nikowinka 22.05.07, 07:37 Wygląda na to, że wraz ze wzrostem temperatur rozpoczął sie "sezon balkonowy" o czym mieliśmy okazję przekonać sie wczoraj. Gość dał sie nieźle we znaki pomiędzy 21.30 a 1.00! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtothaj Re: sezon balkonowy 23.05.07, 21:40 Dzisiaj to samo - jakis bydlak, bo inaczej nie da sie tego kogos okreslic, co jakis czas wlacza na maksa muzyke - szkoda slow... Pozdrawiam (wszystkich poza w/w bydlakiem), MtothaJ Odpowiedz Link Zgłoś
wlaste Re: sezon balkonowy 25.05.07, 21:25 Pozdrówmy i bydlaka - może przestanie ryczeć! Zatem pozdrawiam (wszystkich) Odpowiedz Link Zgłoś
mtothaj Re: sezon balkonowy 28.05.07, 23:22 Znowu jakies barachlo ryczy... ostatnio to juz standard ze jak nie jeden to drugi sie drze... czyz bysmy musieli czekac do zimy zeby sie uspokoilo? MtothaJ Odpowiedz Link Zgłoś
shmoo Re: sezon balkonowy 29.05.07, 22:35 Macie okna od studni zwanej też "patio"? Odpowiedz Link Zgłoś
mtothaj Re: sezon balkonowy 30.05.07, 22:33 Niestety tak :( Duzo bym dal by miec okna na druga strone (tzn. na wschod a nie na zachod). Pozdrawiam, MtothaJ Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna Re: sezon balkonowy 31.05.07, 10:32 a ja z kolei myslalam, ze powinnam byla wybrac okna od zachodu, bo ciszej jest, a od wschodu to i samochody pod oknami i slychac pociagi i huk z wiaduktu... no ale chyba z zadnej ze stron nie jest idealnie jedyne co to na wies uciekac ;-)) pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
paul_x Re: sezon balkonowy 05.06.07, 09:59 Witam, mam okna od obu stron i zdecydowanie ciszej jest od strony zachodniej (patio). A głośniejsza muzyka (której nota bene nie słyszałem) to nic w porównaniu z pijanymi śpiewami i głośnymi rozmowami przechodzących i stojących na rampie budynku oraz odpalaniem samochodów na parkingu. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś