Gość: gosc IP: *.visp.energis.pl 07.07.03, 23:57 Jak to? Towarzysze nie sa w stanie pomoc polskim firmom? To sie porobilo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PW Re: Opóźnienia w remontach dróg IP: 195.245.217.* 08.07.03, 08:31 Polskie prawo jak zwykle broni nie tych, co potrzeba. W ustawie o zamówieniach publicznych powinien być zapis, że stratami spowodowanymi bezzasadnym odwołaniem powinna zostać obciążona firma, która się odwołuje. Od razu by im przeszło to odwoływanie się, na zasadzie zrobienia na złość i zniechęcania konkurentów. Panowie z MPRD, WPRD itp, zmniejszcie koszty (czytaj - łapówki), dajcie lepsze oferty a nie paraliżujcie remontów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: Opóźnienia w remontach dróg IP: 195.187.84.* 08.07.03, 08:48 Ja chcę Szawłowskiego, ja domagam się poprawy warszawskich dróg, ja mieszkam w Warszawie, to jest moje miasto i płacę tu podatki. Ludzie zajmijcie się wreszcie tym do czego zostaliście powołani za moje i innych ciężko zarobione pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Przetargi 08.07.03, 16:15 Za poprzedniego dyrektora ZDM-u MPRD i WPRD hurtem zgarniały prawie wszystkie zlecenia. Pozostałe firmy mogły się odwoływać, ale i tak nic nie dostawały. Teraz MPRD korytko ucieka no i się awanturują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Opóźnienia w remontach dróg IP: *.astercity.net 09.07.03, 08:25 A kiedy rozpocznie sie budowa drog dla rowerow obok remontowanych ulic? Odpowiedz Link Zgłoś