Gość: leszek ręka ręke muje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:48 pewnie mu żona nie dała burakowi w kamizelce.może go kolega w radiowozie ugryzł w jajko.albo chciał kompleksy podleczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony to jest bandytyzm IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.08, 16:12 mamy co mamy bandytów w mundurach, widać nic się nie zmieniło, TO MILICJA NIE POLICJA. Społeczeństwo nie powinno się bać . Te mendy powinny już dawno siedzieć w areszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trasz Mikołaj Fałkowski IP: 83.142.75.* 24.02.08, 16:34 Fajne jest to, ze podali nazwisko tego Mikołaja Fałkowskiego. Bydle przynajmniej nie jest anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trasz Mikołaj Fałkowski IP: 83.142.75.* 24.02.08, 16:35 Fajne jest, ze podali nazwisko tego Mikołaja Fałkowskiego. Bydle przynajmniej nie jest anonimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siop Re: Mikołaj Fałkowski, tam na wilczej IP: *.web.vodafone.de 26.02.08, 00:27 jest wiecej tego samego 'gatunku' Odpowiedz Link Zgłoś
asztabart los carnales ohmbre!!!!! 24.02.08, 17:03 sprawa jest jasna-wpie..c trzeba bylo pale i to tak zeby nie byl w stanie zeznawac-zostawiliscie swiadka to teraz macie DEBILE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z***b Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: *.cable.mindspring.com 24.02.08, 17:22 to jest panstwo bezprawia wszyscy solidarni przelozeni tych policjantow powinni wyleciec na zbity pysk tez kiedys zostalem pobity przez takiego psychola jak poszedlem do prokuratora to wysmial mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smierc [...] IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.08, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arte Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: 212.76.37.* 24.02.08, 20:24 dla podtrzymania tradycji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrol wazne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 23:57 Wyglada na to, iz interweniujacy policjant: - albo nie byl w ogole wyszkolony jak radzic sobie z taka sytuacja - albo poniosly go emocje i agresja, co potwierdza, iz nie nadaje sie do sluzby - albo byl pod wplywem srodkow stymulujacych niekontrolowane zachowania (narkotyki, alkohol itp) Jezeli ktokolwiek mial wczesniej do czynienia z tym wlasnie policjantem, kojarzy nazwisko, rozpoznaje go na nagraniu, uprzejmie prosze o przesylanie na adres gazeta.pl oddzialu warszawskiego dokladnych opisow sytuacji jakich bylo sie swiadkiem badz uczestnikiem. Tylko dzieki dokladnym zeznaniom i swiadkom bedzie mozna wyciagnac konsekwencje wobec tego czlowieka. Jezeli wczesniej zdradzal oznaki braku wyszkolenia bedzie mozna rowniez pociagnac do odpowiedzialnosci jego przelozonych. Jezeli wczesniej znany byl z brutalnosci jest nadzieja, ze zostanie wylaczony ze sluzby. Jezeli znany byl (i tu z pomoca moga przyjsc byli koledzy ze szkoly, znajomi, sasiedzi) z naduzywania substancji odurzajacych to takze moze pomoc w osadzeniu tego zajscia. Wzywajac policje oczekuje sie spokoju, profesjonalizmu i dzialania zmierzajacego ku zabezpieczeniu zdrowia i zycia uczestnikow zajscia. Bijatyki, chaos, nieopanowana agresja nie ma absolutnie racji bytu. Zwrazam sie z prosba do wszystkich posiadajacych informacje na temat wczesniejszych agresywnych/niekontrolowanych zachowaniach funkcjonariusza bioracego udzial w zajsciu o przekazywanie tych informacji bezposrednio do gazety (dzial warszawski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lufa jak jakiś policjant zrobi krzywdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 00:49 mnie lub moim bliskim zabiję go i jego rodzinę,albo cały komisariat rostrzelam,zawsze dotrzymuję słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc poj.by z policji IP: *.dsl.bell.ca 25.02.08, 01:31 dobrze chociaz ze nazwisko tego policyjnego idioty jest znane to go wkoncu ktos dorwie w ciemnej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Czyzby byl nacpany? IP: *.Red-80-38-24.staticIP.rima-tde.net 25.02.08, 10:42 Nie jest tajemnica, ze policjanci okradaja zatrzymanych ze srodkow odurzajacych i sami cpaja. Z relacji to ten glniarz to jakis nacpany psychol. Wy.. go jak najszybciej z Policji poki kogos nie zabije. Przeprowadzic u niego badania psychiatryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Mam nadzieje, ze solidarnosci zawodowej nie bedzie 25.02.08, 13:08 Bo to tylko poglebia fatalny wizerunek policji i wklada do jednego worka, tych, co z powolania z tymi, co na sterydach. Na badania psychiatryczne, to on sam sie zglosi. Przeciez polowa policjantow chce isc na L4 z powodow psychiatrycznych - u nich to zawodowe - klopoty z psyche. Niestety nikt jeszcze nie wpadl na pomysl odstawiania takich po/ w trakcie leczenia do pracy w recepcji komisariatu. Co najwyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Oo IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 13:17 rozebrali ich do naga?! Oo Za takie coś to powinni tych policjantów na 5 lat do więzienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ratunku policja IP: 91.198.245.* 25.02.08, 15:22 Dezerter miał rację... policjant broni mnie przed oszustem policjant broni mnie przed bandutą policjant broni mnie przed zbrodniarzem lecz kto obroni mnie przed policjantem ratunku policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muflon milicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 21:05 CHWDP nic dodac nic ujac to chyba mowi samo za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: milicja 27.02.08, 20:27 Gość portalu: Muflon napisał(a): > CHWDP nic dodac nic ujac Oczywiście masz na myśli Chwała Wam Dzielni Policjanci, czyżby pewien drażliwy na honorze funkcjonariusz miał w tej kwestii cień wątpliwości?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altkin czytaliście info, że będziemy ścigani za groźby? IP: 193.30.160.* 27.02.08, 17:16 Odważny pan policjant, który rozgromił nie stawiających oporów nastolatków przestraszył się gróźb internautów i policja będzie badać czy pisząc "kula w łeb" nie zostało popełnione przestępstwo. Ciekaw jestem czy policjanci zajęli się również czynnościami mającymi na celu wyrzuceniem z pracy tego psychola i czy ten odważny obrońca prawa chodzi już w pampersach oglądając się za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ao Re: czytaliście info, że będziemy ścigani za groź IP: *.acn.waw.pl 27.02.08, 19:00 Jedno do drugiego ma się nijak. Groźba jest groźbą, czy w internecie, w liście czy w słowie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Czyżby ktoś wątpił, że Tusk nas obroni? 27.02.08, 20:16 Ciągle obiecywał, że skończy z budową, jak to nazywał, "państwa policyjnego". No to już może zaczynać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyz Re: czytaliście info, że będziemy ścigani za groź IP: 213.135.35.* 28.02.08, 12:08 Tylko dodać, że jakoś o śledztwie w sprawie gróźb karalnych ze strony komentujących POPIERAJĄCYCH brutalnego policjanta pod adresem tych, którzy komentowali niepochlebnie nie słychać. A takie groźby padły. Bo jak inaczej rozumieć słowa "sądząc po twoim IP to mieszkasz już na Wólce węglowej" Ale najwyraźniej według polskiego prawa groźby, choćby zupełnie niepoważne SĄ karalne, a groźby wobec tych, co policjantów krytykują nie są. W Polsce wszyscy są równi wobec prawa oprócz policjantów, którzy są równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyz Re: czytaliście info, że będziemy ścigani za groź IP: 213.135.35.* 28.02.08, 12:14 Poza tym chciałem zadać pytanie: pod artykułem o ściganiu komentujących internautów była dyskusja. Dlaczego została usunięta? Zadałem na niej kilka istotnych pytań, m.in. czy policjanci, którzy zdecydowali o niewłączeniu filmu do mat. dowodowego odpowiedzą za mataczenie w śledztwie, a ci, którzy przyglądali się i nie obezwładnili kolegi za współudział? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Czy można na policjanta powiedzieć "s*****syn"? 27.02.08, 20:12 Oczywiście nie. Byłaby to zniewaga funkcjonariusza ścigana z urzędu. Czy można do s****syna powiedzieć "panie władzo"? Oczywiście, tak samo jak do policjanta albo pierwszego lepszego przechodnia, przecież mamy wolność słowa. Miłych snów, panie władzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carl cox Policyjne miasto IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.08, 12:17 "boj sie arcy ku.. ja nie czuje strachu pie.. Ciebie i Twoich koleżków po fachu"... dokladnie tyle mialbym do powiedzenia w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Chcialbym zwrocic uwage na jeszcz jedna rzecz. 28.02.08, 12:41 To czy policjant interweniowal slusznie, czy nieslusznie, to pewnie wyjasni mniej lub bardziej niezalezne postepowanie. Oczywiscie kazda agresja budzi agresje. Ja mam powody, dla ktorych bardziej wierze w niewinnosc niz wine mlodych. Puszczaja mi nerwy i nie jestem obiektywny ;) Ale ten fragment najbardziej mnie zbulwersowal i jakos wszyscy bardziej pluja na ujawnionego policjanta i jego "interwencje" niz na to, co najbardziej jest niezupelnie uzasadniona czynnoscia: "- Na komendzie zabrano nas do ubikacji - nas do damskiej, chłopaków do męskiej. Wszystkim kazano rozebrać się do naga, niby do przeszukania. Chłopców wzięli jeszcze do pokoju i bili po całym ciele - wspomina Kamila." Tego nie robil policjant interweniujacy. Jesli delikwenci byli pijani, to nim cokolwiek policja powinna z nimi robic (rozbierac, ponizac, czy cos tam) to najpierw jest chyba Izba Wytrzezwien. Brak tutaj wzmianki o kontroli na alkomacie, brak Izby Wytrzezwien, a sa obdukcje lekarskie i relacja panienki "poszkodowanej". Czy to wszystko ma jakies rece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc to ja a tylko ja widzialem ze to cale nagranie nie bylo IP: *.chello.pl 01.03.08, 01:44 bylo wyraznie widac ze sa wyciete pewne fragmenty nagrania przeskoczylo w tym filmie bodajze z 3 razy czyli nie jest on do konca obiektywny tak jak i caly reportaz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunia a ja nie widzialam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 17:17 hehe dziendobry pieseczku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleah Najpierw ich pobił, a potem oskarżył o napaść IP: 212.94.75.* 04.03.08, 23:17 "Wpier***" na komisariacie to standard, zwykle rutynowe dzialanie :) Najgorsze jest to ze czuja sie z tym tak bezkarnie ze proceder ten zaczynaja stosowac jawnie na ulicy. Raz z kolesiami dostalem w leb za jazde autobusem bez biletu (na petli gdy juz wszyscy wysiedli). Slowo daje gosc nas zaczal lac jak tylko znalezlismy sie w zasiegu jego rak - bez ani jednego slowa (otwarta dlonia oczywiscie zeby sladow nie bylo). Filmik pokazuje to samo. Bez rozeznania sie w sytuacji, bez podjecia jakiejkolwiek rozmowy itp. Pewnie Michalowi tez szlo by cos zarzucic ale kto by cos takiego wytrzymal ??? Szkoda ze przez takie nasterydowane, bezmuzgie psy mam awersje do kazdego policjanta, mimo ze spotkalem na prawde kilku zajebistych, ludzi na swoim miejscu ktorzy wiedza na czym polega ich praca. Odpowiedz Link Zgłoś