Dodaj do ulubionych

Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów forum?

05.01.07, 22:38
Minął już ponad rok od czasu, jak forum Warszawa jest pod opieką
obecnego "składu". Jak oceniacie pracę moderatorów? Czy przez ten czas forum
zmieniło się na lepsze czy może wręcz przeciwnie? A może nic się nie zmieniło?

Piszcie zatem, najlepiej z któtkim uzasadnieniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx I kogo byscie widziali w zamian ? IP: *.acn.waw.pl 05.01.07, 22:43
      oraz dlaczego wlasnie Kazuyoshiego?
      • kazuyoshi78 Re: I kogo byscie widziali w zamian ? 05.01.07, 22:44
        > oraz dlaczego wlasnie Kazuyoshiego?

Dla czego mnie? Nie chcę być opiekunem forum Warszawa.
        • Gość: kixx Re: I kogo byscie widziali w zamian ? IP: *.acn.waw.pl 05.01.07, 22:46
          wiem
          dopoki nikt ci tego nie zaproponuje
          • kazuyoshi78 Re: I kogo byscie widziali w zamian ? 05.01.07, 22:46
            > wiem
            > dopoki nikt ci tego nie zaproponuje

Wtedy odmówię.
            • Gość: kixx Re: I kogo byscie widziali w zamian ? IP: *.acn.waw.pl 05.01.07, 22:59
              teraz tak piszesz
              a swego czasu kto sie rwal na admina
              ??
              • kazuyoshi78 Re: I kogo byscie widziali w zamian ? 05.01.07, 23:02
                > teraz tak piszesz
                > a swego czasu kto sie rwal na admina
                > ??

Czy Ty aby nie mylisz forum Warszawa z warszawskm forum fotograficznym?
                • Gość: kixx Re: I kogo byscie widziali w zamian ? IP: *.acn.waw.pl 05.01.07, 23:04
                  a co za roznica
                  albo ma sie misje do spelnienia,albo jej sie nie ma
                  • kazuyoshi78 Re: I kogo byscie widziali w zamian ? 05.01.07, 23:06
                    > a co za roznica
                    > albo ma sie misje do spelnienia,albo jej sie nie ma

Tak precyzując, to moje pytanie dotyczy ściśle forum Warszawa - forum
                    fotograficzne nie ma tu nic do rzeczy.
                    • Gość: xxx222 Re: I kogo byscie widziali w zamian ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:16
                      > Tak precyzując, to moje pytanie dotyczy ściśle forum Warszawa - forum
                      > fotograficzne nie ma tu nic do rzeczy.

A to dobrze bo już prawie zacząłem pisać na temat niektórych dzielnic.
                    • Gość: gizmo Re: I kogo byscie widziali w zamian ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:16
                      Doszli do wniosku, ze dotychczasowi są do d. I teraz nastąpi wymiana na Kazu.
                      Kurcze, za Bieruta było lepiej (nie wiem, tak sądzę, żałosne).
                      • kazuyoshi78 Re: I kogo byscie widziali w zamian ? 05.01.07, 23:21
                        > Doszli do wniosku, ze dotychczasowi są do d. I teraz nastąpi wymiana na Kazu.

O nie, tylko nie to! :)
                        • kropka.kropka.kropka Re: I kogo byscie widziali w zamian ? 05.01.07, 23:25
                          Trzymam cię za słowo.
    • jan-w Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 05.01.07, 23:24
      Pozytywnie. Forum działa sensownie.
      • Gość: gizmo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:26
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • kazuyoshi78 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 05.01.07, 23:30
        Sądząc po tym "[...]", opinia Gizmo musiała być nieco mniej przychylna :)
        • Gość: gizmo Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:33
          Nie mam pojecia dlaczego to wycięto. Moderator chyba jest na ostrej bani.
          Jestem za zmianą moderatorów. Tylko tyle napisałem. Jesli i to wytną - sprawa
          jasna.
          • Gość: gizmo Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 10:54
            Jan-w też jest moderatorem. Tak to już w Polszcze się przyjęło że pierwsi do
            bronienia esbeków sa esbecy.
            • lepus42 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 11:15
              Kazuyoshi!
              Bądź tak dobry i zmień swoją sygnaturkę.Publikacja zdjęć na forum wcale nie
              jest wstrzymana. To tylko Ty się wstrzymałeś od publikacji.
              • Gość: xxx222 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:26
                A o co im poszło?
                • kazuyoshi78 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 11:32
                  > A o co im poszło?

O to, że pan Instytut uzurpuje sobie prawo do opieki nad foto-forum, choć nic
                  pozytywnego nie zrobił dotąd dla forum, a jedynie bruździ, szkodzi i wznieca
                  konflikty. To tak w skrócie.
              • kazuyoshi78 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 11:30
                > Kazuyoshi!
                > Bądź tak dobry i zmień swoją sygnaturkę.Publikacja zdjęć na forum wcale nie
                > jest wstrzymana. To tylko Ty się wstrzymałeś od publikacji.

Raczej każdy zorientuje się z łatwością, że sygnaturka dotyczy mojej osoby a
                nie całego foto-forum, a zatem nie widzę jakiejkolwiek potrzeby jej zmiany.

Inna sprawa, że jakaś dziwna fotograficzna posucha panuje w tym tygodniu na
                foto-forum w porównaniu z poprzednimi tygodniami - czyżbym zatem nie tylko ja
                wstrzymał publikację zdjęć?
                • lepus42 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 11:32
                  Może jestem tępy, ale widziałbym dodanie do sygnaturki słowa "moich"
                  • kazuyoshi78 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 11:33
                    > Może jestem tępy, ale widziałbym dodanie do sygnaturki słowa "moich"

Czepiasz się :)
                    • Gość: gizmo Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 12:06
                      Trudno o moderatora, który swoją pracę wykonywać będzie dla forum i
                      forumowiczów, a nie dla siebie. Łatwo natomiast o frustratów, dla których ta
                      namiastka władzy jest sapełnieniem marzeń o wstąpieniu do ORMO. Dlatego
                      powtarzam, że na tym forum moderacja nie spełniła niczyich oczekiwań - zresztą
                      w ogóle nie jest potrzebna.
                      • Gość: pps Re: Czy jesteĹcie zadowoleni z pracy opiekunĂłw fo IP: 217.116.110.* 06.01.07, 12:46
                        A co, przez moderację nie możesz bezkarnie wyzywać ludzi i ich obrażać? Jesteś żałosny. Tak sądzę.
                        • Gość: gizmo Re: Czy jesteĹcie zadowoleni z pracy opiekunĂłw f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 12:59
                          Ty jesteś zadowolony ze swojej pracy, ale to akurat mnie nie dziwi. A jeśli
                          chodzi o obrażanie to cieszę się, że wyciąłeś wpisy mary o ku..ch i pi..ch.
                          Szkoda jednak, że po wielu dniach od założenia - warto by czasem poczytać
                          forum, na którym się pracuje.
                          • Gość: pps Re: Czy jesteÄšcie zadowoleni z pracy opiekunÄĹw f IP: 217.116.110.* 06.01.07, 13:28
                            Wyluzuj trochę, bo to wygląda już na obsesję!
                            • Gość: gizmo Re: Czy jesteÄšcie zadowoleni z pracy opiekunÄĹw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:30
                              No dobrze, niech ci będzie - to obsesja. Ale kto, na Boga, każe ci to czytać i
                              na to odpowiadać?
                              • Gość: pps Re: Czy jesteĂĹĄcie zadowoleni z pracy opiekunĂÄšw IP: 217.116.110.* 06.01.07, 13:38
                                Lubię czytać dyskusje o moderacji bo stężenie idiotyzmów mnie bawi.
                                • Gość: gizmo Re: Czy jesteĂĹĄcie zadowoleni z pracy opiekunĂÄš IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:39
                                  Szkoda prądu. Popatrz w lustro.
                                  • Gość: pps Re: Czy jesteÄÄšÄcie zadowoleni z pracy opiekunÄĂĹĄ IP: 217.116.110.* 06.01.07, 14:08
                                    Skończyłeś? Elokwencja nie zamaskuje tego że nie masz w istocie nic do powiedzenia, żadnej treści do przekazania.
                • yavorius Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 19:09
                  kazuyoshi78 napisał:
                  > Inna sprawa, że jakaś dziwna fotograficzna posucha panuje w tym tygodniu na
                  > foto-forum w porównaniu z poprzednimi tygodniami

Bzdura. Ja zacząłem tam publikować.
                  • Gość: kixx Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.acn.waw.pl 06.01.07, 20:39
                    to Kazu w koncu zabral lopatke i grabki?
                    to faktycznie musi tam byc pustka
                    • Gość: nie bede logowac! Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.aster.pl 06.01.07, 21:00
                      Kazu przerzucil sie na architekture.
                      Zgodnie z tematyka zaczal prezentowac...... ludzi:
                      fotoforum.gazeta.pl/72,2,864,55004314,55004314,0,2.html?v=2
                      Charkterystyczne ujecia ze zmiana zoom-u.
                      • kazuyoshi78 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 07.01.07, 14:16
                        Jeśli się dobrze przyjrzeć foto-forum "Architektura", to okaże się, że nie
                        tylko ja z foto-forum Warszawa tam zawędrowałem.

Podziękujmy Instytutowi za ten "sukces" - niech odtąd warszawskie foto-forum
                        nosi dumną nazwę "Warszawska galeria zdjęć im. Instytutu Walki z Maniactwem".

Instytucie, jesteś wielki!
                        • kazuyoshi78 Re: Instytucie... 07.01.07, 14:34
                          fotoforum.gazeta.pl/72,2,864,55066028,55066028.html
                          Poznajesz tych ludzi, prawda?

Bądź z siebie dumny :D
                          • Gość: nie bede logowac! Z kim rozmawiasz? IP: *.aster.pl 07.01.07, 17:14
                            Nie widze zadnego instytuta.
                            • lavinka Re: Z kim rozmawiasz? 08.01.07, 17:12
                              Bo jego nigdy nie widać.. na tym polega ów problem z moderacją na fotoforum
                              W-wa... jest.. a jakoby nikogo nie było...

lav
                              • kazuyoshi78 Re: Z kim rozmawiasz? 08.01.07, 21:21
                                > Bo jego nigdy nie widać.. na tym polega ów problem z moderacją na fotoforum
                                > W-wa... jest.. a jakoby nikogo nie było...

Nie no, czasem pojawia się na forum fotograficznym, zrobi kupę i sobie pójdzie,
                                a my potem musimy zmagać się ze smrodem.
                                • Gość: go away Re: Z kim rozmawiasz? IP: 195.189.142.* 08.01.07, 21:35
                                  od kiedy nie ma tam twojego smrodu, jest ciekawiej.
                                  • kazuyoshi78 Re: Z kim rozmawiasz? 08.01.07, 22:39
                                    > od kiedy nie ma tam twojego smrodu, jest ciekawiej.

Dzięki Twoim perfumom :D
                                    • lavinka Re: Z kim rozmawiasz? 08.01.07, 23:27
                                      No,niedługo znowu będą Cię znosić ;-)
                                      lav
                                      • kazuyoshi78 Re: Z kim rozmawiasz? 08.01.07, 23:36
                                        > No,niedługo znowu będą Cię znosić ;-)

No właśnie, już zacząłem na powrót obnizaź\ć poziom foto-forum :)
                                        • lavinka Re: Z kim rozmawiasz? 09.01.07, 11:41
                                          No,tak niski,że omal nie wszedłeś do podziemia ;-D
                                          lav
                    • kazuyoshi78 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 07.01.07, 14:22
                      > to Kazu w koncu zabral lopatke i grabki?
                      > to faktycznie musi tam byc pustka

Zawsze możesz godnie mnie zastąpic :)

I nie zapomnij wziąć ze sobą swojego ukochanego czarno-biało-czerwonego
                      pluszowego misia i słonika-polonika.
                      • Gość: kixx Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.acn.waw.pl 07.01.07, 14:27
                        misiu sie oczko odkleilo - za czesto je przecieral ze zdumienia podczas meczow
                        Legii,kiedy to nie mogl wyjsc z podziwu na wyczynami sedziow
    • ritzy Nie badz smieszny 06.01.07, 14:55
      Jak mozna byc zadowolonym z pracy cenzorów? Zwlaszcza jesli sa polglowkami.

Nie wiem kto i kiedy wprowadzil na portalu zasade, ze kazdy, ale to doslownie
      kazdy moze zostac moderatorem. I w wyniku takiego podejscia rozni zezowaci
      intelektualnie ale pelni niespelnionych ambicji dyrygowania ludzmi "kierownicy"
      dorwali sie "do wladzy". Wyniki jakie sa - kazdy widzi.
      • d.z Re: ok. 06.01.07, 15:07
        Ja nie mam zarzutów.
        Jestem na tym forum niemal od samego początku.
        Kiedyś forumowicze sami siebie cenzurowali i netykieta była niepisaną zasadą,
        której każdy przestrzegał pisząc swoje posty.
        Później pojawił się na forum Warszawa rynsztok (każdy pisał co chciał i na kogo
        chciał) przeplatany ogromną ilościa spamu reklamowego.
        Teraz są moderatorzy.
        Ja do ich pracy nie mam zastrzeżeń.
        To jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam.
    • Gość: piotrek kazuyoshi ma ciśnienie na bycie moderatorem IP: *.dag.pl 06.01.07, 15:37
      dlatego pyta.
      • kazuyoshi78 Re: Bzdura 06.01.07, 15:57
        Nie mam najmniejszej ochoty być opiekunem forum Warszawa.
        • phrozen Re: Bzdura 06.01.07, 16:00
          To po co ten quiz? Czyzbys zbieral haki?
          • kazuyoshi78 Re: Bzdura 06.01.07, 16:05
            > To po co ten quiz?

Z ciekawości.
    • robert_c Ja jestem zadowolony 06.01.07, 15:53
      Mnie tylko raz wycięli.
      • robert_c Za to na f. Bielan i Żoliborza .... 06.01.07, 15:56
        ... tną na potęgę. Odkąd moderatorem został człowiek związany z Zielonym Mazowszem.
        Wycina wszystko, co jest nie po myśli pseudoekologicznej.
        • kazuyoshi78 Re: Bzdura 06.01.07, 15:59
          Na forum żoliborskim ciagle produkuje się "Płyń z Wisłą" i nikt go nie wycina.
          • Gość: xxx Re: Bzdura IP: *.acn.waw.pl 07.01.07, 07:53
            bo "płyń z wisłą" to niejaki "koszatek" z SISKOMu
            oraz jeden z anonimowych cenzorów tego i innych forów
            • robert_c Re: Bzdura 09.01.07, 02:26
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> bo "płyń z wisłą" to niejaki "koszatek" z SISKOMu
              > oraz jeden z anonimowych cenzorów tego i innych forów

zaraz, zaraz... a ja byłem przekonany, że to niejaki Vampi_r (też z SISKOMu).
              A moze Koszatek i Vampi_r to te same osoby?
              • kazuyoshi78 Re: Bzdura 09.01.07, 09:27
                Wracając do meritum, to niejaki Płyń funkcjonuje sobie na fourm Żoliborz,
                opowiadając swobodnie swoje dyrdymały, więc zarzut prześladowania ideologów
                Siskomu na tym forum jest zupełnie bezzasadny.

A to, że mieszkańcy Żoliborza i Bielan z reguły mają siskomowe dyrdymaly w
                głebokim poważaniu, to już inna sprawa, ale świadczy to jak najlepiej o
                mieszkańcach Żoliborza i Bielan.
                • robert_c Bzdura ? 09.01.07, 23:59
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=53539142&a=54467307
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=54005768
                  Poza tym nie mają niczego w poważaniu, bo ty zwykle odpowiadasz.
                  • robert_c Re: Bzdura ? 10.01.07, 00:04
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=53539142&a=54137214
                    Moderator zupełnie bezpodstawnie "zamyka" watek i ogranicza tym samym swobodę wypowiedzi.
                    Jak mniemam, to Wilson dostał ostrą reprymendę od administratorów gazeta.pl

:P
      • Gość: szyszkom-nie SISKOM zgłasza pełne zadowolenie! IP: *.aster.pl 06.01.07, 22:03
        z faktu, że SISKOM jest moderatorem

sam siebie tylko raz wyciął, gdy zalogował się inaczej niż SISKOM
    • rubeus Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 18:51
      Jestem zadowolony
    • yavorius Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 06.01.07, 19:08
      Tak, jesteśmy.
    • ritzy I niech jeszcze dodam 07.01.07, 00:42
      Ze Kazuyoshi moze by sie i nadawal. Mimo, ze sie kryguje. Interesuje sie
      rzeczywiscie Warszawa, a i - co istotne - jest kibicem najlepszego klubu w
      Polsce.

Natomiast te glosy "zadowolonych" z cenzury wrzucam do forumowego kosza. Jak
      mozna byc zadowolonym, ze ktos dyszy ci nad karkiem, sledzi Twe mysli i wycina
      posty bez zadnego uzasadnienia, ot, tak sobie? Za komuny, takich zadowolonych z
      tego, ze sa trzymani za morde bylo wielu. Niektorzy ciagle jeszcze tesknia za
      tym.
      • Gość: kixx Re: I niech jeszcze dodam IP: *.acn.waw.pl 07.01.07, 10:03
        Kazyuoshi ma na nazwisko Wielgus
        czy to tylko zbieg okolicznosci?
        • kazuyoshi78 Re: I niech jeszcze dodam 07.01.07, 14:17
          > Kazyuoshi ma na nazwisko Wielgus
          > czy to tylko zbieg okolicznosci?

Jeśli ja jestem Wielgus, to ty jesteś Oleksy.
      • yavorius Re: I niech jeszcze dodam 07.01.07, 10:09
        ritzy napisał:
        > a i - co istotne - jest kibicem najlepszego klubu w
        > Polsce.

No tak, to takie PiS-owskie myślenie. Nieważne, że się nie nadaje, ważne że
        jest kibicem najlepszego klubu w Polsce. Nieważne, czy jest to Legia, czy PiS.

##
        > Natomiast te glosy "zadowolonych" z cenzury wrzucam do forumowego kosza. Jak
        > mozna byc zadowolonym, ze ktos dyszy ci nad karkiem, sledzi Twe mysli i
        > wycina posty bez zadnego uzasadnienia, ot, tak sobie? Za komuny, takich
        > zadowolonych z tego, ze sa trzymani za morde bylo wielu. Niektorzy ciagle
        > jeszcze tesknia za tym.

