Dodaj do ulubionych

gdzie zrobić imprezę integracyjną

23.03.07, 20:10
wielką prośba:
chcemy zrobić imprezę integracyjną - w firmie pozmieniały się osoby, więc
wypadałoby się sobie lepiej przyjżeć :-))
znacie jakieś fajne miejsca?
myslałam o kręgielni Arco w Alejach - ale z pewnością są równie miłe miejsca
błagam - czasu na realizację zostało mi niewiele
pomóżcie :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: mickey Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną IP: *.aster.pl 23.03.07, 20:25
      Z tego co mi sie wydaje, to Blue Cactus by wam pasowal. ;)
    • Gość: Grodek Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną IP: *.chello.pl 23.03.07, 20:53
      Odpuść sobie Arco. Nawet jak zarezerwujesz tor, to po przyjściu na miejsce nie
      możesz mieć pewności że będzie na Ciebie czekał (mnie przydarzyło się to już
      dwa razy, w tym raz gdy zaprosiłem klientów na kręgle - trochę wstydu się
      najadłem. Dopiero po awanturze tor się znalazł, a co więcej okazało się że
      przez cały czas kiedy graliśmy nikogo chętnego na niego nie było. Najlepsze
      było to, że nauczony smutnym doświadczeniem z pierwszej wizyty w Arco dzwoniłem
      tego samego dnia po 12-tej żeby potwierdzić czy rezerwacja jest aktualna i
      usłyszałem że tak). Po drugie po godzinie 23 mogą Ci kazać (!) przenieść się na
      dolną kręgielnie bo górną "chcą wreszcie posprzątać" - cytat z obsługi. Na
      zamówione jedzenie czekaliśmy blisko 50 minut, a zamówiliśmy raptem grillowane
      mięsa i kanapki na ciepło, a nie chateau z borowikami :-). O godzinie 1.50 w
      nocy przyszedł Pan Szatniarz i powiedział: "Czy mogliby Panowie zabrać kurtki
      bo chciałbym już pójść do domu" - koniec cytatu. A to wszystko przy cenie
      120zł/godzinę toru (!), ceny butelki wódki już nawet dokładnie nie pamiętam ale
      było to ok. 100zł za 0,5l Bolsa.
      ŻENADA. Nigdy więcej tam nie pójdę.
      • bluekaktus Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną 25.03.07, 22:12
        dzięki Grodek,
        w takim razie jeśli nie tam - to gdzie? :-)
        • Gość: Grodek Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną IP: *.chello.pl 25.03.07, 22:21
          A może jakaś niezbyt daleka "wyjazdówka"?
          Gdzieś w okolicach Legionowa są organizowane imprezy integracyjne z
          paintballem, quadami, przejazdami wojskowym sprzętem.
          Może gokarty? Też jest kilka torów w Warszawie.
          • Gość: jolka Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:55
            my chodzimy do Zachcianka na Miedzianą. Super klimat !
            • bluekaktus Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną 27.03.07, 17:34
              mają jakąś stronę www? :=))
              • Gość: BUC Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:44
                kaktus - a kiedy Ty planujesz te impreze?
                • Gość: xx Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną IP: *.eranet.pl 27.03.07, 20:39
                  jedźcie na weekend gdzies do hotelu nad jezioro zegrzynskie i juz..
                  • bluekaktus Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną 28.03.07, 08:53
                    impreza ma się odbyć w sobotę po świętach
                    i raczej na kilka godzin, nie dłużej, więc szukamy przyjaznej warszawskiej
                    kanjpki, no i zeby coś nam przygrywało :-)

• yavorius Re: gdzie zrobić imprezę integracyjną 28.03.07, 08:56
                      Chociażby:
                      www.siesta.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka