Dodaj do ulubionych

Czy USA z irackiej ropy zrezygnuja!!

03.04.03, 21:58

Jak wiadomo, spotykaja sie w Brukseli przedstawiciele EU i USA (Powell)
w rzeczywistosci chodzi o rope iracka.
USA uwazaja, ze to oni powinni ja dysponowac, Europa (W.B. o dziwo tez)
uwazaja, ze powinna iracka zostac.Ciekaw jestem, czy Agresorzy bez "powodu"
zwycieza!!!? a jak zwycieza , to napewno czekaja na nich nowe terrorystyczne
Obserwuj wątek
    • Gość: rudy Re: Czy USA z irackiej ropy zrezygnuja!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 22:15
      ballest, na Katowice jest fajny temat:
      Czy Slonsk bedzie drugim Irakiem??
      czyli czy spodziewana jest inwazja GROMU, w wypadku autonomii Slonska.
      • Gość: Pndzelek Won ze ślunskiem! Nie chcemy go! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 22:47
        Jest mała różnica. Każdy normalny człowiek chciałby jak najszybciej się tego
        ślunska pozbyć. Brzydka, zniszczona kraina zasiedlona żulami, złodziejami
        kolejowymi i górnikami roszczącymi sobie o 40 TYSIĘCY ODPRAWY Z NASZEJ
        KIESZENI. Przyjeżdżają czasem do Warszawy, srają po parkach i organizują swoje
        rozróby na NASZYCH ULICACH.

A W PIZDU Z TYM!!! WON Z NIMI!!! Autonomia dla nich pełna, tylko niech zwrócą
        najpierw to co już wpompowaliśmy z NASZYCH KIESZENI w ten NIKOMU NIEPOTRZEBNY
        REJON I W TYCH ZBĘDNYCH LUDZI!!!
        • Gość: gosc Re: Won ze ślunskiem! Nie chcemy go! IP: *.wise.edt.ericsson.se 03.04.03, 23:07
          Jestes jak zwykle obocznotematyczny. Najpierw Twoi rodziciele powinni
          oddac "Slunskowi" to co z niego wyciagneli, zebys Ty mogl marudzic o swoich zle
          zagospodarowanych podatkach. Jak jestes taki bystry, to nie plac podatkow,
          przeciez i tak sie marnuja. Obcna sytuacja Slaska jest trudna i kontrowersyjna,
          ale byle gowniarze nie w temacie nie powinni sie wypowiadac. Przynajmniej nie
          na caly regulator.
          I czasem napisz na temat watku... To, ze kazesz wszystkim spierdalac, wiekszosc
          wie. Ciekawe, kiedy Tobie kaza, np. z pracy, za pieprzenie na laczach, zamiast
          robienia tego za co Ci placa. Chyba, ze za to Ci placa.
          • Gość: Pndzelek Re: Won ze ślunskiem! Nie chcemy go! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 23:16
            Rozbawiłeś mnie synciu do łez... Nawiążę dialog tylko dlatego chyba, że jestem
            nawalony jak stodoła.

Otóż po pierwsze: nikt z mojej Rodziny nie korzystał ze ślunska , bo
            ekonomicznie zawsze stał ten zasrany ślunsk tak samo, tyle że za komuny lepiej
            maskowano te dotacje... Wtedy zresztą mieliśmy trochę większy problem niż
            akurat dotacje do NIKOMU NIEPOTRZEBNEGO REGIONU. Pierwszemu ślunzakowi, który
            udowodni mi że kiedyś był rentowny i mnie utrzymywał wypłacam zasiłek dla
            bezrobotnego. Drugiemu daję kopa w dupę.

Po drugie... o czym tu gadać. Nie chcemy płacić naszych ciężko zapracowanych
            pieniędzy na [...]OCENZUROWANO...
            • Gość: gosc Re: Won ze ślunskiem! Nie chcemy go! IP: *.wise.edt.ericsson.se 03.04.03, 23:28
              Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Rozbawiłeś mnie synciu do łez... Nawiążę dialog tylko dlatego chyba, że
              jestem
              > nawalony jak stodoła.

Widzisz (??) mamy dwie rzeczy wspolne: alkohol we krwi i wzajemny ubaw.

> Otóż po pierwsze: nikt z mojej Rodziny nie korzystał ze ślunska , bo
              > ekonomicznie zawsze stał ten zasrany ślunsk tak samo, tyle że za komuny
              lepiej
              > maskowano te dotacje... Wtedy zresztą mieliśmy trochę większy problem niż
              > akurat dotacje do NIKOMU NIEPOTRZEBNEGO REGIONU. Pierwszemu ślunzakowi, który
              > udowodni mi że kiedyś był rentowny i mnie utrzymywał wypłacam zasiłek dla
              > bezrobotnego. Drugiemu daję kopa w dupę.

Pieprzysz. Slask ma wegiel, na ktorym ten kraj sie swego czasu opieral.
              Wypominanie Ci cegiel wymagaloy u mnie wiekszego upojenia, ale mozesz cos
              baknac na ten temat.