Ty to na poważnie napisałeś? To gratuluję manii prześladowczej. Mi wycięto
        tutaj jakieś dwa posty, co było zresztą oczywiste zważywszy na to, co w nich
        było. Ale może faktycznie lepiej trzymaj się swojej wersji cenzora z
        nożyczkami, dyszącego i trzymającego Cię za mordę. Trzeba było jeszcze napisać,
        że moderatorzy to esbecy! Mało tego, to oni pałowali opozycję!
        • Gość: gizmo Re: I niech jeszcze dodam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 10:27
          Z takim IQ byli bez szans na pracę w SB.
        • Gość: gość Re: I niech jeszcze dodam IP: *.aster.pl 07.01.07, 10:54
          > Ty to na poważnie napisałeś? To gratuluję manii prześladowczej. Mi wycięto
          > tutaj jakieś dwa posty

A co tobie javorius można wyciąć, te bzdetne "młodzieżowe" wstawki, które
          przepisujesz chyba z sms-ów od widzów programu VIVA? A poza tym jesteś z tej
          samej paczki, "swojego" nie będą wycinali. No i jesteś taki "cool", lansujesz
          się na wykształciucha, szkolonego na tytułach artykułów z GW i na tytułach
          piosenek z MTV, idealny forumowicz po linii agory. Świetnie się komponujesz z
          janem-w, jaa-gą, rubeusem, koszatkiem i robertem_c.
          • Gość: gizmo Re: I niech jeszcze dodam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 11:42
            Łżebiskupa bronią agent Toeplitz i agent Oleksy - któż inny miałby bronić
            moderatorów jak nie inni moderatorzy?
          • yavorius Re: I niech jeszcze dodam 07.01.07, 11:48
            Gość portalu: gość napisał(a):
            > A co tobie javorius można wyciąć, te bzdetne "młodzieżowe" wstawki, które
            > przepisujesz chyba z sms-ów od widzów programu VIVA? A poza tym jesteś z tej
            > samej paczki, "swojego" nie będą wycinali. No i jesteś taki "cool", lansujesz
            > się na wykształciucha, szkolonego na tytułach artykułów z GW i na tytułach
            > piosenek z MTV, idealny forumowicz po linii agory. Świetnie się komponujesz z
            > janem-w, jaa-gą, rubeusem, koszatkiem i robertem_c.

Rotfl:)))
        • ritzy Yavoriusie, mlody czlowieku 07.01.07, 16:12
          Zamordysci forumowi, zwani nie wiem czemu moderatorami, wycinali mnie wiele
          razy. Ostatni raz pare dni temu.

Powtorzylem po tym sierocie Tokida jego okreslenia, pytajac sie co to jest
          j...? Poniewaz ch... i k... - rozumiem.

Cenzor wycial mi post, zostawiajac oczywiscie owe slowa z kropkami w tekscie
          Tokidy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=54684892&a=54817274
          Zycze Ci abys mial tyle pieniedzy, ile razy zostalem bezsensownie wyciety przez
          tych umyslowych malolatow.
          • yavorius Ritzy, mlody czlowieku 07.01.07, 17:36
            ritzy napisał:
            > Zycze Ci abys mial tyle pieniedzy, ile razy zostalem bezsensownie wyciety
            > przez tych umyslowych malolatow.

Ja jednak wolałbym mieć tyle co mam ;D
      • kazuyoshi78 Re: I niech jeszcze dodam 07.01.07, 14:19
        > Ze Kazuyoshi moze by sie i nadawal. Mimo, ze sie kryguje. Interesuje sie
        > rzeczywiscie Warszawa, a i - co istotne - jest kibicem najlepszego klubu w
        > Polsce.

Moim zdaiem nie nadaję się na opiekuna forum Warszawa, bo zbyt mało to pisuję i
        zbyt mało uczestniczę w życiu tego forum.

Inna sprawa, że o obecnych opiekunach można powiedzieć dokładnie to samo.
        • very_famous Re: I niech jeszcze dodam 07.01.07, 17:12
          > Moim zdaiem nie nadaję się na opiekuna forum Warszawa, bo zbyt mało to pisuję i
          >
          > zbyt mało uczestniczę w życiu tego forum.

Moderator jest od sprzątania forum, a nie od pisania. To tyle.
          • kazuyoshi78 Re: I niech jeszcze dodam 07.01.07, 17:32
            > Moderator jest od sprzątania forum, a nie od pisania. To tyle.

Trudno dobrze sprzątać podwórko, nie znając jego wszystkich zakamarków.
    • nessie-jp Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 07.01.07, 18:22
      Mnie tam nie przeszkadzają, żaden mi na odcisk nie nastąpił. Mogą być. ;)
    • Gość: Kacper Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:29
      Kochamy Ich! przy nich stoimy i stać chcemy,składamy Im hołd!!!
    • lavinka Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 08.01.07, 17:20
      Na Warszawie jest trochę Spamu i jest kasowany z opóźnieniem...ale gdyby nie ów
      Spam pewnie żadnych postów by tu nie było... w suie da się wyłowić co ciekawsze
      wątki.
      Na Żoliborzu chyba parę razy ktoś wykasował moje posty(lae tylko wtedy gdy nie
      byłam zalogowana)...niestety nie pamiętam co w nich było(słów wulgarnych raczej
      nie).Zakłądam działalność pana z "Zielonego Mzowsza"który się połapał,że też
      mieszkam na Warzyszewie i mogę na "goącao"komentować jego rewelacje. Ale poza
      tym Ok. Nie mam większych problemów z moderatorami bo jeśli wdaję się w pyskówki
      to tylko z trolami... z moderatorem baaardzo rzadko,zazwyczaj w obronie kogoś
      innego lub dołączając się do dyskusji. W przypadku "instytuta" na fotoforum to
      próbował już mi trochę nabruździć,ale chyba mu nie wyszło... ;-ppp Jakiś frustrat...

lav
      • lunark Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 08.01.07, 21:59
        Co ci zrobił? Żeby wiadomo było czego się wystrzegać.
        • lavinka Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 08.01.07, 23:29
          No właśnie niewiele bo nie miał się do czego przyczepić... to do linku z moim
          portfolio się czepnął... a ja na nim nie zarabiam, to rodzaj wirtualnego cv. Ale
          już go tam nie ma, więc bidulo pewnie po cichu knuje jakiś nowy plan ;-D
          lav
          • lunark Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 09.01.07, 00:07
            :)
            Będę uważał z linkami
            • lavinka Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 09.01.07, 11:40
              Najlepiej zrobić link do strony na której m.in. jest ten link właściwy,najlepiej
              na innym portalu niż ten na którym się forumuje ;-)
              lav
              • kazuyoshi78 Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 09.01.07, 11:46
                A tak w ogóle, to co mu się w tym linku nie podobało? I na jakiej podstawie się
                czepiał? Uzasadnił jakoś?
                • lavinka Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 09.01.07, 12:34
                  Wiesz,chodziło o to ,że to mogło podchodzić pod reklamę komercyjną i pewnie z
                  jego punktu widzenia mogło tak to wyglądać. Jego sprawa. Ja się tylko chciałam
                  pochwalić moją pracą. W sumie mi to bez różnicy, ta strona nijak nie
                  zarabia.Czasem tylko jakiś student zadzwoni,czy daję korki z wizualizacji. ;-D
                  lav
    • herox Re: Czy jesteście zadowoleni z pracy opiekunów fo 15.01.07, 16:22
      Totalny szok ogarnia po tym co robią admini tego forum.
      Każdy wątek dotyczący Czajki zostaje automatycznie wycięty.

Czyżby cenzura sponsorowana przez mpwik czy może gazetę, która zdecydowanie
      popiera chory pomysł budowy spalarni?

Może admini się do tego odniosą?
      • jaa_ga Wątek o Czajce? Proszę bardzo :-) 15.01.07, 17:34
        herox napisał:

> Totalny szok ogarnia po tym co robią admini tego forum.
        > Każdy wątek dotyczący Czajki zostaje automatycznie wycięty.

A to, to co?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=54890936
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka