Gość: Ashtar07 IP: *.dyn.optonline.net 22.10.07, 02:20 Pisowska cholota chciala wygrac w W-wie - smiac mi sie chce - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszatek Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła 22.10.07, 02:47 To było do przewidzenia. Nie wyciągnęli żadnych wniosków z wyborów samorządowych. Cieszy mnie ten wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Żal odejść od koryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 03:18 Nie dziwi mnie smutek działaczy pisu, szara sieć się rozpadnie a oni stracą ciepłe posadki w państwowych przedsiębiorstwach, układy, wpływy. Trudno odejść od koryta jak już raz się do niego dostało, a na osłodę nie ma już nawet samorządu. I DOBRZE!!! W Warszawie PiS prędko nie wygra, a osobiście mam nadzieję, że nie dotrwa do następnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Żal odejść od koryta IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.10.07, 06:03 A mnie jest szkoda diety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Do Kaczyńskich:"Spieprzaj Dziadu";-))) IP: *.chello.pl 22.10.07, 13:14 Przepraszam... Wiem, że nie powiniennem, bo to nieelegancko... ale jako mieszkaniec Pragi nie mogę się powstrzymać...:-)) Kaczyński (jeden i drugi) - SPIEPRZAJ DZIADU!!!! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebubion Warszawska chołota? No no! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:20 Inteligientna (celowo tak napisałem) pani działaczka mówiąc o warszawskiej chołoci miała chyba na myśli pana K. mieszkającego na Żoliborzu oraz jego brata który mieszka na Krakowskim Przedmieściu? Ale czy oni przypadkiem na PIS nie głosowali? Arogancja chamów z pisu nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś
mdzj I to właśnie jest _bezcenne_ :-) 22.10.07, 04:26 ... te głosy frustratów niezdolnych do przyznania sie do własnej porażki. BEZCENNE! Opowiadanie Kaczyńskiego J. o "zwiększonym stanie posiadania" to tylko zaklinanie rzeczywistości Przeżute i wyplute przystawki powinny były dostarczyć ok. 19% pkt. procentowych (tyle miały razem wzięte w '2005). Zatem obecne 6 punktów 'zysku' to - faktycznie - powalający "sukces". ;) Żałosne, małe ludziki nawet nie potrafią z godnością przełknąć porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebubion Zasługują na polityczny niebyt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:23 Podobnie jak całe stado klakierów na innych forach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: war034@op.pl Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła IP: *.chello.pl 22.10.07, 05:04 tak . za obrażliwą "warszawkę" i jeszcze nie raz wykończy , kacze pomioty. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z I trudno się dziwić, bo... 22.10.07, 06:36 ... przy takim stosunku do Warszawy jak ten: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4600551.html nie można spodziewać się niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: I trudno się dziwić, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 06:59 A to suczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna.79 Brawo Warszawa!!!! IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 08:18 Poznań gratuluje Warszawie poczucia odpowiedzialności Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Brawo Warszawa!!!! 22.10.07, 21:39 Gość portalu: justyna.79 napisał(a): > Poznań gratuluje Warszawie poczucia odpowiedzialności > Brawo!!!! Dziękujemy :))))) i również gratulujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Brawo Warszawa!!!! 22.10.07, 21:41 pompompom napisała: > Gość portalu: justyna.79 napisał(a): > > > Poznań gratuluje Warszawie poczucia odpowiedzialności > > Brawo!!!! > > Dziękujemy :))))) i również gratulujemy!!! I zapomniałam. Gratulacje indywidualne od imienniczki dla imienniczki :). Dobra robota :)))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mare zobaczyć mine Jarka po wyborach... bezcenne :D IP: 131.207.140.* 22.10.07, 08:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe3 Re: zobaczyć mine Jarka po wyborach... bezcenne : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:38 Oj tak:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebjot Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła IP: *.crowley.pl 22.10.07, 08:53 Oj cóś te działaczki PiS jakieś takie niedokształcone... Jeśli już prawdziwa Warszawa miała wyginąć to raczej w Powstaniu a nie w Katyniu. Ale cóż z takimi "działaczami" rzeczywiście w Warszawie PiS wiele nie mógł zwojować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa w czerwonym Bura suka łże! IP: 75.126.157.* 22.10.07, 09:39 Ta pani łże jak bura suka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Collins Anna Rudzka dzielnie pracuje na jeszcze lepszy... IP: *.171.3.90.crowley.pl 22.10.07, 09:50 wynik piss w Warszawie podczas następnych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do p. Rudzkiej z Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła IP: *.chello.pl 22.10.07, 10:18 PIS. Jestem warszawianką od pokoleń i dużo jest w Warszawie potomków, którzy zginęli w Katyniu i Powstaniu Warszawskim i mówić, że warszawiacy to hołota to po prostu obrzydliwe i wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła IP: 217.168.193.* 22.10.07, 10:26 1) Prztyczek w nos podczas wyborow prezydenckich, gdzie w stolicy zwycieza Tusk 2) Zimny prysznic podczas wyborow samorzadowych, gdzie PO lekko przejmuje Warszawy 3) Kopniak w tylek podczas wczorajszych wyborow parlamentarnych. Nauczy to was cos? Zrozumiecie, ze na grzebanie w zyciorysach, opowiastki o ZOMO, holubienie Rydzyka, wspieranie sie na przestepcach i faszystach, dzielenie spleczenstwa na lepszych i gorszych w Polsce idacej do przodu nie ma juz miejsca? Jesli nie, to pojdziecie na smietnik jak PC, ROP, LPR i Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.07, 10:59 Na szacunek to trzeba sobie na to zapracować, a na takie chamstwo, to najwyżej sądem możemy odpowiedzieć. Rozumiem, że ta pani do "warszawki" przyjechała karierę robić i się nie udało. A to dlatego, że Warszawa myśli. Nazwisko zapamiętamy, będziemy śledzić karierkę - zobaczymy gdzie wietrzyk tą panią zawieje, bo rozumiem, że będzie szukała szczęścia "przy korycie" jak ładnie określił swoje stanowisko na szczęście były już premier Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła 22.10.07, 12:22 Anna Rudzka jest też tu: www.sdpl.mazowsze.pl/index.php?cat=content&file=mkw Czyżby to była ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła IP: 195.8.217.* 22.10.07, 11:11 Dobrze, że Warszawa pokazała pisowskiej hołocie z przystawkami, gdzie ich miejsce. Potrafią tylko siać nienawiść i obrażać ludzi. Tak jak ta skretyniała baba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła IP: 62.29.169.* 22.10.07, 11:39 A mnie cieszy ciągła arogancja i buta Pisiorów, tego typu zachowania jeszcze bardziej zniechęcają i mam nadzieję, że piss wkrótce skończy jak wszystkie inne wcześniejsze pseudodokonania kaczek. Jedyne co mi nie daje spokoju to ten mlaskający w Pałacu Prezydenckim, niestety trzeba będzie trochę poczekać zanim się wyprowadzi ze swoją żoną na Łysą Górę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Sami jestescie hołota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 11:39 SPIEPRZAC DZIADY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do sądu z LARWĄ Larwę do sądu podać ! IP: *.all.de 22.10.07, 12:28 Ja czuje się obrażony. A wy? Doniesienie o popełnionym przestępstwie - 10 minut. Spacer na pocztę i wysłanie poleconym 3,40 zł. Mina Larwy wezwanej do sądu - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebubion Ja się też pod tym podpisuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:32 Ktoś na forum ma doświadczenie prawnicze? Niech zarzuci jakieś stosowne pisemko i pouczy gdzie to wysłać (prokuratura?). Ja poświęce na to swój czas - chamstwa i ordynarnego obrażania Polaków już dość! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Ja się też pod tym podpisuje! 22.10.07, 12:53 Anna Rudzka Biuro Prasowe Urząd Marszałkowski Województwa Małopolskiego Jakby co to można tu się wyzyc: www.malopolskie.pl/Komunikaty/NapiszdoNas/?id=743 Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Ja się też pod tym podpisuje! 22.10.07, 12:55 Znalazłam mejla do biura prasowego: bprasowe@malopolska.mw.gov.pl "Starość we wszystko wierzy. Wiek średni we wszystko wątpi. Młodość wszystko wie". Oscar Wilde Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: Ja się też pod tym podpisuje! 22.10.07, 13:16 hola hola, Anna Rudzka nie jest z Małopolski, jest z Warszawy, wiele lat była nauczycielką historii i dyrektorem XLII LO im. Marii Konopnickiej w Warszawie. (Była moją wychowawczynią). Była maksymalnie pisowska jeszcze zamiast powstał PIS, jednoczesna nienawiść do ludzi i patriotyzm, fanatyczna wiara i obrażanie uczniów, nauczycieli, rodzicow uczniow... Ciekawych zapraszam na fora uczniow i abslowentow tego LO, jest to jedna z najczesciej komentowanych postaci. Każdy, kto miał okazję ją poznać, ma wiele do powiedzenia na temat tej Pani. była wychowanka - wykształciuch i hołota :) - Raindrops keep fallin' on my head ... Nothin' seems to fit ... Sleepin' on the job ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gad Re: Ja się też pod tym podpisuje! IP: *.server4you.de 22.10.07, 13:23 Nieźle, widać moherówa przerzuciła się z LPRu do Pisuaru. A pisanie doniesien o przestępstwie chętnie bym wsparł, ale siedze w Niemczech do konca listopada ... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Ja się też pod tym podpisuje! 22.10.07, 14:10 cafe_de_flore napisała: > hola hola, Anna Rudzka nie jest z Małopolski, jest z Warszawy, wiele lat była > nauczycielką historii i dyrektorem XLII LO im. Marii Konopnickiej w Warszawie. > (Była moją wychowawczynią). Była maksymalnie pisowska jeszcze zamiast powstał > PIS, jednoczesna nienawiść do ludzi i patriotyzm, fanatyczna wiara i obrażanie > uczniów, nauczycieli, rodzicow uczniow... Ciekawych zapraszam na fora uczniow > i > abslowentow tego LO, jest to jedna z najczesciej komentowanych postaci. Każdy, > kto miał okazję ją poznać, ma wiele do powiedzenia na temat tej Pani. > > była wychowanka - wykształciuch i hołota :) > > - > Raindrops keep fallin' on my head ... > Nothin' seems to fit ... > Sleepin' on the job ... Ja raz jeszcze przepraszam i współczuje alter ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Collins Re: Larwę do sądu podać ! IP: *.171.3.90.crowley.pl 22.10.07, 14:43 Też chętnie wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Wa-wy Re: Larwę do sądu podać ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 19:44 Wstrętne babsko !! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Katyniem i Charkowem niech sobie p.Rudzka.... 22.10.07, 13:55 ...ust nie wyciera. I niech PIS nie zawlaszcza meczenstwa polskich oficerow. Co do mnie, to 1. Jestem z Warszawy 2. Moj dziadek zginal w Charkowie 3. Glosowalem na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhn RUDZKA! Spieprzaj babo! IP: *.dhi.waw.pl 22.10.07, 14:10 rece precz od rdzennych warszawiakow! Odpowiedz Link Zgłoś
fan.zdm A oto i owo uosobienie pisowskiej kultury 22.10.07, 14:50 hem.bredband.net/george/reunion/LO_42_Rudz.htm I taka osoba była DYREKTOREM liceum... Patronka szkoły chyba się w grobie przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: A oto i owo uosobienie pisowskiej kultury IP: *.chello.pl 22.10.07, 14:58 od pokoleń. Do Pani Rudzkiej, widzę, że Pani jest mniej więcej w moim wieku i tym bardziej mi wstyd za Pani wypowiedź. Po prostu straszna żenada, wstyd, szkoda nawet komentarzy. Takie osoby jak Pani psuja opinię Pani partii. Jest Pani w tym wieku, że powinna wiedzieć raz się na wozie raz pod wozem, ale tak się wypowiadać i to na forum publicznym to horror. Myslę, że zostanie Pani zapamiętana, chyba o to Pani chodziło, ale na głosy to niech Pani w Warszawie nigdy nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła 22.10.07, 21:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=289&w=47052646&a=47052646 link do forum uczniów szkoły, w której pracowała rudzka. "Miło" ją wspominają uczczniowej, "miło". Odpowiedz Link Zgłoś
czyra Sztab PiS: Warszawa nas wykończyła 22.10.07, 22:53 Jestem ,,wykształciuchem"! A moja rodzina to.....Dziadek walczył w armii Andersa. Na oczach mojej Matki (miała 6 lat) 5.08.1944 rozstrzelano jej ojca i wszystkich mężczyzn z kamienicy na Woli.Nie życzę sobie,żeby pani Anna Rudzka obrażała mnie i moją rodzinę!!!!! Warszawianka od wielu pokoleń Odpowiedz Link Zgłoś