> Po drugie... o czym tu gadać. Nie chcemy płacić naszych ciężko zapracowanych
              > pieniędzy na [...]OCENZUROWANO...

Na co?? Cenzura spi az do rana... Napisalem, jak nie chcesz placic podatkow to
              chyba jestes wystarczajaco bystry, zeby tego nie robic - czy sie myle? :-)
              • Gość: Pndzelek Re: Won ze ślunskiem! Nie chcemy go! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 23:52
                Gość portalu: gosc napisał(a):

> Widzisz (??) mamy dwie rzeczy wspolne: alkohol we krwi i wzajemny ubaw.

Ale ja chyba mam łatwiej, słyszałem że w Twojej Szfycji ciężko wódkę kupić,
                ponoć ilość sklepów pierwszej potrzeby jest mocno reglamentowana przez
                socjalistów. TFU z tą UE!

> Pieprzysz. Slask ma wegiel, na ktorym ten kraj sie swego czasu opieral.

Ten węgiel zawsze był deficytowy, tyle że za NIErealnego socjalizmu nie dało
                się tego zauważyć...

> Napisalem, jak nie chcesz placic podatkow to
                > chyba jestes wystarczajaco bystry, zeby tego nie robic - czy sie myle? :-)

Otóż właśnie! Tu się kłania specyfika branży w jakiej działa moja firma. Nie
                mogę pozwolić sobie na to by złodziej (państwo) zaczął mi stawiać zarzuty o
                nieuczciwość. Z bólem serca i WBREW WŁASNEJ WOLI płacę podatki tak jak oni
                sobie życzą. Muszę, nie mam wyjścia. To znaczy mam, ale inne. Przedwczoraj moje
                papiery poleciały na Cypr. Jeszcze dwa tygodnie i SKOŃCZY SIĘ PŁACENIE HARACZU!
                Zamiast 40 będę płacił 1,5% haraczu. I o to chodzi. Wspomogę rozwój Narodu
                Cypryjskiego. I chwała mi i temu narodowi za to...

• Gość: gosc Re: Won ze ślunskiem! Nie chcemy go! IP: 194.237.142.* 04.04.03, 18:37
                  > Ale ja chyba mam łatwiej, słyszałem że w Twojej Szfycji ciężko wódkę kupić,
                  > ponoć ilość sklepów pierwszej potrzeby jest mocno reglamentowana przez
                  > socjalistów. TFU z tą UE!

Masz znikome pojecie o swiecie IP. Zapewnieniam Cie, ze mam do Szwecji dosyc
                  daleko. Co do dostepu do alkoholu, to sie zgodze, ze ceny sa horendalne.
                  Chociaz na Unie nie pluje, przynajmniej jest porzadek.

> Ten węgiel zawsze był deficytowy, tyle że za NIErealnego socjalizmu nie dało
                  > się tego zauważyć...

Coz zdania sie roznia. Rowniez wsrod ekonomistow i historykow. Ty raczej zadnym
                  z powyzszych nie jestes, ja rowniez nie, wiec proponuje tematu nie ciagnac.

> Otóż właśnie! Tu się kłania specyfika branży w jakiej działa moja firma. Nie
                  > mogę pozwolić sobie na to by złodziej (państwo) zaczął mi stawiać zarzuty o
                  > nieuczciwość. Z bólem serca i WBREW WŁASNEJ WOLI płacę podatki tak jak oni
                  > sobie życzą. Muszę, nie mam wyjścia. To znaczy mam, ale inne. Przedwczoraj
                  moje
                  >
                  > papiery poleciały na Cypr. Jeszcze dwa tygodnie i SKOŃCZY SIĘ PŁACENIE
                  HARACZU!
                  >
                  > Zamiast 40 będę płacił 1,5% haraczu. I o to chodzi. Wspomogę rozwój Narodu
                  > Cypryjskiego. I chwała mi i temu narodowi za to...

Rozumiem, ze wtedy przestaniesz marudzic na sposob wydawanie nie Twoich juz
                  pieniedzy?? Czy z przyzwyczajenia bedziesz macil? :-)
    • Gość: armata do balasa IP: *.acn.pl 03.04.03, 22:57
      Won, gnido zasrana!
      Masz kłopoty z czytaniem? To jest forum Warszawa i gówno nas tu obchodzi ropa i
      USA. W A R S Z A W A! Zrozumiałeś?
      To spierdalaj!
      • Gość: misza Wawa, aha IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 23:06
        ,,, a gdzie to jest chyba juz za Bugiem
        mam racje...???
    • Gość: breakout Re: Czy USA z irackiej ropy zrezygnuja!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 23:55
      znam, pndzelka, ma na imie sebastian, mieszka na Powislu, obecnie bezrobotny, lubi wypic i spac.

Pndzel dobranoc:-)
      • Gość: misiek Re: Czy USA z irackiej ropy zrezygnuja!! IP: *.dip.t-dialin.net 03.04.03, 23:57
        do Warszawy dobil z Mlawy..buahahahahahaha......dobre
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka