skolmi 17.10.06, 15:12 Witam, Szukam punktu skupującego tonery komputerowe w okolicach Okopowej, Żelaznej, JP II. Może ktoś zna jakiś dobry, tzn. taki, który oferuje relatywnie wysokie ceny skupu (różnice na rynku są znaczne)? Dzięki i Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jb Re: [?] skup tonerów w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 22:55 Jest sklepik za Kościołem Ewangelickim (Plac Małachowskiego) w bramie obok liceum im.Reja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: [?] skup tonerów w centrum IP: *.aster.pl 19.10.06, 09:50 Na Solidarności, w tym samym budynku co Kino Femina. Kilka punktów skupujących jest też na Warszawskiej Giełdzie Elektronicznej ( przejscie poziemne pod GUSem). A jeśli zależy Ci na tym, żeby dostac dobrą cene to polecam allegro - wystawiałam tak wiele razy puste tonery i zawsze dostawałam większą kasę niż w punktach skupujących :) Odpowiedz Link Zgłoś
skolmi Re: [?] skup tonerów w centrum 19.10.06, 19:35 Gość portalu: kaska napisał(a): > A jeśli zależy Ci na tym, żeby dostac dobrą cene to polecam allegro - > wystawiałam tak wiele razy puste tonery i zawsze dostawałam większą kasę niż w > punktach skupujących :) Patrz Qrdę :) O tym nie pomyślałem, ale jak to się opłaca komuś z kosztami wysyłki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: [?] skup tonerów w centrum IP: *.aster.pl 26.10.06, 22:04 Nie wiem jak ale widać się opłaca skoro kupują :) Odpowiedz Link Zgłoś
superneti Re: [?] skup tonerów w centrum 19.10.06, 20:17 może ja Ci pomogę... proponuje sklep na ulicy Staszica 16 spróbuj tam pzdr, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
tassman pod mostem skup tonerów w centrum 20.10.06, 09:11 Spróbuj w Skupie pod takiej Galerii handlowej zbudowanej bezpośrednio pod mostem Poniatowskiego....na I pietrze... Nie pamiętam adresu ale dami Ci nr GG do nich 5796264 (pan Maciej). Oddawałem tam tonery i ceny były ok.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiler Re: [?] skup tonerów w centrum IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 01:27 www.cartridge-express.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczotka Re: [?] skup tonerów w centrum IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.14, 14:33 Możesz sprzedać w punkcie EcoPartner, oni mają dwie siedziby w Wawce, tutaj adres. Mają dobre ceny i dają upust na kupno :) Poza tym utylizują też sprzęty, jakby coś :) Odpowiedz Link Zgłoś