Dodaj do ulubionych

Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynskich

17.11.06, 14:18
Dobrze przemysl na kogo zaglosujesz, Wybierając Marcinkiewicza wybierasz
krzykilwego Kaczynskiego. Zamiast zgody będzie haos.
Stanowcze NIE dla marionetki Kaczyńskiego.
Obserwuj wątek
    • yavorius Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk 17.11.06, 14:21
      <ziew>
    • j_karolak Haos 17.11.06, 14:22
      konrad_wasilewski napisał:

> Dobrze przemysl na kogo zaglosujesz, Wybierając Marcinkiewicza wybierasz
      > krzykilwego Kaczynskiego. Zamiast zgody będzie haos.
      > Stanowcze NIE dla marionetki Kaczyńskiego.

Być może kierują mną tylko zabobonny strach przed nieznanym, ale szczerze się
      boję się haosu.
    • Gość: Wyborca Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:52
      Ale oni już wybrani :)))))
      • Gość: warszawiak Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:05
        Pani Hanno prosze odsunąć PIS od wladzy. Ma pani nasze poparcie.
        • Gość: Wyborca Pani Hanna ma raczej PARCIE na Władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:07
          • Gość: Marta I. Obiecankiewicz marionetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 17:15
            Pan Kazimierz Obiecankiewicz to zwykla marionetka braci Kaczńskich. Nie oddajmy
            mu Warszawy!!!
            • Gość: ola Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:15
              a co Marcinkiewicz zrobil przez praiw rok rżadów w kraju poza promowaniem
              swojej osoby?
              • Gość: Andi Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:11
                NIC nie zrobil, bo opalal sie na plaży!
                • Gość: przyjezdna Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 00:19
                  pan Mar(PIS)CINKIEWICZ nie dotrzymuje słowa.
                  Obiecuje swoim poniedziałkowym "gościom" załatwienie sprawy w terminie 7 dni a
                  potem nie sposób dostać się do niego, by uzyskać obiecaną decyzję, odpowiedź.
                  Jeśli robi tak teraz, w trakcie kampanii wyborczej i lekceważy te kilkadziesiąt
                  głosów, na które np. ja mam wpływ, to jak będzie się zachowywał po wyborach?
                  Już jako wybrany prezydent mojego miasta? A na plakatach czytam: wizja i
                  skuteczność. ŻARTY jakieś raczej.
                  • Gość: iza Re: Obiecankiewicz marionetka IP: *.aster.pl 20.11.06, 12:12
                    Coś w tym jest!!! Ja też czekam na odpowiedź, ktorą miałam otrzymać do 7 dni,a
                    mija już 3 tydzień! Nie rozumiem jego zachowania, a wygląda tak miło i
                    przekonywująco, że po raz kolejny zaufałam - POZORY JEDNAK MYLĄ...
    • i.love.ursynov I Piskorczyków 20.11.06, 12:46
      Układ warszawski - wyrzuceni z PO działacze nazywani "piskorczykami" -
      otwarcie i bez żadnej żenady popierają Marcinkieiwcza i PiS.
      Co im obiecał komisarz Marcinkieiwcz i prezes Kaczyński?
      Dopowiedzcie sobie państwo sami. Oni nie są bezinteresowni
      • Gość: gość Re: I Piskorczyków IP: *.atman.pl 20.11.06, 13:13
        dopiero co czytałem, że nie było żadnego "układu warszawskiego", że to wszystko
        fobie Kaczyńskich

ustalcie, był ten układ czy go nie było?

jaa_ga, powiedz jak to wtedy było naprawdę? znasz takie słowo "naprawdę"?
        • i.love.ursynov Re: I Piskorczyków 20.11.06, 13:16
          Trudno dyskutować z kimś, kto konfabuluje
          • Gość: Praga Marcinkiewicz a Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:30
            Marcinkiewicz bedzie musial splacic dlugi Rydzykowi za poparcie. trzeba bedzie
            kilka kościoow zafundować Rydzykowi.
            • Gość: Palikot Re: Marcinkiewicz a Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:41
              Pacynka Kaczyńskich nie ma wlasnego zdania. Zawsze pyta o wszystko swego guru.
    • Gość: 12345...wrrr Re: Glosując na Marcinkiewicza wybierasz Kaczynsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:31
      Nie cierpię PiSu i Marcinkiewicza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka