orzechlaskowy 16.03.07, 13:19 ...z uzywana odzieza dla doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzechlaskowy Re: szukam komisu... 17.03.07, 17:43 No niby tak, ale to ja chcialam oddac uzywane, markowe rzeczy w bardzo dobrym stanie do komisu wlasnie. Wiem ze dla dzieciaczkow sa takie komisy, bo oddaje tam rzeczy po synku, ale gorzej jezeli chodzi o doroslych. I wlasnie czegos takiego szukam:) Odpowiedz Link Zgłoś
piani Re: szukam komisu... 21.03.07, 11:28 Kiedys byly na Chmielnej. Jeden chyba jeszcze zostal. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechlaskowy do piani 21.03.07, 20:50 a pamietasz dokladny adres tego komisu na Chmielnej "Garderoba" na Ptasiej to nie dla mnie-moje markowe rzeczy sa z nizszej polki:)ale i tak dzieki za info "jgregj":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert76 Może sprzedaj na Allegro? IP: *.centertel.pl 27.03.07, 22:59 Tylko uważaj - to wciąga!:) Ja wyprzedałem wszystkie zalegające w domu ciuchy, płyty i inne rzeczy. Kokosów nie zbiłem, ale zyskałem duuuuużo miejsca w domu;). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś