl sie zeby warszawa zaplacila podatki i zeby bylo na rente dla matki i dla starego ktory strajkuje na ulicy za miast wziasc sie do roboty... Spierdalaj do swej lepiany P.S. jak by byly jakies bledy ort to nie przytaczaj ich bo jest zalosne a tak w ogole to w ogloe nie odpisuj - siorbaj pysiora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.tele2.pl 19.03.03, 00:41 wez sie kurwa nie osmieszaj, bo wszyscy dobrze wiedza, ze to inni na warszawe robia, a nie na odwrot, ty ograniczony azjato!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal o! ekonom z koziej wolki.... IP: *.chello.pl 19.03.03, 12:36 Debilu ty, ale bzdury opowiadasz! To Warszawa utrzymuje pol Polski !!! z podatkow placonych przez Warszawiakow do Warszawy wrca mniej niz 10%, wiec zanim cos napiszesz glabie, to pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Zambrowiak Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.eu.info.net 19.03.03, 08:32 Gość portalu: ZAMBROWIAK napisał(a): > WSZYSCY Z W-WY TO CHAMY ,A KTO TAM POMIESZKA TEZ CHAMEM SIE > STAJE.CO ZA WIOCHA,ODRAZA TFU!TO ZAMBROW JEST TYSIAC RAZY > LADNIEJSZY I CHAMOW JAKOS NIE WIDAC! Nie podpisuj się w ten sposób bo przynosisz wstyd swojemu i mojemu miastu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombastico Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 09:19 Jestem warszawiakiem i to co piszesz w swich komentarzach troszeczkę mnie ryszyło-przyznam szczerze. Nie powinieneś tak upraszczać sprawy i uogólniać swych stwierdzeń odnosząc się do całego miasta. To jest sport, w grę wchodzą pieniądze i pojawiają się negatywne, agresywne emocje zatem można w pewien sposób to zachwanie obu drużyn wytłumaczyć. Nie mogę jednak zrozumieć twego toku myślenia, masz kompleksy, że mieszkasz tam gdzie mieszkasz. Poza tym w Legii jest tylko jeden rodowity warszawiak, zatem kto robi z Warszawy wieś. A propos też gram w piłkę i zdarzyło mi się grać mecz w Zambrowie, wasi kibice tudzież mieszkańcy też nie należą do kulturalnych ludzi- może tylko ci, którzy zjawiają się na stadionie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate PRZEGRAC TRZEBA UMIEC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 09:22 Przeczytalem wszystkie opinie jakie wyrazili tutaj sympatycy Legii i Groclinu. Czesc z nich to po prostu zenada jeszcze wieksza niz to co pokazal wczoraj zespol Legii z Markiem Jozwiakiem na czele. "Slynny" stoleczny klub byl wczoraj bezradny jak dzieci we mgle wobec pilkarzy Groclinu. Bezradnosc pilkarska legionistow pw koncowce meczu zaczela przejawiac sie ich brytalna gra. Dostosowali sie rowniez do tego kibice ktorzy bezustannie obrazali NIedzielana i Liberde wykrzukujac ..co ty Kurw...Legiionisci przegrac trzeba umiec. Wszyscy ktorzy ogladali wczoraj relacje w CANAL+ widzieli i syszeli w jakich okolicznosciach doszlo do wypowiedzi Bereta. Kiedy yudzielal wypowiedzi obok niego przechodzili pilkarze Grodziska , którzy wzwyczajny podkjreslam w zwyczajny sp[osob okazywali swoja radosc. Po prostu cos spiewali ale nie wulgarnego ani nie obrazliwego. Tymczasem pan Marek Jozwiak urodzony w Galdapie a nie jak blednie w niektorych gazetach podano w Raciazu stwierdzil na wizji "tak sie ciesza chlopaki ze wsi" Otoz szanowny panie Jozwiak Goldap to miejscowosc mniejsza od Grodziska Wlkp-. i znacznie młodsza (polowa XVI wieku) natomiast GRodzisk Wlkp w tym roku obchodzi 700 lat swojego istnienia. Nie wspominajmy moze co wowczas byla na terenach dzisiejszej warszawy (jesli cokolwiek tam bylo). Pozniej wielcy panowie e stolicy jeszcze raz jak dzoeci nie wytrzymali nerowwo swojej pilkarskiej nieporadnosci a jedyny sposob w jaki umieli ogreagowac to pojsc do szatni rywala i szukac bojki. Mysle jednk ze nawet w ten sposob byscie nie wygrali. LEGIONISCI WASZA POSTWA BYLA ZENUJACA. Zycze wam tego zebyscie lige skonczyli na miejscu za Groclinem. Co z taka gra jaka zaprezentowaliscie na pewno sie spelni. BRAVO GROCLIN!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JGOR Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: 213.134.132.* 19.03.03, 09:25 Otóż znam Zamrów mieszkam nie daleko i zapewniam że tam niema normalnych ludzi tylko dresy i to z 4 paskami w w-awa to chodź mają swoją godność i 3 noszą. A ty buraku to się zamknij bo nawet adresu nie podałeś pewnie mieszkasz na Alei i konserwy z piwnicy kradniesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asssdaasdasasd Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.tele2.pl 19.03.03, 10:23 Gość portalu: JGOR napisał(a): > Otóż znam Zamrów mieszkam nie daleko i zapewniam że tam niema > normalnych ludzi tylko dresy i to z 4 paskami w w-awa to chodź > mają swoją godność i 3 noszą. > > A ty buraku to się zamknij bo nawet adresu nie podałeś pewnie > mieszkasz na Alei i konserwy z piwnicy kradniesz . ja nosze z dwunastoma i sie nie chwale... to, ze liczysz paski na dresach, to swiadczy tylko o tobie i o twoim poziomie... teraz juz wogole nie mam watpliwosci, ze warszawiacy to wiesniacy i debile... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham z w-wy Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 19.03.03, 10:31 Nie da sie ukryc, że Warszawa to kompleks duzej czesci naszego społeczenstwa. Wrzeszczą dookoła, że Warszawiacy to chamy, bufony itd. A tak na prawde sami chcieliby zamienienic sie na miejsca z mieszkańcami stolicy, ale nie mają odwagi tego przyznać. A tak na powaznie jezeli nie podoba wam sie stolica tępe wsiury to trzymajcie swoje dupska na prowincji glupie wiesniaki i tu nie przyjezdzajcie. Stolicy nie jest potrzebny folklor, ma wystarczająco duzo swoich zmartwien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.chello.pl 20.03.03, 00:08 Gość portalu: Cham z w-wy napisał(a): > Nie da sie ukryc, że Warszawa to kompleks duzej czesci naszego > społeczenstwa. Wrzeszczą dookoła, że Warszawiacy to chamy, > bufony itd. A tak na prawde sami chcieliby zamienienic sie na > miejsca z mieszkańcami stolicy, ale nie mają odwagi tego > przyznać. > A tak na powaznie jezeli nie podoba wam sie stolica tępe wsiury > to trzymajcie swoje dupska na prowincji glupie wiesniaki i tu > nie przyjezdzajcie. Stolicy nie jest potrzebny folklor, ma > wystarczająco duzo swoich zmartwien. jednym z tych zmartwien jestes ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Dolnego Śląska Do Nauki Gnojki Nic nie robicie tylko się kłucicie!!! IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 12:54 Jak wam tak dalej pujdzie to skączycie na 10 lecia. I będziecie sprzedawać podrobione ciuchy w jakiejś budce po mleku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryzys Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 15:00 ham hama nie odróżnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekZ Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.inetia.pl 19.03.03, 15:11 CHAMEM TO CHYBA TY JESTEŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzio Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 15:34 Gdzie ten Zambrow ladniejszy? przed domami gnojowki. A co do chamow - z Zambrowa jest moja tesciowa - juz ja z nimi nie chce miec nic wiecej wspolnego... Gość portalu: ZAMBROWIAK napisał(a): > WSZYSCY Z W-WY TO CHAMY ,A KTO TAM POMIESZKA TEZ CHAMEM SIE > STAJE.CO ZA WIOCHA,ODRAZA TFU!TO ZAMBROW JEST TYSIAC RAZY > LADNIEJSZY ICHAMOW JAKOS NIE WIDAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: WARSZAWA-NAJWIEKSZA WIOCHA SWIATA!!! IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 19.03.03, 16:12 na blokady wiesniaki.łajzy.........Zambrów lepszym miastem...........wam słoma z butów wystaję...........a kobiety wala się jak białostockie budownictwo ze wszystkimi............od warszawy się odwal.........wsiochu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Panowie z Grodziska mijali Jóźwiaka śpiewając: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 01:44 "do Warszawy przyjedziemy, Legię znowu zaj*biemy" - dziwicie się reakcji piłkarza Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.Mila pffffffffff ta mieli słuchac jak sie ich obraza IP: *.chello.pl 18.03.03, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekdl Jesli to prawda... IP: 62.244.138.* 18.03.03, 22:57 Jesli tak rzeczywiscie bylo to pilkarze Dyskobolii nie krzyczli nic nowego o czym pilkarska Polska by nie wiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Jesli to prawda... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 23:04 zgadzam się z Tobą całkowicie. Legia to stara k... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malysz Re: Jesli to prawda... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.03.03, 23:07 Legia byla jest i bedzie wiocha i nic juz tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkopolska hehe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 23:12 i co tak sie dziwia te warszawiaki??w wielkopolsce nigdy sie nie lubilo i lubic nie bedzie Legii. a "piłkarze" legii niech sie lepiej za granie wezmą choć i tak za bardzo nie umieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Jesli to prawda... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 23:15 Gość portalu: maciek napisał(a): > zgadzam się z Tobą całkowicie. Legia to stara k... pomyślała i powiedziała bułgarka z bułgarskiej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRZY Re: Jesli to prawda... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 23:27 Gość portalu: neo napisał(a): > Gość portalu: maciek napisał(a): > > > zgadzam się z Tobą całkowicie. Legia to stara k... > > pomyślała i powiedziała bułgarka z bułgarskiej:)))) > tu podpisala sie swoja inteligencja babcia klozetowa z lazienkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja nie, powinni ich zabic za obraze wielkich panow.... IP: *.chello.pl 18.03.03, 23:22 facet, nie pierdziel. to sa ludzie publiczni, niech przy innych trzymaja nerwy na wodzy, bo im akurat nie wypada. gdzie jest przyklad, ktory powinni niesc kibicom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja MIASTOWI POZAL SIE BOZE... IP: *.chello.pl 18.03.03, 23:20 brawo dla was pajace z lazienkowskiej. robcie tak dalej, a napewno zyskacie stracony teren do wisly. nie macie szans w zadnych, najmniejszych porownaniach z jej pilkarzami. juz nawet nie chodzi o tabele, gdzie tracicie kilka punktow, czy o gre, gdzie tracicie setki kilometrow. to juz jest kwestia wychowania i zachowania, a tu juz macie strate setek lat swietlnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tedan Józwiak sam wygladasz jak "Ogór" zewsi. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 23:20 Józwiak sam wygladasz jak "Ogór" zewsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.proxy.aol.com 18.03.03, 23:21 chamy warszawskie i tyle!!!A w dupe skurwysynow dalej kopac jak to chlopaki z Groclina zrobili,o chlopcu niemieckim pewnym z wasikiem juz nie wspomne,bo za malo im dokopal,chamom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.wcp.pl 18.03.03, 23:23 do zobaczenia na derbach, napinaczu internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelus ciekawe co Wy byście zrobili????????? IP: *.chello.pl 18.03.03, 23:23 mogli się zdenerwować.Do cholery.w końcu grają w tym klubie i nie postąpili chamsko w stosunku do GroClinu.A czym się odpłacają piłkarze z Grodziska??Rzucają kurwami.Tyle mam do powiedzenia na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janio Re: ciekawe co Wy byście zrobili????????? IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 23:26 co za cwele sie wpisuja. co w tym dziwnego ze legia wjechala tym pajacom do szatni! powinni im jeszcze wpierdolic! za to dla zielka i reszty szacunek bo bronili honoru swojego klubu. a wiesniaki z grodziska niech sie bujaja! niedzielan! co ty kurwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: ciekawe co Wy byście zrobili????????? IP: *.proxy.aol.com 18.03.03, 23:40 Gość portalu: janio napisał(a): > co za cwele sie wpisuja. co w tym dziwnego ze legia wjechala > tym pajacom do szatni! powinni im jeszcze wpierdolic! za to dla > zielka i reszty szacunek bo bronili honoru swojego klubu. a > wiesniaki z grodziska niech sie bujaja! niedzielan! co ty > kurwo!!!! Ty warszawiak!? A masz bude miastowy psie w ktorej wysrac sie mozesz,czy do parku chodzisz i tam dupe trawa zmarznieta podcierasz? Ponial panicz bez dachu wlasnego nad lbem swoim zglodnialym,bezrobotnym ? Wyslac ci $4 na piwo,gnoju biedny miastowego udajacy ? Moze ci jeszcze udko kurczaka przez psa obgryzione do kosci,na zakaske podeslac !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS No faktycznie, ja bym sie wkurzyl jakby jechali na Lec IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 23:27 osobiscie bym pojechal do Grodziska i im wyplacil.... Wies przyjechala i nie umie sie zachowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.rybnet.pl 18.03.03, 23:25 Z kim ci wsiarze z Warszawy chcą wygrać w EUROPIE? Jóżwiak nie miałby najmniejszych szans załapać się do składu zespołu z Grodziska, który gra na poziomie środka tabeli ligi cypryjskiej(to komplement dla CypryjczykOw). Jóżwiak mówi-to tylko gra. A ja mówię-to dobrze płatna gra. No cóż jeżeli matoły grają w tylko "grę" to w co gra Zarząd Miastowych? He he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.abo.wanadoo.fr 18.03.03, 23:29 o tak legio jestes po prostu nic nie warta i mozecie robic nie wiem co kazdy nastepny mecz przegracie groclin wielkie brawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Zachowanie wiesniakow z Groclina to skandal IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.2.* 18.03.03, 23:38 Aby spiewac w szatni takie teksty to oznacza ,ze panowie z groclinu sa prostakami i frajerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesniak Re: Zachowanie wiesniakow z Groclina to skandal IP: *.rybnet.pl 18.03.03, 23:45 Mylisz się kolego. Zaczął z wieśniakami Jóżwiak. Reszta to obrona własnej godności. Legia dno-Groclin to zespół inteligentny. Nie kibicuję nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Zachowanie wiesniakow z Groclina to skandal IP: *.chello.pl 19.03.03, 00:07 e tam siebie warci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom3k Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.chello.pl 18.03.03, 23:38 a to sie miastowy znalazł a Raciąż to niby nie wieś jest mniejszy od Grodziska Wlkp. nie zapominaj gdzie się urodziłeś ważniaku ze wsi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaazam Słoma w butach legionistów! IP: *.smrw.lodz.pl 18.03.03, 23:54 To jest piekne, pogra chlopak w Legii i juz jest miastowy!! hahah A to co zrobil Jozwiak to dopiero byla WIOCHA!!!! Zanim ktos kogos wyzwie od wiesniakow niech sam sie zastanowi skad pochodzi, co sam soba reprezentuje i czy to przypadkiem nie jemu wystaje słoma z butow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 23:49 warszawka to miasto smieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek I mieli racje!!! Legia to qrwa!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 23:53 Cala polska jebie Legie!!! brawo Grodzisk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: I mieli racje!!! Legia to qrwa!!!! IP: *.ipt.aol.com 19.03.03, 01:01 WY SKURWIALE CEPY WARA OD WARSZAWY WSZYSKIM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: I mieli racje!!! Legia to qrwa!!!! IP: *.tele2.pl 19.03.03, 01:03 "wara" to sobie mozesz do swojego pieska wolac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: I mieli racje!!! Legia to qrwa!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 19.03.03, 03:48 Gość portalu: :))) napisał(a): > "wara" to sobie mozesz do swojego pieska wolac... no przecież właśnie to robi, piesku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIOMEK JANEK TO CHAM ZE STODOLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.03, 11:04 WYSTAJE CI SLOMA Z BUTOW, WYNOCHA NA POLE ZIEMNIAKI PRZEZUCAC!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.dyn.optonline.net 19.03.03, 00:13 hehehe przegrali to sie wkurwili gwiazdorki z lazienkowskiej jak sa tacy mocni to niech sie sprubuja z kibicami teraz widac morale Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.tele2.pl 19.03.03, 01:02 przegrywac to trzeba umiec panie jozwiak!! a malo co by sie przed kamera nie poryczal... biedactwo... nazwal ludzi wiesniakami i spieprzyl sprzed kamery.. ja calkowicie popieram dzialanie groclinu!! a co, mieli ich za plecami objezdzac?? a ci wiochmeni od razu z piescmi na nich.. tu dopiero sie wykazali, jacy to sa cywilizowani... a oprocz jozwiaka nie moglo w gronie "najwybitniejszych mieszczan" zabraknac oczywiscie kucharka (juz nie chodzi o to gdzie sie urodzil, bo to mam akurat w dupie)... i dudek... zakala rodziny... brat w liverpoolu, a ten sie w jakiejs prowincjonalnej legii tula... niewyzyte dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: 81.210.25.* 19.03.03, 01:03 Legioniści nauczcie się przegrywać z lepszymi od siebie.Jesteście mierną drużynką w Polsce,nie wspominając o Europie(np.przegrana z Ruchem ).Macie chamskich kiboli.Nawiązując do incydentu z szatni,no cóż,"jaką bronią walczysz od takiej giniesz","jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubie" itd- Vide:"Niedzielan ! Co?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlachcic Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.dyn.optonline.net 19.03.03, 01:04 LEGIA!!!! CO??? TY WIESNIACKA KURWO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: 80.72.34.* 19.03.03, 01:36 ciagnac sie siuraki z zadupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 19.03.03, 01:42 Legia przegrala zasluzenie, byla gorsza druzyna, ale to co zrobili ci debile z grodziska naprawde bylo zenujace. Cieszyc sie z wygranej nikt nikomu nie zabrania, ale w tej konkretnej sytuacji wyszla im sloma z butow i to w duzej ilosci.Dlatego mam pelne prawo odpowiedziec im na tym samym poziomie, ktory zaprezentowali w satni: PIERDOLIĆ CHAMÓW Z GRODZISKA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matej Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.03.03, 02:04 wiadomo od dawna że legia to wiocha i banda pajaców:) przykro mi warszawiaczki, ale wasz team to banda pasożytów i pozerów:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Prawda, to bandziory i pijaki IP: *.ipt.aol.com 19.03.03, 02:50 Kucharski , Jóźwiak, Zielinski powinni trafić do paki. A Kucharskiego PZPN powinien już dano zdyskwalifikować za brutalne bibe sie na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek A ten Błoński to fan bańdziorów IP: *.ipt.aol.com 19.03.03, 03:30 Ten facet to relacjonuje , jakby mu sie bandytyzm piłkarzy Legii podobał (i pewnie sie podoba) "zjawiła się wycieczka legionistów. W mocnym składzieW mocnym składzie " "Goście ucichli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.client.attbi.com 19.03.03, 03:32 Topless? A czym te cherlawce chca wystraszyc. No, ale z drugiej strony to tez nie poszli do kozakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.chello.pl 19.03.03, 03:37 Jak się cieszę, że "warsiawska" Legia dostała w d...! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwy Re: Po meczu Legia - Groclin: Miastowi i chłopcy IP: *.client.attbi.com 19.03.03, 04:02 przyszli chlopaki o robote spytac bo im w legi nie placa a wszyscy zaraz tacy obrazeni.A Jozwiakowi od razu podziekowali to sie chlopak wkurzyl.Czarus chcialby do Wiselki ale jest za cienki.Jak bedzie cierpliwy to wskoczy do 2 druzyny.Wszysct czekamy na szlagier legia warszawa-Tloki Gorzyce!!! Odpowiedz Link Zgłoś