felicjan15 25.07.07, 00:35 Czy pojazdy przechodzą obowiązujące badania w stacjach diagnostycznych? Każdy właściciel samochodu wie, że musi mieć aktualny przegląd poświadczony pieczątką w dowodzie rejestracycjnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eSBek R.Grabski eSBek Ryszard Grabski pieszczoch IV RP IP: 62.233.214.* 25.07.07, 01:15 eSBek Ryszard Grabski przykładem sukcesów deeSBekizacji policji W środę(25.07) o godz. 16:30 przed Komendą Główną Policji (ul.Puławska 148/150) odbędzie się pikieta przeciwko brutalności policji. Zapraszamy!! Relacja Iwony: „Kiedy weszliśmy do budynku komendy, pan Tracz popchnął mnie na ścianę i uderzył z całej siły w twarz otwarta dłonią. Zrobiło mi się ciemno przed oczami i oparłam się o druga ścianę. Wtedy funkcjonariusz Tracz zaczął krzyczeć i mnie wyzywać. Używał bardzo wulgarnych słów, m.in. „Ty ku..! Ty szmato! Ty wszarzu!”. Po każdym obraźliwym epitecie padał cios w twarz. Byłam oszołomiona i przerażona. Pan Tracz cały się trząsł, był blady i zachowywał się bardzo agresywnie. Wyglądał jakby był miał napad szału lub jakby był po spożyciu jakiegoś narkotyku. W tym momencie z pokoju obok wyszedł policjant odbywający wówczas dyżur na komisariacie. Ucieszyłam się gdyż myślałam, że powstrzyma dalsze bicie mnie. Funkcjonariusz jednak oparł się o ścianę i bez słowa patrzył na to jak Pan Tracz mnie tłucze. Nic nie mówiłam, stałam zakuta w kajdanki i oparta o ścianę, kiedy spadały na mnie kolejne ciosy. Funkcjonariusz Tracz powiedział: „Jeszcze Ci załatwię prysznic ty ku.., wleją Ci zimną wodę do pizdy!” po czym kolejny raz mnie uderzył. Ciosy były bardzo bolesne. Było ich około dziesięciu i padały dopóty, dopóki nie przestałam podnosić oczu na agresora. Następnie został przyprowadzony mój chłopak Mariusz - miał opuchniętą twarz. Potem pan Tracz zaprowadził mnie na do pokoju, gdzie zaczął mnie przeszukiwać. Bardzo mocno złapał mnie za piersi i powiedział „Cycki to nawet masz”. Czułam się poniżona i bezsilna, bałam się odezwać, robiłam wszystko co mówił. Następnie zostałam przeprowadzona do pokoju, gdzie już razem z współzatrzymanymi czekaliśmy na ukończenie czynności policyjnych. Pan Tracz zaproponował ugodę polegającą na tym, że przeprosimy funkcjonariuszy i otrzymamy po 100 zł mandatu, a w zamian zostaniemy zwolnieni do domu. W obecności kilku funkcjonariuszy przeprosiliśmy pana Tracza, który uznając przeprosiny za satysfakcjonujące zwolnił nas. Udaliśmy się na obdukcje.” pl.indymedia.org/pl/2007/07/30744.shtml miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4338334.html Działacze KWK pobici przez policje KWK - Komitet Wolny Kaukaz W najbliższy wtorek (24.07) o godz. 15.00 pod komisariatem policji w którym zostali pobici działacze KWK w Krasnymstawie (ul. Okrzei 11) odbędzie sie pikieta przeciwko brutalności policji. pl.indymedia.org/pl/2007/07/30643.shtml > > > > 13 posterunek Kraków Siemiradzkiego 24 < < < < Kolejne zatrzymania w krakowskiej drogówce . W poniedziałek 16 . 07 . 2007 r. zatrzymano sierżanta Leszka B . oraz sierżanta Grzegorza K. We wtorek 17. 07 . 2007 r. zatrzymano sierżanta Sławomira S. Zatrzymania prawdopodobnie związane są z aferą łowców blach . Kto z PiS-u kryje eSBeka ? eSBek Ryszard Grabski img338.imageshack.us/img338/9628/esbekryszardgrabskikb4.jpg pl.indymedia.org/pl/2007/07/30631.shtml Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSBek R.Grabski Re: eSBek Ryszard Grabski pieszczoch IV RP IP: 62.233.214.* 25.07.07, 01:15 ==\\\ eSBek Ryszard Grabski przykładem sukcesów deeSBekizacji policji W środę(25.07) o godz. 16:30 przed Komendą Główną Policji (ul.Puławska 148/150) odbędzie się pikieta przeciwko brutalności policji. Zapraszamy!! Relacja Iwony: „Kiedy weszliśmy do budynku komendy, pan Tracz popchnął mnie na ścianę i uderzył z całej siły w twarz otwarta dłonią. Zrobiło mi się ciemno przed oczami i oparłam się o druga ścianę. Wtedy funkcjonariusz Tracz zaczął krzyczeć i mnie wyzywać. Używał bardzo wulgarnych słów, m.in. „Ty ku..! Ty szmato! Ty wszarzu!”. Po każdym obraźliwym epitecie padał cios w twarz. Byłam oszołomiona i przerażona. Pan Tracz cały się trząsł, był blady i zachowywał się bardzo agresywnie. Wyglądał jakby był miał napad szału lub jakby był po spożyciu jakiegoś narkotyku. W tym momencie z pokoju obok wyszedł policjant odbywający wówczas dyżur na komisariacie. Ucieszyłam się gdyż myślałam, że powstrzyma dalsze bicie mnie. Funkcjonariusz jednak oparł się o ścianę i bez słowa patrzył na to jak Pan Tracz mnie tłucze. Nic nie mówiłam, stałam zakuta w kajdanki i oparta o ścianę, kiedy spadały na mnie kolejne ciosy. Funkcjonariusz Tracz powiedział: „Jeszcze Ci załatwię prysznic ty ku.., wleją Ci zimną wodę do pizdy!” po czym kolejny raz mnie uderzył. Ciosy były bardzo bolesne. Było ich około dziesięciu i padały dopóty, dopóki nie przestałam podnosić oczu na agresora. Następnie został przyprowadzony mój chłopak Mariusz - miał opuchniętą twarz. Potem pan Tracz zaprowadził mnie na do pokoju, gdzie zaczął mnie przeszukiwać. Bardzo mocno złapał mnie za piersi i powiedział „Cycki to nawet masz”. Czułam się poniżona i bezsilna, bałam się odezwać, robiłam wszystko co mówił. Następnie zostałam przeprowadzona do pokoju, gdzie już razem z współzatrzymanymi czekaliśmy na ukończenie czynności policyjnych. Pan Tracz zaproponował ugodę polegającą na tym, że przeprosimy funkcjonariuszy i otrzymamy po 100 zł mandatu, a w zamian zostaniemy zwolnieni do domu. W obecności kilku funkcjonariuszy przeprosiliśmy pana Tracza, który uznając przeprosiny za satysfakcjonujące zwolnił nas. Udaliśmy się na obdukcje.” pl.indymedia.org/pl/2007/07/30744.shtml miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4338334.html Działacze KWK pobici przez policje KWK - Komitet Wolny Kaukaz W najbliższy wtorek (24.07) o godz. 15.00 pod komisariatem policji w którym zostali pobici działacze KWK w Krasnymstawie (ul. Okrzei 11) odbędzie sie pikieta przeciwko brutalności policji. pl.indymedia.org/pl/2007/07/30643.shtml > > > > 13 posterunek Kraków Siemiradzkiego 24 < < < < Kolejne zatrzymania w krakowskiej drogówce . W poniedziałek 16 . 07 . 2007 r. zatrzymano sierżanta Leszka B . oraz sierżanta Grzegorza K. We wtorek 17. 07 . 2007 r. zatrzymano sierżanta Sławomira S. Zatrzymania prawdopodobnie związane są z aferą łowców blach . Kto z PiS-u kryje eSBeka ? eSBek Ryszard Grabski img338.imageshack.us/img338/9628/esbekryszardgrabskikb4.jpg pl.indymedia.org/pl/2007/07/30631.shtml Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Artykuł był o autokarach, sprawdź o czym ... IP: *.polskieradio.pl 25.07.07, 08:20 ...jest tekst, zanim napiszesz te swoje polityczne agitacje... Odpowiedz Link Zgłoś