andrzejg 03.11.06, 14:14 to Wy myslita ,ze Warszawa to cała Polska??? Fajny tytuł w gazetce: "Mapa nowych inwestycji w Polsce" a tam tyyylko Warsiawa www.gazetadom.pl/mapa_inwestycji_nowe_mieszkania/Warszawa/Warszawa/pln_0-99000000/ A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rakkar5 Re: Warsiawiaki 03.11.06, 14:19 andrzejg napisał: > to Wy myslita ,ze Warszawa to cała Polska??? > > Fajny tytuł w gazetce: > > "Mapa nowych inwestycji w Polsce" O takich jak ty się mówi: " Zesrała się bida i płacze ". > > a tam tyyylko Warsiawa > > > www.gazetadom.pl/mapa_inwestycji_nowe_mieszkania/Warszawa/Warszawa/pln_0-99000000/ > A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Warsiawiaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:21 Nie łżyj jak bura suka. Tam tylko Lublin jest: www.gazetadom.pl/mapa_inwestycji_nowe_mieszkania/Lublin/Lublin/pln_0-99000000 Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Warsiawiaki 03.11.06, 15:01 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Nie łżyj jak bura suka. Tam tylko Lublin jest: Nieprawda! Ja znalazłem Kraków. Musiałem tylko sprawdzić w atlasie jakie to województwo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Warsiawiaki IP: *.pl 03.11.06, 14:24 nie no bez przesady... pewnie że jest też coś w Polsce oprócz Warszawy, ale tak naprawde to niewarte szczególnej uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Warsiawiaki IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 14:36 no i prosze gosc na pewnym uwaza sie za autorytet,a tu taka plama Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Wiesz co... 03.11.06, 17:13 Powiem ci coś pięknymi słowy: ... możesz mnie chamem zwać, możesz mnie w mordę dać, lecz od stolicy won bo krew się będzie lać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent.magister To dla was zaszczyt płacić na Naszą Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:16 Dzięki Nam może i wy kiedyś wyjdziecie z tego swojego wieśniactwa, bródu, może i wam poprowadzą wodociągi, kanalizację i internet. Odpowiedz Link Zgłoś
strudelek Re: To dla was zaszczyt płacić na Naszą Warszawę 04.11.06, 11:32 "dzieki tobie"?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan klikam na dolnośląskie a tam tyyylko "Wrocław" IP: *.chello.pl 03.11.06, 18:06 i jaka "czebnica" na doczepkę > to Wy myslita ,ze Warszawa to cała Polska??? to oni myślita że Wrocław to cały DŚ? A gdzie Jelenia Góra i Londek Zdrój? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: klikam na dolnośląskie a tam tyyylko "Wrocław 03.11.06, 19:35 Gość portalu: corgan napisał(a): > i jaka "czebnica" na doczepkę > > > to Wy myslita ,ze Warszawa to cała Polska??? > to oni myślita że Wrocław to cały DŚ? A gdzie Jelenia Góra i Londek Zdrój? też wpadła mi taka myśl po napisaniu postu Jednak niczego to nie zmienia. :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a tak swoja drogą 03.11.06, 19:38 pokaz mi link do inwestycji zatytułaowany 'Inwestycje na Dolnym Śląsku' a tam tylko Wrocław Faktem jest,ze jest ich w tym miescie najwięcej, ale nie sa jedyne Daj mi ten link, tak ja dałem pokazujacy pewna mentalonść Warszawki A. P.S. A za cegły zapłacicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: a tak swoja drogą IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 19:44 jesli ukradzione to zglos policji Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:09 Gość portalu: kixx napisał(a): > jesli ukradzione to zglos policji oj juz przedawnione zostaje tylko kac moralny A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: a tak swoja drogą IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 20:17 jak komu moje cegly zostaly wyprodukowane dlugo po wojnie i za nie zaplacilem zreszta ja tez zostalem wyprodukowany dlugo po wojnie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:19 Gość portalu: kixx napisał(a): > jak komu > moje cegly zostaly wyprodukowane dlugo po wojnie i za nie zaplacilem > zreszta ja tez zostalem wyprodukowany dlugo po wojnie ja też , byc moze troche krócej niz Ty ale te cegły sa po prostu symolem To jest takie hasło na takie zadzieranie nosa przez Warszawiaków ODBUDOWALI Super - cały kraj sie na to składał Zapomnieli? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:21 andrzejg napisał: > Super - cały kraj sie na to składał > A ty ile dałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:28 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > > > Super - cały kraj sie na to składał > > > > A ty ile dałeś? 23 567 cegieł z mojej kamienicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:36 andrzejg napisał: > > A ty ile dałeś? > > 23 567 cegieł z mojej kamienicy no to się nie wysiliłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:42 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > no to się nie wysiliłeś... ja nie ładowałem Sami wzieli, z tego co zostało A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:43 andrzejg napisał: > Sami wzieli, z tego co zostało kiedyś stracisz cnotę wbrew swej woli,prezentując taką bezradność... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:44 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > > > > Sami wzieli, z tego co zostało > > kiedyś stracisz cnotę wbrew swej woli,prezentując taką bezradność... to nie zmienia faktu ,że wzieli czyż nie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:47 andrzejg napisał: > > to nie zmienia faktu ,że wzieli wszyscy wam wszystko zabiorą... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:58 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > > > > > > to nie zmienia faktu ,że wzieli > > wszyscy wam wszystko zabiorą... znasz gest Kozakiewicza? Nawet Kaczor nie pomoże A tak nawiasem pisząc - jak tam komisarz Marionetkiewicz? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:07 andrzejg napisał: > > znasz gest Kozakiewicza? oczywiście, doskonale świadczy on o poziomie umysłowym interlokutora... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 21:08 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > > > > > znasz gest Kozakiewicza? > > oczywiście, doskonale świadczy on o poziomie umysłowym interlokutora... świadczy nie świadczy to jest prawidłowa odpowiedź A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:15 andrzejg napisał: > Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > andrzejg napisał: > > > > > > > > znasz gest Kozakiewicza? > > > > oczywiście, doskonale świadczy on o poziomie umysłowym interlokutora... > > świadczy nie świadczy > to jest prawidłowa odpowiedź ja będe obstawał przy swoim, specjalisto od pokazywania gestu Kozakiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 21:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=51465966&a=51493023 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: a tak swoja drogą IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 20:34 > To jest takie hasło na takie zadzieranie nosa przez Warszawiaków > ODBUDOWALI > Super - cały kraj sie na to składał €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ ????? no nie wiem w mojej pamieci tkwi ogladane wielokrotnie w tv haslo"caly kraj odbudowywuje swoja stolice" moze po prostu ogladalem inne filmy Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:40 Gość portalu: kixx napisał(a): > no nie wiem > w mojej pamieci tkwi ogladane wielokrotnie w tv haslo"caly kraj odbudowywuje > swoja stolice" > moze po prostu ogladalem inne filmy byc może szukam w pamięci....mogło byc cos takiego no masz pamięć acha, to wszystko wyjasnia tytułowanie inwesytycji w Warszawie jako w Polsce bez wzmianki o innych ośrodkach ma swoje uzasadnienie z tym,że tamta teza 'cały kraj odbudowuje Polskę' była prawdziwa a ta z podanego przez mnie linku nie A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: a tak swoja drogą IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 20:53 a to juz zdaje sie bylo wyjasnione powyzej widocznie jednak do niewarsiawiakow nalezy stosowac inna miare ps.mnie to jednak najbardziej ciekawi,ze wiekszosc frustratow to jest albo z Wroclawia,albo ze Slaska,albo z Bialegostoku dziwnie sie te morowe powietrze rozklada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ciekawie prawisz o tych frustrartach IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 21:07 a prosze bardzo praktycznie kazdy watek na temat wyzszosci jakiegos miasta nad Warszawa zakladaja ludzie ww wymienionych miast mozesz to w jakis sposob wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ależ , to jakas pomyłka 03.11.06, 21:10 ja nie założyłem wątku o wyższości Wrocławia nad Warszawą Zwróciłem jedynie uwagę na fakt pomijania reszty Polski przez Warszawiaków A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ależ , to jakas pomyłka IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 21:30 uzylem uproszczenia przepraszam ,jestem jednak przyzwyczajony do wymiany pogladow z warszwiakami- mamy inny poziom percepcji Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg zauważyłem to 03.11.06, 21:41 Gość portalu: kixx napisał(a): > uzylem uproszczenia > przepraszam ,jestem jednak przyzwyczajony do wymiany pogladow z warszwiakami- > mamy inny poziom percepcji zakładam wątek o przekłamaniu a Warsiawiaki udwadniaja ,że to prawda zupełnie inny poziom percepcji A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: zauważyłem to IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 22:05 chyba jakies jednak cegly zostaly w tym Wroclawiu warto by wiec zadbac,zeby nie spadaly wroclawianom na glowe,bo efekty tych zaniedban sa ,jak to widac w tym watku,przerazajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: zauważyłem to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:25 a co z odpowiedzią na pytanie? Dlaczego tytuł był taki zafałszowany? A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: a tak swoja drogą IP: *.pl 03.11.06, 20:05 > P.S. > A za cegły zapłacicie? Tak, w markach przedwojennych Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:09 Gość portalu: kkk napisał(a): > > P.S. > > A za cegły zapłacicie? > > Tak, w markach przedwojennych acha jesteś za nowym anschlusem ziem zachodnich? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:28 andrzejg napisał: > acha > jesteś za nowym anschlusem ziem zachodnich? ja jestem za całym sercem, a ponadto za powrotem ich obecnych mieszkańców na ich rdzenne zabużańskie tereny... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:30 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > ja jestem za całym sercem, a ponadto za powrotem ich obecnych mieszkańców na > ich rdzenne zabużańskie tereny... wierzysz w to? Prędzej pójda na zachód a Ty zostaniesz bez zabuzańskich terenów, jak i bez nadodrzańskich Któz Wam dopłaci? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:36 andrzejg napisał: > a Ty zostaniesz bez zabuzańskich terenów, jak i bez nadodrzańskich > Któz Wam dopłaci? Zrobimy zbiórkę w oparciu o stare sprawdzone wzory: KUP PAN CEGŁĘ!!! (wrocławską) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:41 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > Zrobimy zbiórkę w oparciu o stare sprawdzone wzory: KUP PAN CEGŁĘ!!! > (wrocławską) Na to trzeba mieć ludzi umiejacymi handlowac cegłami a w Warszawie Henryka K. nie pottraficie złapać. Kogo wyslecie? :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:42 andrzejg napisał: > a w Warszawie Henryka K. nie pottraficie złapać. > Kogo wyslecie? zatrudnimy sfrustrowanych zabużan.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:44 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > zatrudnimy sfrustrowanych zabużan.. łoj Pomyłka Czy wiesz ,że we Wrocławiu jest najwięcej ludzi z Wielkopolski Zabużanie a wymarciu A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 20:49 andrzejg napisał: > Czy wiesz ,że we Wrocławiu jest najwięcej ludzi z Wielkopolski > Zabużanie a wymarciu z tym się zgodzę,zabuzanie mają więcej rozumu, wymierają i widac efekty.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a tak swoja drogą 03.11.06, 20:56 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > > > > Czy wiesz ,że we Wrocławiu jest najwięcej ludzi z Wielkopolski > > Zabużanie a wymarciu > > z tym się zgodzę,zabuzanie mają więcej rozumu, wymierają i widac efekty.. jeżeli chcesz celnie uderzyć, to Ci podpowiem Moi przodkowie wywodzą się z krakowsjiego? Jasne?Jednak to nie nic nie zmienia.Wiem ,że się żrecie z Krakowem o stolicę Wasza brożka Jesli chodzi zas o zabużan To jest mit,że we Wrocławiu było najwięcej zabuzan Jeżeli mam złe wiadomości, to daj link do prawidłowych Ten mit wywodzi się z prostego faktu.Zabużanie byli na Uniwerstyecie (ta elita ) i w srodkach lokomcji (tramwajarze itp) No wiesz- klasa wyższa i mniej niz srednia) Ich było słychac,widać i czuc. Jeżeli się mylę , to prosze o link do źródeł Tak więc walw krakusów, będziesz skuteczniejszy w obronie zarozumialstwa Warszawiakow :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a tak swoja drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:04 z nikim się o nic nie drę, szczerze mówiąc mam w głębokim poważniu po równo Kraków jak i Wrocław... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg to się nie dziw 03.11.06, 21:07 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > z nikim się o nic nie drę, szczerze mówiąc mam w głębokim poważniu po równo > Kraków jak i Wrocław... że cała Polska ma w poważaniu Warsiawkę A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: to się nie dziw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:13 andrzejg napisał: > że cała Polska ma w poważaniu Warsiawkę ty też? to po kiego grzyba włazisz na to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ale jesteś niekumaty 03.11.06, 21:18 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > > > > że cała Polska ma w poważaniu Warsiawkę > > ty też? to po kiego grzyba włazisz na to forum? 1.wejdż na post wprowadzający 2.tam jest link 3.kliknij 4.przeczytaj 5.zobaczysz tytuł 'Mapa nowych inwestycji w Polsce ' 6.Kliknij w mapę 7.jeszcze raz 8.jeszcze raz 9.jeszcze raz 10.jeszcze raz Tam są inwestycje tylko z Warszawy Jak wytłuamczysz tytuł? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ale jesteś niekumaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:23 > > Tam są inwestycje tylko z Warszawy > > Jak wytłuamczysz tytuł? Twoją reakcję wytłumaczę zacietrzewieniem zakompleksionego prowincjusza przeżartego kompleksem niższości... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg proste wytłuamczeni 03.11.06, 21:28 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > > Tam są inwestycje tylko z Warszawy > > > > Jak wytłuamczysz tytuł? > > Twoją reakcję wytłumaczę zacietrzewieniem zakompleksionego prowincjusza > przeżartego kompleksem niższości... nic nie wnoszące Brakło argumentów? A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: proste wytłuamczeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:32 andrzejg napisał: andrzejg napisał: > > nic nie wnoszące > > > Brakło argumentów? Oho,widzę że gdyby nawet argument wyszedł z monitora i kopnął cię w tyłek to byś go nie zauważył... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: proste wytłuamczeni 03.11.06, 21:44 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > andrzejg napisał: > > > > > nic nie wnoszące > > > > > > Brakło argumentów? > > Oho,widzę że gdyby nawet argument wyszedł z monitora i kopnął cię w tyłek to > byś go nie zauważył... No to pokaż go jeszcze raz Przypomne dla niekumatych Chodziło mi o tytuł artykułu : "Mapa nowych inwestycji w Polsce" a tam na każdej ze stron tej mapy tylko Warszawa Cóż to?Nie ma inwestycji w Polsce?Są tylko w Warszawie? Prawidłowy tytuł powinien brzmieć: "Mapa nowych inwestycji w Warszawie" Kumasz? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: proste wytłuamczeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:48 Wiesz co myślę że masz duże problemy z rozumem (napisał bym co myślę o twoim IQ wprost,ale wówczas pewnie skasują mój post) może napisz do tych co stworzyli ten artykuł,a nie wylewasz swoje małomiasteczkowe żale na forum warszawskim... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: proste wytłuamczeni 03.11.06, 21:52 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > ten artykuł,a nie wylewasz swoje małomiasteczkowe żale na forum warszawskim... hehe i znów uwidacznia się podejście Warsiawiaka Skoro Wrocław jest małomiasteczkowy, to które z miast jest godne rozmów z Warsiawką? Nie mam żadnych kompleksów - kolego Wysmiewam się z pewnych zachowań i jak widze jestes wspaniałym ich przykładem A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: proste wytłuamczeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:54 andrzejg napisał: > Nie mam żadnych kompleksów - kolego > Wysmiewam się z pewnych zachowań i jak widze jestes wspaniałym ich przykładem pomyliłeś się, wyśmiewać nie znaczy tego samego co ośmieszać... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: proste wytłuamczeni 03.11.06, 21:57 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > andrzejg napisał: > > > > Nie mam żadnych kompleksów - kolego > > Wysmiewam się z pewnych zachowań i jak widze jestes wspaniałym ich przykł > adem > > pomyliłeś się, wyśmiewać nie znaczy tego samego co ośmieszać... OK Toz to samo Wyśmiewać Ośmieszać zapomniałes dodac 'się' Dobra Skończmy na tym, bo to do niczego nie prowadzi Nie wyjasniłes mi przyczyny tego tytułu i nie dałes mi szansy na odpowiedź A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: proste wytłuamczeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:00 andrzejg napisał: > Dobra > Skończmy na tym, bo to do niczego nie prowadzi > Nie wyjasniłes mi przyczyny tego tytułu > i nie dałes mi szansy na odpowiedź Wyjaśnię ci przyczynę tego tytułu, ale pod warunkiem że ty pierwszy wyjaśnisz mi przyczynę powstawania plamek na księżycu... ------------------------------------------------------------ od kretynów uchowaj nas... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: proste wytłuamczeni 03.11.06, 22:03 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > Wyjaśnię ci przyczynę tego tytułu, ale pod warunkiem że ty pierwszy wyjaśnisz > mi przyczynę powstawania plamek na księżycu... > > ------------------------------------------------------------ > od kretynów uchowaj nas... Widzę już jakis postęp Widze wątpliwość co do tytułu Jaki związek mają palmki na księzycu do tego tytułu? Jezli chodi o mnie , to pstrząc na księzyc - plamki sa patrząc na Warszawę - nie moge powiedzieć - to jest cała Polska A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: proste wytłuamczeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:06 andrzejg napisał: > > Widzę już jakis postęp > Widze wątpliwość co do tytułu odpowiem na to słowami klasyka: idź do lekarza, takiego od oczu... ------------------------------------------------------------ od kretynów uchowaj nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: proste wytłuamczeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:27 Widze to co widzę Inwestycje w Warszawie - inwestycje w calej Polsce To Wy sie leczcie Na głowę A. P.S.Nie wszystcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: proste wytłuamczeni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:35 Doadałem za ciebie bo zapomniałeś Gość portalu: AndrzejG napisał(a): >Po zdjęciu okularów widze to co widzę Odpowiedz Link Zgłoś
szafajawna klikam na zapiździewo dolne a tam..andrzejg:))) 03.11.06, 20:36 ,,zal dupinke sciska?trzeba tatowi było powiedziec żeby wcześniej 5 morgów sprzedał to 5 lat temu już byś w TBS-ie mieszkanko kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg dzióbku 03.11.06, 20:43 u mnie mieszkań dostatek każdemu z dziatek kupiłem z własne cegły postawiłem :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: oczywiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:56 Wymiana postów trochę trwa, to ja może przypomnę pierwszy wpis: "to Wy myslita ,ze Warszawa to cała Polska??? Fajny tytuł w gazetce: "Mapa nowych inwestycji w Polsce" a tam tyyylko Warsiawa." Jak chamie nie umiesz korzystać z prostych sieciowych narzędzi (wybór opcji w menu to chyba już pierwotniak potrafi) i swoją nieumiejetność chcesz przekuć na niechęć do Warszawy, to prezentujesz się nie tylko jako cham, ale jako wyjątkowo głupi cham. Won. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg OK 03.11.06, 22:01 To daj mi link (kulturalny czowieku, do przegapionej podstriny o inwestycjach w Polsce) Jeszcze przypomnę co pisze na tej stronie "Mapa nowych inwestycji w Polsce Wybierz dzielnicę miasta aby obejrzeć znajdujące się w niej nowe inwestycje. Możesz też korzystać z menu na mapie aby swobodnie po niej nawigować" Zwróć uwagę na: "Mapa nowych inwestycji w Polsce Wybierz dzielnicę miasta ..." hehe A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: OK IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 22:09 to dziwne bo ja mam wybierz wojewodztwo wybierz powiat wybierz dzielnice ps.i tego co prawda nie ma,ale to dobra rada ode mnie wybierz taka droge,zeby znow nie dostac spadajaca cegla w glowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:29 dziwne a ja tego nie mam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF69 Debilu jakbyś umiał oddalić mapę, to byś IP: *.chello.pl 04.11.06, 17:35 zobaczył, że to cała Polska, a nawet Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan i znowu rozmowa zeszła na cegły... IP: *.chello.pl 04.11.06, 18:51 ciekawe co im w tym Wrocławiu dosypują do wody w kranie że ciągle im chodzą cegły w głowie? hehe Odpowiedz Link Zgłoś