Gość: Parole IP: 195.150.89.* 30.06.03, 22:23 jestem ciekaw xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tak sądze, radosne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 22:53 Ciekawe jaki jest naprawdę Niech? Oto mój amatorski rys psychologiczny: mieszka na Saskiej Kępie, nie lubi gejów, Unii Europejskiej i Beaty Kozidrak. Jest chyba dość pesymistycznie nastawiony do życia.Lubi krytykować innych. Ale myślę że tak gdzieś w głębi duszy jest miłym wrażliwym człowiekiem, odreagowującym swoje problemy w internecie. Swoją drogą Niechu - ile masz lat? Bo ja sądzę że gdzieś tak między 22 a 28. (A ja mam 27).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Marcina i Niecha 30.06.03, 23:52 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ciekawe jaki jest naprawdę Niech? Oto mój amatorski rys psychologiczny: > mieszka na Saskiej Kępie, nie lubi gejów, Unii Europejskiej i Beaty Kozidrak. > Jest chyba dość pesymistycznie nastawiony do życia.Lubi krytykować innych. Ale > myślę że tak gdzieś w głębi duszy jest miłym wrażliwym człowiekiem, > odreagowującym swoje problemy w internecie. > Swoją drogą Niechu - ile masz lat? Bo ja sądzę że gdzieś tak między 22 a 28. > (A ja mam 27).Pozdrawiam Na pierwsza czesc niech odpowie Niech, a na druga, te ostatnia tez, bo ja sie ze smiechu przewrócilam i w stanie nie jestem niczego napisac. A moze Marcin to Niech, a Niech to Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Do Marcina 01.07.03, 10:28 Dlaczego elementem mojego rysu ps. ma byc zamieszkanie na SK? Ale niechaj i tak bedzie. Mieszkam na Grochowie, obojetni sa mi geje, pogodzilem sie z wejsciem do UE, nie lubie popiej muzyki, jestem mizantropem, nie musze krytykowac innych, sami sie doskonale osmieszaja. Nie mam takich problemow zebym musial je gdziekolwiek odreagowywac, i - surprise - mam 40 lat. To tyle w poruszanych kwestiach. PS. Aha, i jestem, bo mam 12 miesieczny rok pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Do Marcina 01.07.03, 10:43 Wiemy przynajmniej jedno: Marcinek nie może zostać tzw. profilerem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Do Marcina IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.07.03, 10:52 Ale staral sie. Posty czytal, moze tylko slabe wnioski wyciagal. Praktyka czyni mistrza. Do roboty, Marcinie, lat 27! PS. Pndzel jednak zyje. Cud!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do Marcina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 11:51 Przecież to był żart tak większość na tym forum. Postów specjalnie nie czytałem bo rzadko czytam forum - tylko wybrałem te w których sam coś pisałem i coś mi tak utkwiło w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do Marcina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 10:54 A z tym wiekiem to rzeczywiście zaskoczenie - jesli to prawda(?) Bo jak sądziłem większość piszących na forum to ludzie w wieku 12-30 lat góra. Z przewagą nastolatków wypisujących tu różne bzdury. A swoją drogą dobrze by było jakby każdy wpisujacy się podawał swój wiek, bo wtedy można by było ocenić że bredzi bo młody czy bredzi bo głupi. A profilerem (chyba "human resourches") nie zamierzam być, ale moje trafienia nie były w końcu takie złe - przecież przeczuwałem że Niech nalezy do tych starszych uczestników forum. A i miło Niechu że słuchasz rockowej muzyki. Tak trzymać , chociaż pani Kozidrak ma też parę niezłych ostrych numerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Do Marcina IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.07.03, 11:01 Alez ja nie slucham rockowej muzyki. W kazdym razie nie tego co obecnie nazywa sie rockiem. Moj wiek upowaznia mnie do sympatii punk/post-punk/new wave/ska/alternatywnych. A w kwestii Kozidrak bardziej interesowala mnie jej figura niz glos. Nie moglem sie zgodzic z okresleniem "zgrabna laska". Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Do Marcina 01.07.03, 11:05 Gość portalu: Marcin napisał(a): > przecież przeczuwałem że Niech nalezy do tych > starszych uczestników forum. Ha ha, przeczuwałeś mówisz? A to po co pisałeś, że ma 28 lat? Dla mnie ci mający 28 należą do tych młodszych uczestników forum. PS DO NIECHA: żyję i nawet Ci odpisałem, wejdź na pocztę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech emalia IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.07.03, 11:52 Pamietaj ze masz do czynienia z najlepsza frikowa poczta w polskiej sieci. A wiec nic nie dostalem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek emaliowy nocnik 01.07.03, 13:22 Wrzuciłem odpowiedź na Twój adres rozpoczynający się na "k", może szukałeś nie na tej skrzynce a może rzeczywiście ta poczta to emaliowy nocnik BEZ DNA... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: emaliowy nocnik 01.07.03, 13:25 Wszystkie skrzynki mam przeadresowane na kofera, a wiec kofer jest najlepszy. Wysylam ci adres najlepszy - bo platny. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Marcina 01.07.03, 21:45 pan_pndzelek napisał: > > Ha ha, przeczuwałeś mówisz? A to po co pisałeś, że ma 28 lat? Dla mnie ci > mający 28 należą do tych młodszych uczestników forum. ►znaczy ja dla Ciebie smarkula jestem? > > PS DO NIECHA: żyję i nawet Ci odpisałem, wejdź na pocztę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals lat 31 Re: Do Marcina IP: 195.94.207.* 01.07.03, 11:15 Gość portalu: Marcin napisał(a): > A z tym wiekiem to rzeczywiście zaskoczenie - jesli to prawda(?) Bo jak > sądziłem większość piszących na forum to ludzie w wieku 12-30 lat góra. Z > przewagą nastolatków wypisujących tu różne bzdury. A swoją drogą dobrze by > było jakby każdy wpisujacy się podawał swój wiek, bo wtedy można by było > ocenić że bredzi bo młody czy bredzi bo głupi. BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Do Marcina IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.07.03, 11:19 Internetowe artefakty nie maja wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do Marcina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 11:55 Normals no naprawdę po Tobie tak zaawansowanego wieku się nie spodziewałem.... Tobie to dawałem jakieś ok. 20.... Ktos kto po 30 tak często wypisuje różne dowcipne (inna sprawa czy są to dowcipy udane)kwestie musi mieć mnóstwo wolnego czasu i nie mieć chyba pomysłu co z nim sensownego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Do Marcina 01.07.03, 16:47 Gość portalu: Normals lat 31 napisał(a): > BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE > > BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE BLE > .................... A fe, taki duży chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Marcina 01.07.03, 13:45 Gość portalu: Marcin napisał(a): > A z tym wiekiem to rzeczywiście zaskoczenie - jesli to prawda(?) Bo jak > sądziłem większość piszących na forum to ludzie w wieku 12-30 lat góra. Z > przewagą nastolatków wypisujących tu różne bzdury. A swoją drogą dobrze by > było jakby każdy wpisujacy się podawał swój wiek, bo wtedy można by było > ocenić że bredzi bo młody czy bredzi bo głupi. > A profilerem (chyba "human resourches") nie zamierzam być, ale moje trafienia > nie były w końcu takie złe - przecież przeczuwałem że Niech nalezy do tych > starszych uczestników forum. A i miło Niechu że słuchasz rockowej muzyki. Tak > trzymać , chociaż pani Kozidrak ma też parę niezłych ostrych numerów. bardzo prosze: Buggi lat 28, bys wiedzial, czy bredze bom mloda, czy bredze bom juz stara. Wybór nalezy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: Do p_ndzla 01.07.03, 13:51 Bardzo prosze ,nie krępuj sie. Śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do p_ndzla 01.07.03, 13:53 karmiacy, ajajaj!!! zapomniales podac wieku Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: Do p_ndzla 01.07.03, 19:19 pan_pndzelek napisał: > Ja mam XXXL... Miszczu,powiesz wreszcie ile masz wiosen? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do p_ndzla 01.07.03, 21:43 pan_pndzelek napisał: > Ja mam XXXL... B&B = Big's beautiful. Moze i jestes 'dzluniu big, ale czy jestes bjuti? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Do Marcina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 15:07 Ależ Droga Buggi ja do Ciebie nic nie mam: nie zauważyłem głupich czy żenujących postów Twojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Marcina 01.07.03, 15:10 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ależ Droga Buggi ja do Ciebie nic nie mam: nie zauważyłem głupich czy > żenujących postów Twojego autorstwa. mam nadzieje, ze zdania nie zmienisz, ale gdyby, daj mi znac :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 18:03 Właśnie Niechu co u Ciebie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
karmiacy_kolibry Re: Chwileczkę. 01.07.03, 18:07 Kto to jest ten Niech? Wszyscy w około robia tyle hałasu z tym Niechem. pytam więc:Kim jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Chwileczkę. 01.07.03, 18:16 Nooo... Jestem Niechem. Szczegolowe informacje wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 18:33 No co u Ciebie ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 21:36 Dobrze, dobrze, wszystko dobrze. Pora umierac. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 21:40 niech napisała: > Dobrze, dobrze, wszystko dobrze. Pora umierac. czy nosisz podkolonanówki i spódnice w krate? Jako niechomanka powinnas wiedzies, ze on tylko takie lubi, ale sie przed Toba nie przyznal Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 21:48 Chyba nie nosi bo mi zdjecia nie chciala przyslac. A przeciez mogla z sieci przekopiowac. Nawet odpowiedni adres bym jej podal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 21:49 Od dzisiaj noszę tylko spódnicę w kratkę. Acha i podkolanówki.Tylko jak ja wyjdę na ulicę? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 21:52 Gość portalu: niechomanka napisał(a): > Od dzisiaj noszę tylko spódnicę w kratkę. > Acha i podkolanówki.Tylko jak ja wyjdę na ulicę? a to juz jest twój ból, czego sie nie robi dla idola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 21:57 Do Niecha.A jak zdrowie?Po czterdziestce podobno się zacina? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 21:58 O mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw... Jam martw. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:00 niech napisała: > O mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw... Jam martw. jeslis martwy, to odstap mi swoja klawiature Ma Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 21:59 Gość portalu: niechomanka napisał(a): > Do Niecha.A jak zdrowie?Po czterdziestce podobno się zacina? ja jestem jego sekretarka, mozesz sie nagrac, powtórze mu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:05 Buggi,zajrzyj na Po godzinach lub na jakieś inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:07 Chodz Buggi, zajrzymy na jakies bardziej odpowiednie dla nas forum. Co powiesz na forum Warszawa? PS. Klawiszy nie oddam, pokochalem je. Pozgonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:25 Gość portalu: niechomanka napisał(a): > Buggi,zajrzyj na Po godzinach lub na jakieś inne forum. jesli juz to z Niesiem pod reke i razem, bo jestem potwornie o niego zazdrosna i co mi zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:13 Ja chyba jestem zaślepiona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:14 Moze, ale lepiej pojsc do okulisty niz konsultowac to z kims na tym forum. Ale moge ewentualnie spojrzec ci w oczy. Gleboko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:15 No nareszcie!!!Spojrzyj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:21 No ale otworz je wreszcie! Skoncz z tym wstydem! Na wstyd przyjdzie jeszcze pora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:24 Otwieram.Ale umieram ze wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:27 Gość portalu: niechomanka napisał(a): > Otwieram.Ale umieram ze wstydu! to to siup i wstydu oszczedz Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:29 O kurcze, dziewczyno, masz zacme! Szybciutko do doktora! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:30 niech napisała: > O kurcze, dziewczyno, masz zacme! Szybciutko do doktora! i dwie katarakty, tu juz nic nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:32 Jak dwie to katamarany. Tez fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:31 Wyleczysz mnie z tej "zaćmy"? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:32 Jak mnie poznasz sama sie wyleczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:30 Wcale się nie dziwię że jesteś o Niecha zazdrosna.Ja też jestem-okrrropnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:31 niech napisała: > To okrrropne! Tak sadze. o kurcze Niech, Ty wiesz, jak ja to Twoje frrrrrancuskie 'errrr' uwielbiam, powiedz jeszcze raz, no powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:33 Nie mów!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:33 Dobrze, nie powiem, napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:35 Gość portalu: niechomanka napisał(a): > Nie mów!!!!!!!!!11 a to czemu? bez tego 'errrr' nie usne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:34 Jak Cię zobaczę to przejrzę czy oślepnę? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:37 Gość portalu: niechomanka napisał(a): > Jak Cię zobaczę to przejrzę czy oślepnę? ja go widzialam, jest slodki mówie Ci , do bólu az Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:35 I kiedy Cię zobaczę????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:37 Idź już Buggi spać,idź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:38 Ach nie wątpię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:38 Buggi zasypia kolo 2, jeszcze ci troche bedzie nucic. A ty zasypiasz kolo 23, czemu tak wczesnie, warszawianko? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:40 niech napisała: > Buggi zasypia kolo 2, jeszcze ci troche bedzie nucic. A ty zasypiasz kolo 23, > czemu tak wczesnie, warszawianko? ide, nie bede wam w parade wchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:42 Mam obowiązki i muszę być wyspana.Sledzisz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:43 Wiem kiedy konczysz wymiane postow ze mna. Ot i tyle. Ja tez musze byc wyspany, dlatego wstaje kolo poludnia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:39 nie irytuj sie tak, nie jestes w jego typie. juz Ci to pisalam Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:40 W moim typie jest Brad Pitt. Tipp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:43 Niech Ci się przyśni. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:44 Ty lubisz latino loversow. Juz biegne do solarium! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:47 niech napisała: > Ty lubisz latino loversow. Juz biegne do solarium! kto ja? Nie rób tego, bedziesz ozonem pachnial, jak pewna moja znajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:46 Ja nie lubię!Nie idź bo dostaniesz raka. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 22:48 Czy sa w Warszawie nocne solaria? PS. O cholera, zapomnialem ze za takie pytania banuja. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niecho Manko 01.07.03, 22:52 dobra wiadomosc mam: za 9 minut ide moze nie spac, ale ide, ciesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niecho Manko 01.07.03, 22:53 Ona dzis zasnela przezd 23. Jutro musi byc bostwem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niecho Manko 01.07.03, 22:58 niech napisała: > Ona dzis zasnela przezd 23. Jutro musi byc bostwem chyba. to tylko ja przez pozne chodzenie spac zmarszczek i podkrazonych oczu sie nabawiam. Chyba wezme z kolezanki przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Myslisz Niechu 01.07.03, 22:59 ze ja przepedzilam? Nie chcialam (hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Niecho Manko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:59 Nie śpię.Dobrze Buggi idź,tylko uważaj bo już późno! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niecho Manko 01.07.03, 23:02 mnie w zasadzie, bo zgodnie z obietnica juz tu nie ma. Dobranoc Manko i niech ci sie Normals przysni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Niecho Manko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 23:05 Normals?Czyżby miał coś wspólnego z Niechem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Niecho Manko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 23:07 Tak tak.Organizm się starzeje od 25 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Niecho Manko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 23:01 Buggi ,jutro kup sobie krem przeciwzmarszczkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niecho Manko 01.07.03, 23:03 zapewniam cie, ze sama wiem najlepiej jak dbac o moje 28letnie zmarszczki Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niecho Manko 01.07.03, 23:14 niech napisała: > Ja sie skutecznie konserwuje. A wy? widziales moje zdjecie, to wiesz, ze czas robi swoje, tak sadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Niecho Manko IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:15 buggi napisała: > niech napisała: > > > Ja sie skutecznie konserwuje. A wy? > > widziales moje zdjecie, to wiesz, ze czas robi swoje, tak sadze --------------------- Mały wtręt Na wygląd trzeba zapracować Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niecho Manko 01.07.03, 23:18 nic dodac, nic ujac i znowu racja jest po Twojej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 23:13 Ja jeszcze nie muszę.Ale muszę już iść spać.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:14 13 minut po czasie. Jutro bedzie wygladala jak potwor. Umowie sie z nia pojutrze. Pod warunkiem ze jutro nic nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:16 A MOŻE TO ATOB????????? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:18 Ale ona nie pisze o 5 rano. A moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:19 Pewnie może Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:19 Gość portalu: kixx napisał(a): > A MOŻE TO ATOB????????? JEZU SWIETY, co po prawicy Ojca siedzisz, Kixxie co Ty wygadujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:20 Takie skojarzenia mam po tym dobranoc mam swiezosc w spojrzeniu po dwoch tygodniach abstynencji Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:21 Ja tez potrafie powiedziec dobranoc. Ale nie mowie. Zbyt latwo robic to co sie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 23:20 Spokojnie.To nie żaden Atob ,to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:22 Gość portalu: niechomanka napisał(a): > Spokojnie.To nie żaden Atob ,to ja. to gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niechomanka Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 23:23 No cóż,przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:23 23 minuty po czasie. Jutro rano to bedzie noc zywych trupow. Wezwijcie Romero z kamera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:24 Jakoś to przezyje. A moze wiesz gdzie jest Atob? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:25 On daje teraz jeden glos zycia dziennie. Tradycja daje jeden na dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Co słychać u Niecha ???? 01.07.03, 23:26 Ta, a Basia nie daje zadnego, za to ja przestac nie moge, choc chce i musze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:27 ich troje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Co słychać u Niecha ???? IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 23:28 17 mgnien wiosny Odpowiedz Link Zgłoś