zaaz 19.12.06, 10:36 Nie jestem "ekologiem" ale jestem za tą akcją :( wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3801528.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ring18 "Humanitarne" zabijanie? Żenada... 19.12.06, 11:59 "Humanitarne" traktowanie zwierzą? Ha, ha, ha... "Humanitarne" zabijanie? Żenada... Czy zabija tylko rzeźnik? Nie. Rzeźnik wbija nóż w gardło świni, jednak robi to bo ty mu za to płacisz :( Trzeba przestać jeść mięso (w tym drób, ryby, krewetki, itd.) - to takie oczywiste, to takie szlachetne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: "Humanitarne" zabijanie? Żenada... IP: *.centertel.pl 19.12.06, 13:05 Jestem za zniesieniem tego okrutnego procederu w "Imię Boże" Ale oczywiście jak cham na wsi obije psa a potem idzie do kościółka to nie grzech przecie. Oj słaba ta wiara , słaba.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: "Humanitarne" zabijanie? Żenada... IP: *.visp.energis.pl 19.12.06, 13:15 Ojojoj...wbrew pozorom, to w mieście częściej spotyka sie takich "chamów", więc proszę cię, nie generalizuj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: "Humanitarne" zabijanie? Żenada... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:15 ciarki mnie przechodza jak przechodze kolo warzywniaka. Marchewki wyciagane z cieplutkiej ziemi za wlosy, pomarancze uprowadzane za mlody ze swoich rodzinnych stro i zywcem obdzierane ze skory. Czy zastanawialiscie sie kiedys co czuje taki pomidor kiedy odcina mu sie pepowine i rzuca na pewna smierc do skrzynki? Jak widze Bizona na polu to jak bonie dydy, slysze uszami swojej wyorazni przerazliwy pisk koszonego zyta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciek Re: "Humanitarne" zabijanie? Żenada... IP: 62.29.248.* 21.12.06, 09:51 piękne :-) , uśmiałem się , dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: "Humanitarne" zabijanie? Żenada... 21.12.06, 10:02 Pokaż mi pomidora z roswiniętym systemem nerwowym a przyznam Ci rację. A zwierzę cierpi, czy Ci się to podoba, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: "Humanitarne" zabijanie? Żenada... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 13:29 Twoje pytanie jest zupelnie nie na miejscu. To tak jakbys zapytal czy Czukcze sa tez ludzmi... W swietle ostatnich zdobyczy nauk antyaborcyjnych sprawa jest chyba jasna - tak, pomidor tez czuje bol. Odpowiedz Link Zgłoś
ring18 Tradycja 19.12.06, 13:37 Tradycję czas zmienić. Panie i Panowie, tradycja to my. www.greenangels.org/rzeznia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księżyc Dzień Ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:44 Dzisiaj jest Dzień Ryby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: A tępe ludziska swoje... IP: 80.50.233.* 20.12.06, 16:04 Rosliny tez cierpia! Jestem za pelnym zakazem spozywania roslin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Rosiczka jest IP: *.aster.pl 21.12.06, 15:34 niehumanitarną rośliną. Żywi się owadami. Odpowiedz Link Zgłoś
f.star Świąteczne filmy 22.12.06, 17:05 Świąteczne filmy. www.greenangels.org/marszfilmy.html Odpowiedz Link Zgłoś