Gość: Doma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:21 Mam takie pytanie, do której dzisiaj jest ta wystawa kotów w pałacu kultury w stolicy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
floric Re: Wystawa kotów 17.02.07, 21:24 kulinarna napisała: > dzis i jutro do 17 Nie polecam, dzisiejsza ekspozycja to w większości sfilcowane MCO, 2 klatki z norwegami, 2 z brytyjczykami, 1 rosyjskie niebieskie, 2 lub 3 egzotyki, jakiś pers (też sfilcowany), 1 abisyński, 1 ragdool, 1 kot domowy ;), świnki morskie i to chyba wszystko. w sumie 2 rzędy klatek. koty bardzo srednie, tylko rozyjskie jakoś wyglądały, miały ładną błyszczącą sierść, no i może jeszcze brytyjczyki. reszta futrzastego towarzystwa mocno sfatygowana była. a tak w ogóle to z okazji Międzynarodowego Dniak Kota wszystkim mruczkom, rasowym i dachowym, tym z dobrych domów i tym samotnie żyjącym wszystkiego najlepszego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Wystawa kotów 17.02.07, 21:50 no to zapraszam na wystawę kotów forumowych:-) fotoforum.gazeta.pl/5,4,231.html Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Wystawa kotów 17.02.07, 23:06 mysle ze ten 1 kot domowy byl najfajniejszy :) ale sama mam burasa ups! przepraszam "kota europejskiego" i zdec. jestem fanka tej rasy :) Odpowiedz Link Zgłoś