abie1 02.01.07, 13:58 Michaś czeka na nianię. Najchętniej mamę z naszego osiedla, która opiekując się własnym dzieckiem chciałaby "dorobić". Michaś ma 11 miesięcy, 0 zębów, jest grzecznym i pogodnym dzieckiem. Proszę o maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaz2510 Re: potrzebna niania 05.02.07, 19:35 Witam. Mieszkam na tym osiedlu i przeczytałam Pani ogłoszenie. Ja osobiście nie jestem zainteresowana, ale moja ciotka, która mieszka na Tarchominie opiekuje sie dziećmi. Jest to osoba na wcześniejszej emeryturze i przez parę godzin dziennie zainteresowana jest opieką nad dzieckiem. Jeśli nie znalazła Pani jeszcze nikogo to proszę o szczegóły na ile godzin dziennie i czego Pani dokładnie pani oczekuje od opiekunki. Pozdrawiam. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
abie1 Re: potrzebna niania 06.02.07, 13:48 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Znalazłam już nianię na pełen etat 8-10 godzin. Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
danajaga Re: potrzebna niania 07.02.07, 21:29 A jakie stawki obwiązują w okolicy?? W maju nas też będzie dotyczył ten problem. Pozdrawiam, Dana Odpowiedz Link Zgłoś
abie1 Re: potrzebna niania 08.02.07, 16:50 dokładnie nie odpowiem bo mam nianię z poza w-wy, z tego co się poprzednio orientowałam to ok.7 zl/godzina, pozdrawiam malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
renata.ryszkiewicz Re: potrzebna niania 06.03.07, 21:17 Witam, Czy nadal jest aktualne, szukam niani do 5-cio miesięcznego synka 2-3 razy w tygodniu na 8 godzin, telefon 507 080 530 czekam na informacje. Mieszkamy na Tarchominie. Pozdrawiam, Renata Odpowiedz Link Zgłoś
abie1 Re: potrzebna niania 07.03.07, 09:39 mój Michaś ma już nianię. mieszkają państwo na flamenco? -pozdrawiamy sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś