anchan 13.05.03, 11:17 Gdzie, w okolicach ul. Banacha, można zabrać Francuza na obiad i nie spalić sie przy tym ze wstydu ani nie zbankrutować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bob-budowniczy Re: Obiad w pobliżu Banacha 13.05.03, 16:31 Mogę tylko powiedzieć gdzie nie zabierać: 1. Do Szpitala na Banacha 2. Do Kasyna Wojskowego koło Wydz. Matematyki UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Obiad w pobliżu Banacha IP: *.acn.waw.pl 16.05.03, 20:33 ulica Sąchocka nie jest daleko, a przy niej znajdziesz jedną z najlepszych włoskich restauracji Vera Italia. Wnętrze może mało przytulne, ale jedzonko pychotka. Latem jest obok ogródek. Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to znowu ja Re: Obiad w pobliżu Banacha IP: 217.153.44.* 23.05.03, 12:50 Gospoda pod Kogutem. Mozna piechotka, mozna podjechac jeden przystanek tramwajem. Pyyyyyszne pierogi i placuszki ziemniaczane. Ceny jak na warszawe zadziwiajace. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Obiad w pobliżu Banacha IP: *.sth.shb.se 27.05.03, 11:45 Dekada ma jedzonko OK Bliżej są dwie chińskie na Placu Narutowicza Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Obiad w pobliżu Banacha 27.05.03, 16:28 Dzięki za wszystkie sugestie. Skorzystałam z Koguta. Chyba było nieźle, bo gość chce przyjechać z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś