Dodaj do ulubionych

KOMPROMITACJA "ŻYCIA WARSZAWY" ?

IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 17:58
Okazuje się, że dziennikarka "Życia Warszawy", DOROTA KANIA, która ostatnio
zasłynęła jako autorka "afery wawerskiej", startowała w ostatnich wyborach
samorządowych w Wawrze z listy "WSPÓLNOTA WAWERSKA". Sensacje,
które "odkrywa", są jej przekazywane przez grupę, która chce odzyskać władzę
w Wawrze. Należą do niej m. in. panowie radni Wardzyński i Krasnowolski -
liderzy "WSPÓLNOTY WAWERSKIEJ" i to oni przede wszystkim opiniują
te "sensacje".Reasumując: Dorota Kania uwikłana jest w sprawę, o której pisze!

PREZENTUJĘ TE INFORMACJE NA FORUM WARSZAWSKIM, ABY ZAPYTAĆ:

1. Co na to red. Naczelny "Życia Warszawy"? A właściciel - Michał Sołowow?
2. Co na to Prawo Prasowe?
3. Co na to etyka dziennikarska?
4. Co na to koleżanki i koledzy dziennikarze prasowi z Warszawy i Polski?
5. CO NA TO OPINIA PUBLICZNA?
Obserwuj wątek
    • Gość: ELŻBIETA Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 18:15
      Czy to ta sama dziennikarka, która dowiedziała się od słynnego "Masy" o
      Piskorskim, a potem przepraszała? Kto mi przypomni? Dorota Kania - chyba to
      Ona, ale nie jestem pewna...kto pamięta?
      • Gość: mega Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 18:38
        Gość portalu: ELŻBIETA napisał(a):

> Czy to ta sama dziennikarka, która dowiedziała się od słynnego "Masy" o
        > Piskorskim, a potem przepraszała? Kto mi przypomni? Dorota Kania - chyba to
        > Ona, ale nie jestem pewna...kto pamięta?

Ja pamiętam, że Piskorski mieszkał koło jakiegoś gangstera drzwi w drzwi w
        Babka Tower, a potem się wyprowadził...o tym opowiadał właściciel "Dembudu"
      • Gość: malinka Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 19:25

> Czy to ta sama dziennikarka, która dowiedziała się od słynnego "Masy" o
        > Piskorskim, a potem przepraszała? Kto mi przypomni? Dorota Kania - chyba to
        > Ona, ale nie jestem pewna...kto pamięta?

tak, to ta sama osoba!
        • Gość: ELŻBIETA Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 19:50
          Dziękuję, Malinko, ale czy to pewne?
          • Gość: malinka Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 21:25

> Dziękuję, Malinko, ale czy to pewne?

pewne, sprawdziłam w wyszukiwarce
    • Gość: młodzi z PO Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 18:23
      To znaczy, że mieszka w Wawrze, jeśli stamtąd startowała. Dziękujemy za
      informację - sprawdzimy...jutro napiszemy pismo do Red. Nacz. "Z.W."
      • Gość: fala Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: 80.72.34.* 04.10.03, 18:38
        A na forum występuje między innymi, jako wawerka.vel.wawerka.
        To się nazywa rzetelność dziennikarska !???
        Zycie takie jest,jakich ma pismaków,a że to same popłuczyny, to
        i gazetka do .....
        • Gość: ELŻBIETA Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 18:41
          Dziennikarze, to nie tylko pismaki i myślę, że jeśli dowiedzą się o wątpliwych
          powiązaniach Doroty Kani z Wawrem - dobiorą się jej do skóry, niestety...
          • Gość: renia Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 18:54
            W dzisiejszym "Zyciu" ta dziennikarka chwali się, że z kiosków Wawra już rano
            zniknęła jej gazeta. Niezły sposób na nakład! Może jest w zmowie z Naczelnym
            albo właścicielem? Zycie to szmatławiec, co jakiś czas urządza jakieś sindaże
            na radnych, a potem sami radni wykupują gazetę i wysyłają kupony - żałosne...
          • Gość: fala Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: 80.72.34.* 04.10.03, 18:55
            Dlaczego niestety??
            • Gość: ELŻBIETA Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 18:59
              Gość portalu: fala napisał(a):

> Dlaczego niestety??

Używam tego w różnym znaczeniu: dla podkreślenia czegoś. Coś jak "just" w
              angielskim...niestety...(tutaj: w znaczeniu "właśnie") A poza tym - tak lubię,
              niestety...
    • Gość: z Wawra Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 19:09
      Czy właściciel "życia Warszawy" - Michał Sołowow - to ten od "Miteksu" ?
      Przecież oni chcieli kupić w Wawrze jakieś ogromne ilości ziemi! Zaczynam
      rozumieć: chcą się dobrać do skóry tym, którzy im w tym przeszkodzili! Ależ to
      ohyda, ta polityka i kupa szmalu i żądza władzy! A że Kaczyński daje się na eo
      nabrać, to już najbardziej zdumiewające - w co i z kim on gra, ten nasz
      prezydent? Czy on nie ma oczu, czy ktoś mu je zdrowo mydli? Piotr Wierzbicki
      ostrzegał go kiedyś na łamach prasy przed niektórymi doradcami...w Wawrze
      mieszka Andrzej Urbański - szara eminencja Ratusza i zwolennik wielomilionowych
      dotacji z naszych podatków na Sylwestry i inne ludyczne duperele dla
      zadymiarzy...
    • Gość: wawerek vel wawere Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 19:24
      Zadziwia mnie nieobecność na tym wątku osoby, podpisującej się loginem
      wawerka_vel_wawerka... na forum Praga PŁN,Wawer JEST ALFĄ I OMEGĄ! Rządzi,
      ocenia, feruje wyroki, zwalnia, aktywistka na pierwszej linii ognia! Tutaj
      zamilkła...no comments. Mam nadzieję, że osoba, która określa samą siebie
      jako "firmę" z mocną pozycją na forum internautów (admin, moderator?) wypowie
      się na temat niewątpliwych faktów, które podałem na początku wątku?..
      Szanowna wawerko - proponuję przejście od konfabulacji do faktów! Te są
      niepodważalne! Myślę że nie chcesz być autorytetem tylko dla siebie, czas na
      trudne dyskusje - o faktach!
      • Gość: Marcel Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.chello.pl 04.10.03, 20:26
        Gość portalu: wawerek vel wawere napisał(a):

> Zadziwia mnie nieobecność na tym wątku osoby, podpisującej się loginem
        > wawerka_vel_wawerka... na forum Praga PŁN,Wawer JEST ALFĄ I OMEGĄ!
        Rządzi,
        > ocenia, feruje wyroki, zwalnia, aktywistka na pierwszej linii ognia! Tutaj
        > zamilkła...no comments. Mam nadzieję, że osoba, która określa samą siebie
        > jako "firmę" z mocną pozycją na forum internautów (admin, moderator?) wypowie
        > się na temat niewątpliwych faktów, które podałem na początku wątku?..
        > Szanowna wawerko - proponuję przejście od konfabulacji do faktów! Te są
        > niepodważalne! Myślę że nie chcesz być autorytetem tylko dla siebie, czas na
        > trudne dyskusje - o faktach!

Kiedy wreszcie zamkną tych PiS-owców ?!
        • Gość: wawerek vel wawere Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 21:19
          Gość portalu: Marcel napisał(a):

> Gość portalu: wawerek vel wawere napisał(a):
          >
          > > Zadziwia mnie nieobecność na tym wątku osoby, podpisującej się loginem
          > > wawerka_vel_wawerka... na forum Praga PŁN,Wawer JEST ALFĄ I OMEGĄ!
          > Rządzi,
          > > ocenia, feruje wyroki, zwalnia, aktywistka na pierwszej linii ognia! Tutaj
          >
          > > zamilkła...no comments. Mam nadzieję, że osoba, która określa samą siebie
          > > jako "firmę" z mocną pozycją na forum internautów (admin, moderator?) wypo
          > wie
          > > się na temat niewątpliwych faktów, które podałem na początku wątku?..
          > > Szanowna wawerko - proponuję przejście od konfabulacji do faktów! Te są
          > > niepodważalne! Myślę że nie chcesz być autorytetem tylko dla siebie, czas
          > na
          > > trudne dyskusje - o faktach!
          >
          > Kiedy wreszcie zamkną tych PiS-owców ?!

masz na myśli wawerkę? Czy Kanię? A może to to samo?
        • wawerka_vel_wawerka napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawerek... 04.10.03, 21:45
          co za fantazja, ubawiłam się świetnie!
          • Gość: wawerek vel wawere Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 21:56
            Do rzeczy, Wawerko: czy to prawda, co napisałem? TAK czy NIE???
            I bez kolejnych uników, proszę! Sprawa jest zbyt poważna, a Ty - "firma"
            z "chodami" w internecie - podobno też - tak się na forum własnoręcznie
            zareklamowałaś! To nie ubaw! To walka o honor wielu spotwarzonych ludzi,
            których tacy, jak TY, bezkarnie nurzają w błocie, w którym sami się taplają!
            Kto ci płaci za te kalumnie, cyborgu internetowy?
            • wawerka_vel_wawerka Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer 04.10.03, 22:09
              proszę nie nadużywaj słowa honor w odniesieniu do "drewniaczka".
              • Gość: wawerek vel wawere Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 22:25
                wawerka_vel_wawerka napisała:

> proszę nie nadużywaj słowa honor w odniesieniu do "drewniaczka".

to nie gadu-gadu, draniu, do rzeczy! zadałem pytania! a jak nie - to do nory,
                skunksie, bo smród na cały Wawer!
              • Gość: sowa Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 22:38
                Kto tu mówi o honorze? Ty??? Nawet na proste pytania boisz się odpowiedzieć,
                migasz się i plączesz. Yu cię mam, mądralo! Wawerku - elpe-erku! Nawet płeć
                sobie zmieniłeś dla niepoznaki, ale i tak cię mam, gnojku! Podkulisz kitkę,
                podkulisz...
                • wawerka_vel_wawerka Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer 05.10.03, 07:31
                  masz racje, rozszyfrowałeś mnie, kocham sie w Lepperze, a moim duchowym
                  przewodnikiem w Wawrze jest Zygar, i bardzo sie boję,żeby "miotła" Pinokia nie
                  zgarneła tego wspaniałego, działacza samorzadowego, strata byłaby niepowetowana.
                  Nikt tak jak on nie potrafi wyłaszac płomiennych przemówień. To nie szkodzi,że
                  z nich nic nie wynika, ale jak "brzmią".
                  • Gość: Jeremi Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 11:49

> masz racje, rozszyfrowałeś mnie, kocham sie w Lepperze, a moim duchowym
                    > przewodnikiem w Wawrze jest Zygar, i bardzo sie boję,żeby "miotła" Pinokia
                    nie
                    > zgarneła tego wspaniałego, działacza samorzadowego, strata byłaby
                    niepowetowana
                    > .
                    > Nikt tak jak on nie potrafi wyłaszac płomiennych przemówień. To nie
                    szkodzi,że
                    > z nich nic nie wynika, ale jak "brzmią".

Z twoich wypowiedzi wynika jasno jedno: CHRONISZ GRUPĘ UMOCZONYCH W GRUNTOWE
                    PRZEKRETY LUDZI Z ILKOWSKIM I URBAŃSKIM NA CZELE, A WASZĄ "TRYBUNĄ"
                    JEST "RZECZNIK" TEJ GRUPY - DOROTA KANIA, KTÓRA ZŁAMAŁA WSZELKIE NORMY ETYKI
                    DZIENNIKARSKIEJ!

• Gość: tumidalska Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:46
                wawerka ...... to bernard wojciechowski z lpr . szuja i malkontent pierwszej
                wody. wiec nie warto komentowac.

waznym jest to ze krasnowolski z urbanskim chodzili do jednej szkoly i juz od
                jesieni zeszlego roku mieli chec na tzw. osrodek sportu na granicy radosci i
                miedzeszyna. ilkowski to kumpel mitraszewskiego i miklinskiego , pegierskiego i
                urbanskiego jeszcze z pragi poludnie. czy prawda jest ze chcieli na koniec
                kadencji ukrasc za 1 pln teren sportowy w radosci? pomagal im niejaki ruszczyk
                ktoremu ilkowski dal ok 1600 m kw. w tzw dzierzawe. ha ha ha . grupa , ktora
                utracila wladze jest niestety zdenerwowana bo np. nie moze zalatwic interesow
                zasiedzeniowych p. glowackiego. ale juz za kilka dni bedzie p. glowacki
                aresztowany mimo iz wardzynski robi co moze zeby do tego nie dopuscic. w toku
                sa tez sprawy przeciwko p. masny i jej siostrze p. zbikowskiej dzieki ktorym
                nie powstal dom kultury w radosci . przyczynil sie do tego ruszczyk dajac im
                dzialke na wilgi za darmo w dzierzawe na wiele lat. a moze p. kania napisze o
                stacji bp ktora p. wardzynski umiejscowil w pasie ul. patriotow za
                kilkadziesiat tysiecy zlotych. biedny ten kaczynski manipulowany przez
                urbanskiego i jego klike. mam nadzieje ze godlewski i jego ekipa sie nie
                poddadza i nie pozwola na dalsze rozkradanie dzielnicy wawer. nawet ten palant
                domanski zrobil droge do domu swojej corki. zalewski czolowy dzialacz pisu
                podpisywal lipne przetargi na budowe drog ktore nigdy nie byly zrobione. ale to
                szczegoly wobec przekretow kaczora ktory dostal od mazowieckiego dzialke na
                srebrnej i chcial a moze sprzedal ja firmie niemieckiej dim za jedyne 20 mln.
                dolarow. panowie z pisu wiecej pokory. wasz czas na chodzenie po prokuraturach
                nadejdzie niebawem.
                • Gość: sowa Re: napracowałeśłaś sie przy tym monologu.. wawer IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 23:45
                  Droga Tumidalska!

Tych sensacji jest na pęczki, jak widzę! Dlaczegóż to pani Kania nie napisze o
                  tym? wygląda na to, że robi wszystko, wypisując, co jej podsuną
                  wawerscy "kolesie", aby te dowody korupcji UKRYĆ PRZED OPINIĄ PUBLICZNĄ! ZA
                  TO POWINNA PÓJŚĆ DO WIĘZIENIA! Halo! Gdzie jest prokuratura??? Należy
                  natychmiast przesłać ten wątek do Kurczuka i Janika! To sprawy wagi państwowej!
                • wawerka_vel_wawerka taka "wiedza", szkoda,że tylko na forum.. 05.10.03, 07:58
                  taka wiedza, szkoda,że tylko na forum, kolega Zygar powinien załatwić
                  w "trybunie", jakiś takscik, albo "wiesiur" w "Motorze".
                  Mam niedosyt, ponieważ nic nie piszesz o "robieniu" wyborów samorządowych
                  przez "Forum samorzadowe" , przy "aktywnej" pomocy ówczesnego "członka zarządu"
                  p. Rolę oraz nabywanie samochodów przez samorządowców, jako "tumidalska"
                  powinnaś taką wiedze posiadać.
                  • Gość: sowa Re: taka 'wiedza', szkoda,że tylko na forum.. IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 11:54

> taka wiedza, szkoda,że tylko na forum, kolega Zygar powinien załatwić
                    > w "trybunie", jakiś takscik, albo "wiesiur" w "Motorze".
                    > Mam niedosyt, ponieważ nic nie piszesz o "robieniu" wyborów samorządowych
                    > przez "Forum samorzadowe" , przy "aktywnej" pomocy ówczesnego "członka
                    zarządu"
                    >
                    > p. Rolę oraz nabywanie samochodów przez samorządowców, jako "tumidalska"
                    > powinnaś taką wiedze posiadać.

powiedziałem : DO NORY, SKUNKSIE, BO SMRÓD LECI OD CIEBIE STRASZLIWY.
    • Gość: nikt Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: 80.51.243.* 04.10.03, 22:22
      Macie nierzetelnych pismaków. Macie prezydenta po wyroku sądowym, Sami go
      wybraliście (daliście się zwieść obietnicami-"nawet księżyc ukradli" jak bli
      mali a jak są przy korytku to jadą ostro). Macie taksówkarzy. Macie wyścig
      szczurów. Ratujcie Stolicę!
      Jeżeli Wy Sami wiecie, że macie takie bagno to pomyślcie co dzieje się na
      prowincji - byle jaki sędzia lub prokurator do spółki z proboszczem kręcą całą
      gminą jak im się podoba .
    • Gość: sowa Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 22:23
      Najważniejsza informacja to ta, że artykuły w Życiu Warszawy dotyczą okresu,
      kiedy GODLEWSKI NIE BYŁ BURMISTRZEM!!! Pani redaktor Kania! Pani "mocodawcy"
      dali Pani kwity na samych siebie! Oj, naiwna, naiwna...burmistrzem był wtedy
      Ilkowski, a pani liderzy listy "Wspólnota Wawerska"- ważnymi Radnymi! Oni
      doczekać się nie mogą kiedy znowu odzyskają władzę! Przecież papiery trzeba
      wyczyścić, dyski twarde sformatować! Panie Godlewski! Niech Pan zabezpieczy
      wszystkie "twardziele"! Niech Pan przegra to wszystko, zanim jest jeszcze czas!
      • Gość: godlewski Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:50
        wszystko zabezpieczone. bez obaw przyjdzie czas pokazania glupoty i manipulacji
        pana kaczynskiego
        • Gość: toja Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 22:52
          kaczynki jest pod kloszem i nic nie wie co w wawie sie dzieje. urbanski i inne
          pasibrzuchy rzadza nim i tym miastem
    • Gość: wawerek vel wawere Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 04.10.03, 23:32
      wawerka_vel_wawerka, czyli, jak napisał ktoś - Bernard Wojciechowski z LPR- już
      popędziła no nory i trzęsie się ze wstydu i strachu, więc moze wróćmy do
      głównego tematu wątku: UDZIAŁU DOROTY KANI - dziennikarki, która podpisuje
      artykuły, będąc stroną w tym bajorze wawerskich przekrętów! Uważam, że zhańbiła
      środowisko dziennikarskie po raz kolejny! A co Państwo teraz sądzicie o
      jej "sensacjach"? Czy w dalszym ciągu będziecie, mieszkańcy Wawra, tolerować te
      brudy i tych skompromitowanych ludzi? Co pan na to, panie Kaczyński??? Jest pan
      zakładnikiem grupy trzymającej władzę, bo obiecał pan im to w kampanii? Żałosny
      z pana pajac, że nie widzi pan, jak pana ogrywają ci, którym pan zaufał, z
      Urbańskim na czele...wstyd, prokurator generalny od siedmiu boleści, pożal się
      Boże...ale oliwa sprawiedliwa, zawsze na wierzch wypływa..pożyjemy,zobaczymy...
      A pani Kania to już dziennikarski trup!
      • Gość: Aleksy Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 23:55
        Ale sie wzburzyli kolesie Godlesia,ze wreszcie ktos napisal prawde! Az milo
        czytac! Zagotowalo sie wawerskie blotko, tylko po co jeszcze dodawac klamstw
        ?Czy "Rzeczpospolita " tez klamie ? Strach oblecial ?
        • Gość: sowa Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 01:59
          Gość portalu: Aleksy napisał(a):

> Ale sie wzburzyli kolesie Godlesia,ze wreszcie ktos napisal prawde! Az milo
          > czytac! Zagotowalo sie wawerskie blotko, tylko po co jeszcze dodawac klamstw
          > ?Czy "Rzeczpospolita " tez klamie ? Strach oblecial ?

wal, Aleksy, do swoich zza Buga! Tę "prawdę" usłyszy niedługo cała Polska, a
          ci. którzy rządzili i chcą ponownie dorwać się do koryta, żeby zatrzeć ślady -
          niech się nie łudzą, że zdążą - za późno! Panowie Krasnowolski, Wardzyński!
          Wasza Koleżanka z listy wyboczej "Wspólnota Wawerska" ( chyba gangsterska, nie
          wawerska!) już nie napisze "jedynie słusznych" artykułów, podając fakty z
          waszego łajdackiego działania, podstawiając pod to innych! Środowisko
          dziennikarskie i opinia publiczna Was zlinczuje moralnie, "Rzeczpospolita"
          napisze o was i wszyscy razem udacie się na urlop za kratkami, razem z tymi,
          którzy was chronią...dokumenty nie kłamią - wystarczy je dokładnie i
          obiektywnie czytać, kojarząc z datami ich powstania! No i co, panowie Ilkowski,
          Urbański, Wardzyński i Krasnowolski? Siedzieliście w jednej ławce? Posiedzicie
          w jednej...celi. Niedługo. Amen!
        • wawerka_vel_wawerka "PRAWDA W OCZY KOLE", LUB JAK TO WOLI 05.10.03, 08:05
          "PRAWDA W OCZY KOLE" lub jak kto woli "UDERZ W STÓŁ, NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ"
          • Gość: wawerek vel wawere Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 11:59

> "PRAWDA W OCZY KOLE" lub jak kto woli "UDERZ W STÓŁ, NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ"

KOŃCZY SIĘ KONCEPT, CO? FAKTY SĄ ZAWSZE JEDNE - MOŻESZ TU SZCZUĆ, ALE DO
            CZASU...WALEC SIĘ ZBLIŻA! DO RZECZY! WZYWAM CIĘ DO ODPOWIEDZI NA PYTANIA
            O FAKTY, KRĘTACZU! JUŻ SIĘ NIE BĘDZIESZ PANOSZYŁ, "AUTORYTECIE" OD
            DEMAGOGII I KŁAMSTWA!
          • Gość: jeremi Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:15

> "PRAWDA W OCZY KOLE" lub jak kto woli "UDERZ W STÓŁ, NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ"

A TO ZNASZ? " O K O Z A O K O - Z Ą B Z A Z Ą B" ?

Za wszystko przyjdzie zapłacić, za te kalumnie, oszczerstwa i bezkarne faule!
            Za krzywdę!
            • Gość: jeremi Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:19
              Gość portalu: jeremi napisał(a):

> wawerka_vel_wawerka napisała:
              >
              > > "PRAWDA W OCZY KOLE" lub jak kto woli "UDERZ W STÓŁ, NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ"
              >
              > A TO ZNASZ? " O K O Z A O K O - Z Ą B Z A Z Ą B" ?

O K O Z A O K O - Z Ą B Z A Z Ą B - oczywiście
              > Za wszystko przyjdzie zapłacić, za te kalumnie, oszczerstwa i bezkarne faule!
              > Za krzywdę!
              • Gość: jeremi Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:23

OKO ZA OKO, ZĄB ZA ZĄB!
                KTO MIECZEM WOJUJE, TEN OD MIECZA GINIE!
                przypomnij sobie te mądrości narodów...pamiętaj: a czyny wasze spisane będą...
                • wawerka_vel_wawerka Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI 05.10.03, 13:51
                  o tym "mieczu" to świeta prawda.
                  • Gość: jeremi Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 14:14

> o tym "mieczu" to świeta prawda.

Umyj szyję...
                    • wawerka_vel_wawerka Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI 05.10.03, 14:16
                      "ani dawać świniom czeresni, ani rad głupcowi"
                      -
                      wawerka rulezz!
                      • Gość: jeremi Re: 'PRAWDA W OCZY KOLE', LUB JAK TO WOLI IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 14:28

> "ani dawać świniom czeresni, ani rad głupcowi"
                        > -
                        > wawerka rulezz!

mimo wszystko radzę: zamilcz, boś głupiec, Beniu, nawet koledzy z twojej partii
                        mają już ciebie dosyć, bo tylko wstyd im przynosisz na tym forum
    • Gość: kania Re: KOMPROMITACJA "ŻYCIA WARSZAWY" ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 00:24
      nie to nie nie klamstwa . prosze bardzo sprawdzic. jesli kto kolwiek sie boi to
      ludzie pseudo-kaczynskiego.
      a on sam pod kloszem nie wie ze jest manipulowany. kaczynski przepros
      godlewskiego miej honor i wywal urbanskiego. jesli tego nie zrobisz pojdziesz z
      urbanskim na zielona laczke. juz buzka wysadzil teraz kolej na kaczora
    • Gość: zenek Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 01:09
      drodzy podadnicy

stawiam wniosek dla radnych warszawy aby postawili wniosek o
      niegospodarności prezydenta Kaczyńskiego,chodzi o to żeby pokrył koszty
      odsetek które zostały wypłacone wraz z połrocznymi pensjami dla zarządu
      wawra łato policzyć że 3*6*8600 zł=154 800 zł przez to że kaczor zwlekał z
      podpisaniem umów odsetki ustawowe tj 15.5% na marzec tego roku wynoszą 9860
      zł,a więc te blisko 10 tyś złotych zostaną pokryte z naszych podatków drodzy
      państwo a pytam się dlaczego ja mam pokrywać straty za czyjąś(Kaczyńskiego)
      głupotę!!!!!!!
      przyjmując że jeden obiad dla dziecka w szkole kosztuje 2,5zł (info ze
      strony pajacyk.pl)to ta kwota starczyła by na 4000 obiadów dla dzieci z
      biednych rodzin!!!

A odpowiada za to jadna osoba prezydent Kaczyński w takim razie niech
      pokryje tą stratę z własnej kieszeni

KTO DOŁACZA SIĘ DO WNIOSKU???
      • Gość: urbanski Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 06:58
        ja tez uwazam , ze kaczynski juz sobie nie radzi. to jest swietny kandydat na
        rewizora z duza doza destruktora , ale nie na prezydenta miasta.
        jest manipulowany przez kilku dzialaczy ligi republik. i paru oszolomow z pc.
        gdzie jest miller ? janik ? wojewoda? i dlaczego nie koncza tej farsy w
        warszawie , lodzi , szczecinie ?. panowie do roboty - czas konczyc i oszczedzic
        wstydu bo caly swiat na ten burdel patrzy.
        • wawerka_vel_wawerka Marysin Wawerski to nie jest cały świat... 05.10.03, 08:08
          • Gość: marysia Re: Marysin Wawerski to nie jest cały świat... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 09:36
            oj benek benek jaki ty swiatowiec jestes. a tak gamoniowato wygladasz. kto by
            przypuszal?
          • Gość: wawerek vel wawere Re: Marysin Wawerski to nie jest cały świat... IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:09
            Dlatego droga wolna, bo już niedługo nie będziesz śmiał się pokazać na
            wawerskich ulicach bez maski na facjacie, żeby cię nie rozpoznano. Dla
            uczciwych, poniewieranych przez ciebie ludzi - to właśnie cały świat dla nich i
            ich rodzin, dlatego przyszedł czas na całą prawdę. Dość bezkarnego opluwania
            ludzi! A Dorota Kania zapłaci też - zniknie ze środowiska, bo ono nie
            wybacza łatwo - fetor roztacza się teraz na całe dziennikarskie środowisko
            Warszawy.
    • Gość: mega Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 12:59
      Ladne kwiatki, to nawet już dziennikarzom opłaca się "brać" lewizny? To ile tam
      płacą w tym życiu? Na miejscu Kani nie poszłabym już w poniedziałek do roboty,
      jeśli to prawda, a wygląda, że tak. Są przecież dokumenty, listy wyborcze z
      nazwiskami...ale jaja...
      • Gość: krasnal Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 13:24
        a gdzie jest redaktor naczelny ? powinien ja na morde wylac z roboty dla
        przykladu
        • Gość: mega Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 13:26
          Może bojaźliwy jakiś?...a może jezszcze nie wie?...
    • Gość: 11111 Michnik robi to dużo sprytniej-to fakt 0/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 13:26
      • Gość: mega Re: Michnik robi to dużo sprytniej-to fakt 0/t IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 13:30
        Tam w tej redakcji to chyba tylko Edyta Żyła jeszcze nieupaprana w te
        politikie...chociaż...czort znajet...
    • Gość: J23 Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 13:52
      Tu Dorota Kania, tam Adam Michnik...cholera, już nikomu nie można wierzyć? Co
      na to Anna Marszałek, czy Bernard Kittel z "Rzepy"??? Napiszą, czy będą
      bronić "swoich", jak nie przymierzając - lekarze, sędziowie, prokuratorzy i
      politycy wszelkiej maści? Pożyjemy, zobaczymy.
      • wawerka_vel_wawerka Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? 05.10.03, 14:10
        Gazety jak gazety to "zaniechanie" ze strony burmi-szcza Godlewskiego to temat
        dla Prokuratora!
        Bardzo dobrze,że chociaż "kaczor" podeśle tam kontrolę, może jeszcze obecny
        zarzad nie zdąrzył ukryć dokumentacji.
        • Gość: ELŻBIETA Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 14:25
          Zadałam sobie trochę trudu i przeczytałam artykuł w "Rzeczpospolitej" I
          wyraźnie to, co zwala na pana Godlewskiego red. Dorota Kania z "życia", miało
          miejsce w zupełnie innym czasie! Po prostu daty się nie zgadzają! Jeżeli
          rzeczywiście pani Kania startowała w Wawrze i ma tam polityczno-koleżeńskie
          układy - wniosek sam się narzuca: artykuły w "Życiu Warszawy" są stronnicze i
          nieobiektywne. Jeżeli pan Godlewski 3-krotnie wydawał decyzję o warunkach
          zabudowy i ktoś Mu je odrzucał, to kto to robił? Kto w tym czasie był u władzy?
          Kto mógł te decyzje unieważniać i dlaczego? To pytania, na które odpowiedzieć
          może tylko prokuratura. Na miejscu prezydenta Kaczyńskiego powstrzymałabym się
          od złożenia wniosku o odwołanie -do czasu dogłębnego skontrolowania
          dokumentacji przez prokuraturę, chyba że wniosek ma bronić osoby z Jego
          otoczenia, o których mówi się w postach na tym wątku. Radziłabym działać
          rozważnie i sprawiedliwie, panie Prezydencie Kaczyński. Z poważaniem
          • Gość: kibic Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 14:52
            Mieszkanką Wawra jest również p. prez. Dorota Safian. Podlega jej geodezja i
            nieruchomości. Może, po roku dostępu do dokumentów ma już wyrobiony pogląd i da
            głos w tej sprawie? DO ROBOTY!!!
          • wawerka_vel_wawerka Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? 05.10.03, 14:55
            Prokuratura już bada ten wątek.:)
            • Gość: jeremi Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 15:00
              no i całe szczęście...
    • Gość: renia Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 14:44
      Jezu, ale syf w tym Wawrze! U nas, w Radomiu nie do pomyślenia! Do paki
      wszystkich, z waszym "prezydentem" na czele! Ale wam się dostał zakładnik
      własnych kolesiów partyjnych...teraz k.... Oni????
      • Gość: ufoludek Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 14:58
        weszlem na to bagno i spieprzam spowrotem na ksienżyc! tam kaczora macki nie
        sięgają
    • Gość: NOCEK Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 15:14
      Czy ta Kania ma jakiś honor? Na jej miejscu zniknął bym z powierzchni ziemi -
      najlepiej w Bieszczadach
    • Gość: wardzuś Re: KOMPROMITACJA "ŻYCIA WARSZAWY" ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 15:41
      teraz ludzie powinni zbojkotowac życie warszawy i w poniedziałek powinno być
      100% zwrotów. i tak przez kilka dni dopoki p. kani nie zwolnią .

kto jest za??
      • Gość: proboszcz Re: KOMPROMITACJA 'ZYCIA WARSZAWY' ? IP: *.com 05.10.03, 16:02
        jestem po obiadku drodzy forumowicze i flaki mi sie
        przekrecaja od tych postow chyba wpadne na ten Marysin
        i troche zrobie porzadku moze do Klubu? hehehe
        chyba tak produkuje sie mlody godlewski bo tyle zolci to moze
        miec tylko syn .chyba puszcze baka na te watki i tych
        co pisza hehehe;P
        • Gość: ula Re: KOMPROMITACJA 'ZYCIA WARSZAWY' ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 17:39
          cala warszawa wie co sie tu w wawrze dzieje
        • Gość: prałat Re: KOMPROMITACJA 'ZYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 17:55
          Gość portalu: proboszcz napisał(a):

> jestem po obiadku drodzy forumowicze i flaki mi sie
          > przekrecaja od tych postow chyba wpadne na ten Marysin
          > i troche zrobie porzadku moze do Klubu? hehehe
          > chyba tak produkuje sie mlody godlewski bo tyle zolci to moze
          > miec tylko syn .chyba puszcze baka na te watki i tych
          > co pisza hehehe;P
          ZAJRZYJ DO...własnej ZACHRYSTII - TAM SIĘ SCHOWALI Krasnowolski,
          Wardzyński i reszta przed pogardą ludu. Wykurz ich stamtąd, bo proboszczuniu,
          też będziesz umorusany w tym g...o przepraszam...
    • Gość: mimi Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 18:21
      Kto to jest ta kretynka wawerka? Ślepa jakaś, czy co? Czytać nie umie? Kojarzyć
      fakty i daty nie umie? Toż to przekręt "Wspólnoty Wawerskiej" jak byk!!
      Rozgonić to towarzystwo i psami poszczuć!
    • wawerka_vel_wawerka jasnie oświecona nie wiem jak nazwać chyba hydro.. 05.10.03, 18:45
      jaśnie oświecona "hydro" bo pod tyloma nickami występujesz, próbujesz
      zainteresować forumowiczów, a tu jakoś słabiutko.
      Postępy robisz, byłam już Kanią, Wojciechowskim, Krasnowolskim, jeszcze około
      60 tys. mieszkańców i juz jesteś w domu.
      --
      a nie chce mi sie pisac bo i tak twoja percepcja jest bardzo ograniczona;P
      • Gość: mimi Re: jasnie oświecona nie wiem jak nazwać chyba hy IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 19:08

> jaśnie oświecona "hydro" bo pod tyloma nickami występujesz, próbujesz
        > zainteresować forumowiczów, a tu jakoś słabiutko.
        > Postępy robisz, byłam już Kanią, Wojciechowskim, Krasnowolskim, jeszcze około
        > 60 tys. mieszkańców i juz jesteś w domu.
        > --
        > a nie chce mi sie pisac bo i tak twoja percepcja jest bardzo ograniczona;P

UDERZ W STÓŁ - NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ...
        • Gość: piotr Re: jasnie oświecona nie wiem jak nazwać chyba hy IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 19:37
          Włos się na głowie jeży i nóż w kieszeni otwiera na tę hucpę Kaczora i jego
          wawerskiej kliki. Jak się okazuje, skorumpował już dziennikarkę z Radia dla
          Ciebie, teraz przekupił Kanię i Kasprzycką. Kto następny? A może powiedzieć
          STOP kolesiom od TERAZ K...MY? To przecież ich prawa autorskie. Szykowali się z
          konsekwencją godną dawnych oddziałów szturmowych- czyich i gdzie? Kto zna
          historię, ten wie...
          • wawerka_vel_wawerka Re: jasnie oświecona nie wiem jak nazwać chyba hy 05.10.03, 20:01
            Gość portalu: piotr napisał(a):

> Włos się na głowie jeży i nóż w kieszeni otwiera na tę hucpę Kaczora i jego
            > wawerskiej kliki. Jak się okazuje, skorumpował już dziennikarkę z Radia dla
            > Ciebie, teraz przekupił Kanię i Kasprzycką. Kto następny? A może powiedzieć
            > STOP kolesiom od TERAZ K...MY? To przecież ich prawa autorskie. Szykowali się
            z
            >
            > konsekwencją godną dawnych oddziałów szturmowych- czyich i gdzie? Kto zna
            > historię, ten wie...

Brawo, nawet udało sie Kaczorowi skorumpować zarzad Wawra ,synekury, to o
            tę "klikę" Ci chodzi?

• Gość: wawerek vel wawere Re: jasnie oświecona nie wiem jak nazwać chyba hy IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 21:51
              piszę do ciebie powoli, bo wiem, że czytasz powoli:

CHODZI O TĘ KLIKĘ, KTÓRA CHCE SIĘ DORWAĆ DO KASY!
              TA KLIKA TO RÓWNIEŻ TY!
              TA KLIKA NIE JEST TERAZ, ALE CHCE BYĆ - ZARZĄDEM!
              TA KLIKA TO "WSPÓLNOTA WAWERSKA" I "ŻYCIE WARSZAWY" + ILKOWSKI+URBAŃSKI+TY!
    • Gość: renia Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 22:03
      Na waszym miejscu, mieszkańcy Wawra, poszłabym na najbliższą sesję i wywiozła
      na taczkach tych Wąsików, Krasnowolskich i Wardzyńskich, z Kanią i Kasprzycką
      na czele! Macie moje poparcie! Nie dajcie się tej hucpie!
      • Gość: banana strasznie uparcie zagadujecie temat IP: *.chello.pl 05.10.03, 22:10
        i uciekacie id prawdziewgo jadra afery z prominentami SLD w tle: Sobotką i
        Piłatem. To ci goście pociągali za sznurki wprawiając w ruch - czy w bezruch,
        jak w opisanej sprawie - różnych takich Godlewskich.
        To oni zarobili na "opieszałości" poprzedniego zarządu.

To ich cień kładzie sie nie tylko na tym przekręcie z zemią, ale pewnie i na
        wielu dziwnych interesach w tym mieście.
        • Gość: ewald Re: strasznie uparcie zagadujecie temat IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 22:18
          Gość portalu: banana napisał(a):

> i uciekacie id prawdziewgo jadra afery z prominentami SLD w tle: Sobotką i
          > Piłatem. To ci goście pociągali za sznurki wprawiając w ruch - czy w bezruch,
          > jak w opisanej sprawie - różnych takich Godlewskich.
          > To oni zarobili na "opieszałości" poprzedniego zarządu.

TO oni też pewnie 3 razy unieważnili burmistrzowi Godlewskiemu decyzje o
          warunkach zabudowy po to, aby kupić xiemię za bezcen. Z art. w "Rzepie" wynika
          jesdnoznacznie, że Godlewski jest niewinny. Wybroni się w cuglach! Dokumenty
          nie kłamią, ludzie mogą sobie konfabulować, ile chcą, grupy - zwalczać
          zaciekle, ale fakty - to fakty. Na moj nos - sprawa wygrana przez Godlewskiego
          w cuglach!
          >
          > To ich cień kładzie sie nie tylko na tym przekręcie z zemią, ale pewnie i na
          > wielu dziwnych interesach w tym mieście.
          • Gość: romek Re: strasznie uparcie zagadujecie temat IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 23:01
            chi chi...niezły film gangsterski możnaby nakręcić o Wawrze, już zaczynam pisać
            scenariusz na off-owe kino!
            • Gość: jeremi Re: strasznie uparcie zagadujecie temat IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 23:05
              Gość portalu: romek napisał(a):

> chi chi...niezły film gangsterski możnaby nakręcić o Wawrze, już zaczynam
              pisać
              >
              > scenariusz na off-owe kino!

A ja już mam tytuł: "O 2 takich co ukradli Wawer" Dobry?
              • Gość: romek Re: strasznie uparcie zagadujecie temat IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 23:08
                Gość portalu: jeremi napisał(a):

> Gość portalu: romek napisał(a):
                >
                > > chi chi...niezły film gangsterski możnaby nakręcić o Wawrze, już zaczynam
                > pisać
                > >
                > > scenariusz na off-owe kino!
                >
                > A ja już mam tytuł: "O 2 takich co ukradli Wawer" Dobry?

BOMBA! Tantiemy Twoje! Kupuję!
                • Gość: jeremi "O 2 takich co ukradli Wawer" IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 23:10
                  A niech tam, Romek...Dzięki, wystarczy mi satysfakcja...
    • Gość: baba jagusia Re: KOMPROMITACJA "ŻYCIA WARSZAWY" ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 01:04
      co tam zycie warszawy? przecxiez to poziom brukowca. ale ze gw nic nie napisala
      to jestem pod wrazeniem. extra
    • Gość: baba jagusia Re: KOMPROMITACJA "ŻYCIA WARSZAWY" ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 01:05
      co tam zycie warszawy? przecxiez to poziom brukowca. ale ze gw nic nie napisala
      to jestem pod wrazeniem. extra jest postep
      • Gość: ewald Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 10:38
        Gość portalu: baba jagusia napisał(a):

> co tam zycie warszawy? przecxiez to poziom brukowca.

niedługo będzie się ścigać z "Życiem" Od grudnia

ale ze gw nic nie napisala

gazeta pisze tylko o pewnych i sprawdzonych aferach, a nie preparowanych przez
        przekupione dziennikarki, jak w "Życiu Warszawy"

>
        > to jestem pod wrazeniem. extra jest postep
        • jurek7 Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? 06.10.03, 11:05
          Mam pytanie: pod iloma różnymi nickami pisała w tym wątku ta sama osoba z
          adresu kończącego się .acn.waw.pl?
          • Gość: acn.waw.pl Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 11:20
            jurek7 napisał:

> Mam pytanie: pod iloma różnymi nickami pisała w tym wątku ta sama osoba z
            > adresu kończącego się .acn.waw.pl?

acn.waw.pl ma połowa Warszawy!!! Zastanow się zanim zadasz głupie pytanie.
            Aster City to największa kablówka - nie wiedziałeś? To teraz wiesz. Lepiej
            odnieś się do meritum na początku wątku. Ja uważam, że jeśli to prawda, to to
            jest heca na 12 fajerek!
            • Gość: mirus Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 12:01
              Gość portalu: acn.waw.pl napisał(a):

> jurek7 napisał:
              >
              > > Mam pytanie: pod iloma różnymi nickami pisała w tym wątku ta sama osoba z
              > > adresu kończącego się .acn.waw.pl?
              >
              > acn.waw.pl ma połowa Warszawy!!! Zastanow się zanim zadasz głupie pytanie.
              > Aster City to największa kablówka - nie wiedziałeś? To teraz wiesz. Lepiej
              > odnieś się do meritum na początku wątku. Ja uważam, że jeśli to prawda, to to
              > jest heca na 12 fajerek!

a ja mieszkam w Piasecznie i też mam acn.waw.pl i gówno mnie obchodzi Wawer,
              ale gazeta życie warzsawy tak. Przestaję kupować ten szmatłwiec!
          • wawerka_vel_wawerka To są "pretorianie" Pinokia".... 06.10.03, 12:45
            jurek7 napisał:

> Mam pytanie: pod iloma różnymi nickami pisała w tym wątku ta sama osoba z
            > adresu kończącego się .acn.waw.pl?

Może dwie osoby, prawdopodobnie Marysin no i gościnnie Falenica.
            Pisałam wczoraj o "monologu", pracowici trzeba przyznać.
            Pzdr!
            --
            "Nigdy nie gardzę ludźmi myślącymi inaczej pod warunkiem, że są myślący"
    • Gość: wawerek vel wawere Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:12
      Dziennikarze już wiedzą. Sprawdzają. Oponentom pozostają zabawy w piaskownicy
    • Gość: wawerek vel wawere Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 16:32
      Wątek spełnił swoje zadanie. Teraz już nie my będziemy zajmować się analizą
      jego treści i zawartości. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Żegnam.
      • wawerka_vel_wawerka "trybunka" i "nie" ... 06.10.03, 17:02
    • Gość: mega Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 20:20
      Dziwne...dzisiaj w "życiu" znowu pisze o tym samym ta sama Kania...kto za tym
      stoi? Naczelny?
      • wawerka_vel_wawerka Re: KOMPROMITACJA 'ŻYCIA WARSZAWY' ? 07.10.03, 21:38
        Gość portalu: mega napisał(a):

> Dziwne...dzisiaj w "życiu" znowu pisze o tym samym ta sama Kania...kto za tym
        > stoi? Naczelny?

To moze to nie jest manipulacja, skoro jej nie wywalili, jak tego domagał sie
        forumowicz, obsługujący te wątki w niedzielę?
        --
        "Abstrakcyjnej prawdy nie ma, prawda jest zawsze konkretna"
        /Wł.Ilicz. Lenin/
        • Gość: fala Re:ZAKOŃCZCIE WAWERSKIE SZAMBOOOO!!!!!!! IP: 80.72.34.* 07.10.03, 21:57
          • Gość: ela Re:ZAKOŃCZCIE WAWERSKIE SZAMBOOOO!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 22:24
            kaniulki nie wywalili bo śpi z krasnalem , a krasnale jak wiadomo pomagają w
            Życiu spędzić miłe chwile kaniulkom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka