Gość: autochton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autochton Panie Tadeuszu: dziekuję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seroo1 Z lotniczym pozdrowieniem, p. Tadeuszu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 14:01 Bo jak ktoś w młodości latał na szybowcach, to go potem życie w żaden sposób nie jest w stanie w d.. kopnąć. Próbowało wiele razy, a głos Sznuka cały czas ciepły i niewzruszony: Lato z radiem, Studio- 2. I przez tę sznukową emeryturę sam zauważyłem przed chwilą ile lat mają moje potomki. Niech to kule biją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivy Re: Z lotniczym pozdrowieniem, p. Tadeuszu... IP: *.chello.pl 27.10.07, 14:19 Panie Tadeuszu - ale niech Pan nie odchodzi z Góraszki! prosimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Panie Tadeuszu: dziekuję!-do ojca Rydzyka IP: *.hsd1.ca.comcast.net 28.10.07, 20:33 Wszak ma imieniny dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary znajomy Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: 193.109.212.* 27.10.07, 13:26 PAN SZNUK to KTOS bez kogo radio straci nie tylko WSPANIALY rozpoznawalny glos ale to CZLOWIEK KLASA ale oszolomstwo nie dalo MU szansy na godne i spokojne zakonczenie wspanialej kariery Panie TADEUSZU znajomy z (BARTKA) z czasow budowy Stanislaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Pan Sznuk - czlowiek opluwany przez PIS IP: *.chello.pl 27.10.07, 13:29 zwyciezyl godnoscia i uczciwoscia .... tak trzeba sie zachowywac .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.bb.sky.com 27.10.07, 13:31 Oj, będzie mi tego głosu brakowało. Nie tylko głosu, ale także wspaniałego kulturalnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Szkoda! 27.10.07, 13:34 Na tle idiotów Cameli, Urbańskich, itp. hołoty był to CZŁOWIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia2811 Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.4web.pl 27.10.07, 13:34 Sz.Panie Redaktorze, na emeryturze też można pracować, proszę choć o tę jedną godzinę w niedzielne przedpołudnie. Wszak z fachem nie zamierza Pan zerwać. Srdecznie Pana pozdrawiam, dziękuję i proszę o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę 27.10.07, 13:36 Bardzo miły i sympatyczny człowiek:). Pogodnych dni na emeryturze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Wielka szkoda Panie Tadeuszu niech Pan jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 13:44 przemyśli tą emeryturę. Od zawsze radio mówi do mnie Pana głosem. Ma Pan klasę, poczucie humoru, doskonale "radiowy" głos. Bardzo Panu dziękuję za te wszystkie lata, kiedy mogłem Pana słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakU$ Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 13:58 Dziękujemy. Twój głos był zawsze taki ciepły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 14:12 Najwyższy czas, by "głos PRL" przeszedł wraz z Kwachem na zasłużoną emeryturę. PRL mu się podobał a wolna RP nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę 27.10.07, 14:13 Zaloguj się "słuchaczu", bo chętnie bym ci na maila parę kopniaków przesłał. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia2811 Re: Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę 27.10.07, 14:20 Podobnie jak P. M. Szabłowska, czyż nie p. Targalski? Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re Gość portalu: Słuchacz : Tadeusz Sznuk 28.10.07, 13:33 Nagraj sobie debilu głos Gawryluk i słuchaj cały dzień ,a nie obrażaj porządnych ludzi. Twój tatuś (albo i ty sam) był przecież prominentem PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henrykblajet Re: Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 22:15 Tadziu-dziękujemy za wszystkie lata wspaniałej pracy.A żle tobie życzącym,niech słuchają bełkotu debila Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę 29.10.07, 07:43 Ty głupcze - idź się leczyć w psychiatryku!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę 29.10.07, 07:47 Gość portalu: Słuchacz napisał(a): > Najwyższy czas, by "głos PRL" przeszedł wraz z Kwachem na zasłużoną > emeryturę. PRL mu się podobał a wolna RP nie? Ty głupcze - idź się leczyć w psychiatryku!!!!! /mój post o tej treści omyłkowo dostał sie niżej, więc powtarzam / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teem Re: Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: 195.117.18.* 29.10.07, 13:31 Czy ty głabie kiedykolwiek słuchałeś I programu Polskiego Radia? Wiesz, KTO TO JEST PAN TADEUSZ SZNUK? Szkoda gadać do takiego debila. Szanowny Panie Tadeuszu. Pana głos w sygnałach dnia o 6-tej rano pozwalał mi mniej boleśnie wchodzić w nowy dzień o tej barbarzyńskiej dla mnie godzinie. Brak mi pańskiego głosu w radio. Równiez "Jeden z dziesięciu" oglądałam głównie dlatego, że Pan tam był. Życzę Panu wszystkiego najlepszego, a sobie-abym mogła Pana jeszcze nie raz usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
arundati.roy Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę 27.10.07, 14:14 Dziękuję,że przez tyle lat był pan Głosem radia,dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej z Gdańska Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.chello.pl 27.10.07, 17:57 "Ale z fachem nie zerwę", mam nadzieję. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić naszych mediów bez Pana Tadeusza. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Szkoda tylko, że ma Pan małe piersi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 06:27 Filmiki amerykańskie, o życiu bandytów, oglądam zawsze siedząc tyłem do telewizora. Będąc lektorem jednego z tych filmików, żalił się Pan (chyba jako pani - nie widziałem), że ma Pan małe piersi. Uwielbiam Pana i Pański głos ale zawsze jak Pana widzę to spoglądam na Pana małe piersi. Tak to we mnie siedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę 28.10.07, 13:28 Miałem z panem redaktorem Sznukiem styczność biorąc udział w teleturnieju Jeden z Dziesięciu (bez sukcesu zresztą). Niezwykle kulturalny i uprzejmy CZŁOWIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek PZPR a Sznuk IP: *.chello.pl 28.10.07, 17:27 MiŁy facet, ale miał komunistyczne zagrywki i to wtedy jak była Solidarność. A propos: w jakich latach Sznuk był w PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: PZPR a Sznuk IP: *.chello.pl 28.10.07, 17:29 No własnie, kiedy? Pozdrawiam Cie Edku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: PZPR a Sznuk IP: *.chello.pl 28.10.07, 17:31 Kto wie w jakich lat Sznuk był członkiem PZPR? A może nie był? Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: PZPR a Sznuk IP: 199.159.124.* 29.10.07, 15:11 W kilku artykułach czytałem, że nigdy nie był (w przeciwieństwie do obecnego kierownictwa Polskiego Radia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Polecam wszystkim debilne przerobki 1 z 10 na YT IP: *.chello.pl 28.10.07, 17:47 :D Wystarczy wpisa w wyszukiwaniu "jeden z" albo "ivona" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bli Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.aster.pl 28.10.07, 18:34 To wyjątkowy tzw. prowadzący, który dobrze mówi po polsku. Szkoda, że odchodzi. A jak pięknie prowadził kiedyś Airshows! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu54 Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 19:02 pelna klasa ,WIELKI CZLOWIEK,szkoda ze odchodzi,Camelle i te inne powinni mu buty czyscic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berg Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.10.07, 20:23 Panie Tadeuszu dziękuję panu za te wszystkie lata w których jako dziennikarz radiowy i telewizyjny mi pan towrzyszyszył, a miałem tę przyjemność słuchać i oglądać pana już od połowy lat 70 - tych, chodziłem wówczas do szkoły podstawowej a takie audycje radiowe i programy telewizyjne jak sygnały dnia, studio 2 oraz lato z radiem to dla mnie audycje i programy kultowe. Były to audycje radiowe i programy telewizyjne które pamiętam i bedę pamietał. W latach 80 - tych była jeszcze trójka i Piotr Kaczkowski który również potrafił stworzyć odpowiedni klimat prowadząc audycje radiowe ale to pan jest numer 1. Żadne tam Kammele, Urbańskie nie doruwnują panu. Dziękuję za te wszystkie lata będzie mi pana brakować na antenie. Takich dziennikarzy jak pan z taką kulturą osobistą i z taką pasją już nie ma. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Sznuk w tym co robil byl dobry... IP: *.hsd1.ca.comcast.net 28.10.07, 20:31 .. i nie przeginal paly tak jak knur Urban czy inni np. Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.10.07, 20:36 dziekuje za wspaniale programy i przepraszam za tych wszystkich ktorzy Pana obrazaja na tym forum - niestety malo kto w tym kraju ma klase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z caraibean Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.socal.res.rr.com 28.10.07, 21:55 ile ma lat ze odchodzi, przeciez to mlody facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo człowiek legenda IP: *.171.76.162.crowley.pl 28.10.07, 22:07 jakoś nie potrafię sobie wyobrazić radia bez Sznuka, dla mnie radio to Sznuk a Sznuk to radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: człowiek legenda IP: *.chello.pl 29.10.07, 06:52 Kiedyś byli tacy, co to i poloneza potrafili poprowadzić z klasą, jak np. Kydryńscy, i kilka słów krzepiących powiedzieć do narodu, jak Ossowska czy Kotarbiński. Po polsku. Do niedawna ostoją naszego pięknego języka ojczystego były audycje radiowe, którym ton nadawali tacy właśnie ludzie jak Szabłowska czy Sznuk. Między innymi, bo najbardziej dbano o poprawność i kulturę w audycjach na tematy literackie i muzyczne. Teraz zaś i tam "odnowa", czyli język gomułkowski: zrobi'liśmy, w A'fryce, itp. Akcenty na przedostatnich sylabach - z czego się wyśmiewaliśmy niegdyś u Gomułki i co wykpili tacy mistrzowie - jakoś dotąd nie wykreśleni z naszego panteonu za "kolaborację z bolszewikami" (wszak występowali w reżymowych mediach!) - jak Wasowski i Przybora. Pozostaje na pociechę jedna myśl, że to o nich będą się kiedyś dzieci uczyły w szkołach jako naszej wspólnej chlubie, o ludziach czasu, kiedy pojęcie narodu znaczyło tak wiele, że tak wielu mimo tortur nie wyrzekało się przywiązania i czci dla Polski. Tudzież na zagranicznych uczelniach. A nie o tych skundlonych karłach "moralnej odnowy" (co to wszyscy wiedzą, a połowa na nich głosuje), którzy dla władzy wyrzekają się godności – osobistej, jak i najbliższych – naród i świat zapomni. Ewentualnie będzie ich imionami wyzywał wszelką szkaradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia swietny post IP: *.79-83.cust.bluewin.ch 29.10.07, 07:00 popieram opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Tadeusz Sznuk odchodzi na emeryturę IP: *.79-83.cust.bluewin.ch 29.10.07, 06:56 To dyrekcja radia powinna wyfrunac jak najszybciej, by zahamowac rozklad radia, zas p Sznuk powinien ich zastapic i wprowadzic odpowiednie reformy gwarantujace, ze Polskie Radio bedzie dbalo o polska kulture, ze powroci Szopen na antene 1 programu PR i ze bedzie wypelniona "misja" radia publicznego, a nie jak teraz - dyskoteka z komputera, na zlecenie wielkich koncernow plytowych (ciekawe jak wynagradzana ?) Odpowiedz Link Zgłoś