lucase 08.06.07, 12:17 Zauważyłem, iż ostatnio w budynku C w piwnicy pojawiły się szczury, myszy, nie wiem co to dokładnie było... w przypadku gdy są to czyjeś stworzenia to proszę pozbierać, jak nie to chyba drodzy lokatorzy mamy problem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sc0xffer Re: szczury z kanału 11.06.07, 23:08 a i owszem, wlasnie wracajac ze spaceru widzialem jednego szczurka zmierzajacego z wyscigow w strone naszego smietnika... widac czystosc w naszym smietniku jest na poziomie ktory szczurom odpowiada. oby nie zaczely wchodzic na klatki Odpowiedz Link Zgłoś
selamatdatang Re: szczury z kanału 12.06.07, 16:08 Pytalem administracje:w smietniku jest sprzatane i jest czysto. Ja nosze okulare, ale nie zawsze mam je na nosie, ale moj nos mowi, ze nie jest za dobrze tzn. zalezy kto ma jakie standardy. Stokowski Krzysztof tez ma swoje jak kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
sylka3 prusaki 21.06.07, 09:26 korzystajac z okazji zapytam czy ktos z Panstwa zauwazyl moze prusaki na naszym osiedlu? Ostatnio "ubilam" jakies malutkie stworzenie na korytarzu (za male by je zidentyfikowac na 100%) ale niestety przypominalo wspomnianego prusaka. Obym sie mylila... Odpowiedz Link Zgłoś
damian.makowski Re: prusaki 23.06.07, 22:39 a propos gryzoni, to juz dawno zgłaszałem administracji, ponieważ okazało sie że mam przegryziony przewód w samochodzie, który jak sie okazało u mechanika, był dość istotny i zrobił to szczur bądź duuuza mysz, Moim zdaniem nie miało to szansy się stac nigdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
damian.makowski Re: prusaki 23.06.07, 22:44 zapomniałem dodać, że samochód stoi w garażu Odpowiedz Link Zgłoś