Dodaj do ulubionych

A może by tak ranking najgorszych marketów ...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 15:34
Zdaje się, że bezapelacyjnym zwycięzcą byłby śp. Hit a obecnie Tesco na
Kabatach przy KEN. Wystarczy poczytać co o nim wypisują forumowicze na
Ursynów/Mokotów. Ale i tak, jak z tego widać, aktualni włodarze sieci TESCO
mają to w (skreślone).
Czy są w Wwie gorsze markety ?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kabat Tylko Tesco na Kabatach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 19:13
      Szkoda, że ten ranking ma tak małą popularność. Wg mnie bezapelacyjnie
      najgorszym jest były Hit a obecne Tesco na Kabatach k/ stacji metra. Opinie o
      nim (i te cenzuralne i te mniej) są do wyboru do koloru na forum ursynowa.
      • Gość: maria Re: Tylko Tesco na Kabatach IP: *.itpp.pl 21.07.03, 20:24
        Dorzuce jeszcze Tesco (czyzby syf byl wpisany w polityke tej firmy?) na
        Stalowej na Pradze.

Syf, brud i malaria, szkoda dawnego HITu, ktory tam byl...
        • Gość: Ordzyk Re: Tylko Tesco na Kabatach IP: 80.72.34.* 21.07.03, 20:28
          aco powiecie na elea (czy jakoś tak) na Broniewskiego beznadzieja
        • Gość: milo Re: Tylko Tesco na Kabatach IP: *.waw 23.07.03, 14:57
          i wytsajaca z ziemi kostka wokol nowopostwalego
          przystanku. Zrobili ja kilka tygodni temu a juz stwarza
          zagrozenie dla pieszych i rowerzystow. strach pomyslec co
          bedzie za rok
    • sloggi Wszystkie Marcpole (n/t) 21.07.03, 20:27

• Gość: Senia Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 18:05
      Jednak Tesco ! Gazeta nawet ostatnio cytowała wybrane opinie niefortunnych
      klientów tej sieci. Dziadostwo do kwadratu. Hit jaki był taki był ale po tej
      zmianie z każdym dniem zmienia się tylko na gorsze. Szkoda, że szefostwo tej
      firmy ma opinie kupujących w dupie.
      • kilovolt Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. 22.07.03, 20:01
        To dziwne, że tak może stracić wizerunek duża sieć hipermarketów. Przyznam, że
        nie rozumiem tego. Przed przejęciem hitu jedyny wówczas hipermarket Tesco w
        Warszawie przy szosie poznańskiej, miał bardzo dobrą opinię. Sądziłem, że po
        przejęciu przez Tesco w dawnych hitach może zmienić się tylko na lepsze, bo
        dla mnie wówczas Hit był najgorszym z sieci hipermarketów. Kiedyś często
        robiłem zakupy w tym sklepie, ale ponieważ przeprowadziłem się to już w Tesco
        dawnym Hicie jeszcze nie byłem zatem nie wiem jak jest obecnie, ale przyznam
        że nie mogę sobie wyobrazić że może być w nich jeszcze gorzej niż było. Ja
        miałem porównanie dawnego Hitu z Carrefurem i było to zdecydowanie na korzyść
        tego drugiego. Muszę chyba z ciekawości zajść kiedyś do takiego Tesco. Czyżby
        zatem są obecnie dwa typy sklepów Tesco, oryginalnych jak ten przy poznańskiej
        i dawne hity? Czy ktoś mógłby ocenić te dwa typy? Czy rzeczywiście te
        oryginalne nie dorównują tym hitowskim? Jeżeli tak to sieć ta dużo na tym
        straciła, gdyz obecnie opinie kreują tu głównie te byłe hitowskie gdyż jest
        ich znacznie więcej niż tych oryginalnych.
        • Gość: Stefan Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: waprx* / 192.168.14.* 22.07.03, 20:06
          Mogę tylko powiedzieć że Tesco na Jelonkach jest wciąż takie jak było, czyli
          stosunkowo ok. Byłych hitów nie znam więc się nie wypowiem. Ten na Jelonkach
          nie był kiedyś taki zły, ale fakt że ostatni raz byłem w nim z 5 lat temu. A
          moze to po prostu zależy od kierownictwa marketu? Bo np. we wspomnianych
          Marcpolach zdecydowanie tak jest - znam 2 bardzo dobre (nie wiem czy nie
          najlepsze duże sklepy spożywcze jakie kojarzę, przynajmniej pomijając wszelkie
          delikatesy bo to inna liga) i kilka totalnie beznadziejnych.

Dla mnie kwintesencją dziadostwa wśród marketów był zawsze do tej pory Geant na
          Jubilerskiej. No ale może dlatego że nigdy nie byłem na Kabatach ;-)
    • Gość: kluu P...icie bzdury az milo! IP: proxy / 10.40.88.* 22.07.03, 20:20
      Hit (ten na Kabatach, innych nie pamietam) byl jednym z najlepszych marketow.
      Bardzo czysty, wybor towarow ktorych w innych marketach nie uswiadczyles (tam
      tylko 'najtaniej - najlepiej'), dobry system kasowy...
    • glodn-y Re: We wszystkich szajs 22.07.03, 22:28
    • dorota.28 Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. 23.07.03, 14:44
      głosuję za champion na światowida - białołęka, koszmar :-(
      • Gość: Dyzio "Prowadzi" (?!?) kabackie Tesco ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 18:35
        I nie dziwota - wystarczy przeczytac opinie kupujących choćby na pod-forum
        Ursynów - Mokotów. Śp. HIT nie był oczywiście cud-miód, ale był po
        pierwsze "generalnie" spożywczy a po drugie miał w miarę (?) kompetentną
        obsługę. Nowi właściciele zaczęli z tego co wiem od obniżenia zarobków
        pracownikom (znaczy za duże były ?!?) i wypiżenia sporej części marek towarów
        do których bywalcy poprzedników przyzwyczaili byli się. Poza tym, co chyba
        normalne, mają wpadkę za wpadką - a to kasy nie działają, a to towar ma dwie
        ceny, a to nie ma żadnej i babka w kasie mówi proszę zostawić bo ja na to nie
        mam ceny w komputerze, bo drobnostki typu pomieszany towar na półce np.
        wszystkie typy musztardy jednej firmy zusamen do kupy czy orzeszki solone razem
        z niesolonymi to chyba u nich norma. No i najlepsze: samopoczucie szefostwa
        kabackiego Tesco rośnie w postepie geometrycznym - może dla tego, że już nie
        proszą klientów o wypoiedzi ...
        • Gość: wrrr Re: 'Prowadzi' (?!?) kabackie Tesco ... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 20:55
          Najgorszy syf jest w Geant'ach i ich "malych kuzynach" Leader Price'ach !!!
          • Gość: wrrr Geant'y gonia Tesco :)) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 20:56
            Najgorszy syf jest w Geant'ach i ich "malych kuzynach" Leader Price'ach !!!
    • Gość: Renata Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.chello.pl 23.07.03, 21:37
      TESCO KABATY - primus inter pares - na najgorszy market.
      • Gość: Kulka Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 18:52
        Kupowałam w różnych z tych największych: do Auchan zraziłam się na początku ich
        działalności bo nie chcieli przyjmować płatności kartą (teraz juz od dawna chcą
        ale ja już nie), Geanty budziły u mnie mieszane uczucia, Hity też. Tesco nie
        znałam. Teraz już znam i za ten na Kabatach przyznaję im bezapelacyjne pierwsze
        miejsce.
    • marghe_72 Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. 24.07.03, 19:12
      Ja dodam Carrefoura - pod względem owoców i warzyw. Ostatnio można bylo
      zakupić porosnięte pleśnią pomidory...
      Marghe.
      • Gość: Ordzyk ReKUPOJCIE WSUPER tam najtaniej IP: 80.72.34.* 24.07.03, 20:22
    • Gość: Ordzyk Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: 80.72.34.* 24.07.03, 20:19
      polityka.onet.pl/162,1126805,1,0,artykul.html
    • Gość: aniela Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 20:20
      to ja sie powtorze: tesco na kabatach. tez dlatego ze codzien robie tam
      zakupy. glupi nawyk.
      • Gość: Ordzyk Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: 80.72.34.* 24.07.03, 20:25
        Gość portalu: aniela napisał(a):

> to ja sie powtorze: tesco na kabatach. tez dlatego ze codzien robie tam
        > zakupy. glupi nawyk.

b delikatnie powiedziane
        • Gość: agi Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 21:18
          a kto kupuje jeszcze TE- syfy w hiper.. i super.. chyba tylko idioci,nie
          dość ,że brud,zaniżane ceny kosztem Polskich producentów{których niedługo
          wykończą nie tylko podatki},to zawsze wychodziłem z czyms niepotrzebnym{ale to
          już moja wina} i NIEŚWIERZYM!!!!!! Bon apetit!!!
          • Gość: aniela Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 21:21
            no ja kupuje np. ale tylko SWIEŻE. wystarczy sprawdzic date na denku puszki.
            • Gość: Ordzyk Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: 80.72.34.* 24.07.03, 21:36

> no ja kupuje np. ale tylko SWIEŻE. wystarczy sprawdzic date na denku puszki.

Jak odrzywiasz sie puszkami to kupoj
              ps
              zgadnij ile razy jest przepakowywane mieso na tackach.
              do trzech razy . start.
              • Gość: aniela Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 21:38
                nie wiem. nie jem miesa z tesco. mieso jem tylko w gosciach. ne wiem ile razy
                bylo przepakowywane ale smakuje dobrze.
                • Gość: aniela Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 21:39
                  a teraz wybaczcie ale dzis jeszcze nie bylam w tesco. podjade sie rozejrzec.
                  • Gość: Ordzyk Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: 80.72.34.* 24.07.03, 21:51

> a teraz wybaczcie ale dzis jeszcze nie bylam w tesco. podjade sie rozejrzec.
                    jedz do ganta i zatankoj
                    • Gość: aniela Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 23:00
                      zatankowalam na stoiksu alkoholowym tesco. do geanta mam daleko

ps. jestes moze dyslektykiem? z ciekawosci, nie złosliwosci pytam. to Cie w
                      kazdym razie wyroznia. na swoj sposob :)
          • ariels Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. 24.07.03, 21:27
            Agi, to wyłącznie Twoja wina.
            Niestety, kiesy kupuję u sklepie koło pracy, zawsze usiłują wcisnąć mi coś
            przeterminowanego :((
    • Gość: pppp THE WINNER IS ....... IP: *.idea.pl 24.07.03, 22:01
      W O L A P A R K
      • Gość: Ordzyk Re: THE WINNER IS ....... IP: 80.72.34.* 24.07.03, 22:38
        Gość portalu: pppp napisał(a):

> W O L A P A R K

G
    • Gość: Ordzyk RePodsumowanie IP: 80.72.34.* 24.07.03, 22:44
      Wszystkie są guwno warte
      • Gość: zwiedzajacy Geant w Jankach - niezly syf... IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:25
        wrrr....
    • Gość: MaU Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.chello.pl 25.07.03, 16:16
      Pierwsze miejsce zdecydowanie Tesco Kabaty. Dalej: Champion, Leader Price.
      Wszędzie to samo - brud, bałagan, niekompetencja.
      • Gość: kabatczyk Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 25.07.03, 16:20
        Na forum Krakow toczy sie podobna dyskusja dotyczaca tamtejszego Tesco.
        Moze oglosic ogolnopolski bojkot Tesco????
        • Gość: marta Re: A może by tak ranking najgorszych marketów .. IP: *.dmpbk.com.pl 25.07.03, 17:27
          Popieram - TESCO (Piastów) - gorszego sklepu (prócz HYPERNOVEJ, ale ta nie w
          Warszawie akurat) nie znam.
    • Gość: Kabat "Nasz" kabacki Tesco prowadzi - i co z tego ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 18:12
      Jak tu bojkotować, kiedy on najbliżej a i ci bez samochodów dojadą (bo to i
      metro i autobusy). Jak tu bojkotować, kiedy właściciele małych sklepików
      osiedlowych sami w nim kupują - fakt !!! Jak tu w nim nie kupować kiedy mimo w
      szystko większy wybór a i to, że moge osobiście sprawdzić termin ważności nie
      jest bez znaczenia. Nie mniej bojkot Tesco kusi, oj kusi, bo jaki jest inny
      sposób na market, którego szefostwo ma wszystkich (poza soba oczywiście) w
      dupie i wyraźnie to pokazuje nie reagując zupełnie na krytykę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka