konrad_wasilewski 17.11.06, 14:18 Dobrze przemysl na kogo zaglosujesz, Wybierając Marcinkiewicza wybierasz krzykilwego Kaczynskiego. Zamiast zgody będzie haos. Stanowcze NIE dla marionetki Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk 17.11.06, 14:21 <ziew> Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Haos 17.11.06, 14:22 konrad_wasilewski napisał: > Dobrze przemysl na kogo zaglosujesz, Wybierając Marcinkiewicza wybierasz > krzykilwego Kaczynskiego. Zamiast zgody będzie haos. > Stanowcze NIE dla marionetki Kaczyńskiego. Być może kierują mną tylko zabobonny strach przed nieznanym, ale szczerze się boję się haosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:52 Ale oni już wybrani :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:05 Pani Hanno prosze odsunąć PIS od wladzy. Ma pani nasze poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Pani Hanna ma raczej PARCIE na Władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta I. Obiecankiewicz marionetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:15 Pan Kazimierz Obiecankiewicz to zwykla marionetka braci Kaczńskich. Nie oddajmy mu Warszawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:15 a co Marcinkiewicz zrobil przez praiw rok rżadów w kraju poza promowaniem swojej osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:11 NIC nie zrobil, bo opalal sie na plaży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdna Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 00:19 pan Mar(PIS)CINKIEWICZ nie dotrzymuje słowa. Obiecuje swoim poniedziałkowym "gościom" załatwienie sprawy w terminie 7 dni a potem nie sposób dostać się do niego, by uzyskać obiecaną decyzję, odpowiedź. Jeśli robi tak teraz, w trakcie kampanii wyborczej i lekceważy te kilkadziesiąt głosów, na które np. ja mam wpływ, to jak będzie się zachowywał po wyborach? Już jako wybrany prezydent mojego miasta? A na plakatach czytam: wizja i skuteczność. ŻARTY jakieś raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.aster.pl 20.11.06, 12:12 Coś w tym jest!!! Ja też czekam na odpowiedź, ktorą miałam otrzymać do 7 dni,a mija już 3 tydzień! Nie rozumiem jego zachowania, a wygląda tak miło i przekonywująco, że po raz kolejny zaufałam - POZORY JEDNAK MYLĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
i.love.ursynov I Piskorczyków 20.11.06, 12:46 Układ warszawski - wyrzuceni z PO działacze nazywani "piskorczykami" - otwarcie i bez żadnej żenady popierają Marcinkieiwcza i PiS. Co im obiecał komisarz Marcinkieiwcz i prezes Kaczyński? Dopowiedzcie sobie państwo sami. Oni nie są bezinteresowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: I Piskorczyków IP: *.atman.pl 20.11.06, 13:13 dopiero co czytałem, że nie było żadnego "układu warszawskiego", że to wszystko fobie Kaczyńskich ustalcie, był ten układ czy go nie było? jaa_ga, powiedz jak to wtedy było naprawdę? znasz takie słowo "naprawdę"? Odpowiedz Link Zgłoś
i.love.ursynov Re: I Piskorczyków 20.11.06, 13:16 Trudno dyskutować z kimś, kto konfabuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praga Marcinkiewicz a Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:30 Marcinkiewicz bedzie musial splacic dlugi Rydzykowi za poparcie. trzeba bedzie kilka kościoow zafundować Rydzykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palikot Re: Marcinkiewicz a Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:41 Pacynka Kaczyńskich nie ma wlasnego zdania. Zawsze pyta o wszystko swego guru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345...wrrr Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:31 Nie cierpię PiSu i Marcinkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś