Gość: talibman IP: *.subscribers.sferia.net 05.11.08, 03:18 lechu,a ja myślałem że to zdjęcie jast z balu ku czci z dozą gali i tańcem,który odbyć się ma 11.11.08 w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vito-Pyto Pewnie Ela J. się pakowała i zapomniała. IP: *.chello.pl 05.11.08, 07:18 Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kaczyński obraził się na ordery Kwaśniewskiego? 05.11.08, 17:30 Ostatnia draka, w której Kaczyński obraził się na ordery francuskie, wskazuje na to, że Jakubiak "zawieruszyła" odznaczenia z upoważnienia chorej, psychopatycznej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga8 Zagadka Krzyży znalezionych w szafie IP: *.aster.pl 05.11.08, 08:17 Ludzie , czym Wy sie w ogóle zajmujecie, niedługo czyjeś stare skarpety zostawione pod łóżkiem staną się newsem na pierwszą stronę gazety, trochę śmieszne , trochę nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swa Re: Zagadka Krzyży znalezionych w szafie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 09:24 to nie są czyjeś skarpety tylko odznaczenia nadane przez Prezydenta RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel To jest akt prawny ogłaszany w Monitorze Polskim IP: *.pl 05.11.08, 09:54 czyli Postanowienie Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej o nadaniu orderów i odznaczeń. A poza tym, takie traktowanie jest jawną pogardą dla odznaczonych i historii ich życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Przcież Koszerna musi dowalac Kaczorowi IP: *.pgi.gov.pl 05.11.08, 08:23 bo takie dostała wytyczne od swoich mocodawców. A Bufetowa niech lepiej zajmie sie wazniejszymi sprawami (komunikacja i obiecane mosty) a nie szukaniem jakis głupot na Kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Przcież Koszerna musi dowalac Kaczorowi 05.11.08, 09:34 Racja . kaczka sobie wziela krzyzyki bo jej sie podobaly . a co nie moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Przcież Koszerna musi dowalac Kaczorowi 05.11.08, 10:19 A ty do roboty się bierz, urzędasie z PiSowskiego nadania, bo pensji z moich podatków nie dostajesz za pisanie na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Przcież Koszerna musi dowalac Kaczorowi 05.11.08, 12:24 Nie musi. Kaczory same sobie co trochę świetnie "dowalają". Za którymś razem tak sobie "dowalą",że już więcej nie wstaną. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Acha, to sprawa odmowy wreczenia Legii Honorowej 05.11.08, 08:24 ================================== przez kurdupla glupszego dla Hajki Walcowej, zaczyna nabierac rumiencow. "Medalowa" wojna podjazdowa rozpoczeta. Tyle, ze winowajce kryje immunitet. Ciekawe, jak pisuaria bedzie bronic Jakubowskiej? Pewnie jak wszystkie medialne pyskowki pomiedzy siostrzanymi PO i PiS, sprawa zdechnie smiercia naturalna. Przeciez nie beda sie klocic o jakichs odznaczonych komuchow i nic nie znaczace biurwy z PO. W dodatku z nadania niby-komuszego prezia "golenia". Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 08:51 Ot,mali ludzie...:( raz po raz przekonujemy się o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 08:59 od tego gowna smierdzi z daleka!!!widac wyraznie co to jest za "prezydet" i cala ta "prezydetura"!ten smierdziel niedojda lekcewazy wszystko i wszystkich a belkoce o prawie i jego przestrzeganiu!!!!kiedy tusk sie zabierze za wywalanie tego szkodnika gnoja????? ' Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 09:00 od tego gowna smierdzi z daleka!!!widac wyraznie co to jest za "prezydet" i cala ta "prezydetura"!ten smierdziel niedojda lekcewazy wszystko i wszystkich a belkoce o prawie i jego przestrzeganiu!!!!kiedy tusk sie zabierze za wywalanie tego szkodnika gnoja?????panie cenzor ten panski drugi formularz powiesilem w wc?mam o tym "prezydecie" takie zdanie i zadna cenzura tego nie zmieni!!!!! ' Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 09:02 od tego gowna smierdzi z daleka!!!widac wyraznie co to jest za "prezydet" i cala ta "prezydetura"!ten smierdziel niedojda lekcewazy wszystko i wszystkich a belkoce o prawie i jego przestrzeganiu!!!!kiedy tusk sie zabierze za wywalanie tego szkodnika gnoja?????panie cenzor ten panski drugi formularz powiesilem w wc?mam o tym "prezydecie" takie zdanie i zadna cenzura tego nie zmieni!!!!!jerzeli ten smiec robi takie rzezczy z odznaczeniami panstwowymi to co moze robic z konstytucja?_poprostu ja olewa!!! ' Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Zagadka praczki........... 05.11.08, 09:19 Pierze od poczatku gdy wygrala wybory.Ze sto zawiadomien do Prokuraury.Tylko ze gdy przegrywa politycznie poprawne media siedza spokojnie i nic nie pisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ..Zagadka praczki........... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 09:26 Natomiast Prezydent Kaczyński zbudował stadion narodowy w 2006r. z jego zawiadomień do prokuratury również nic nie wyszło, za to swojego przydupasa zrobił szefem NBP Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: ..Zagadka praczki........... 05.11.08, 22:39 presentation1 napisał: > Pierze od poczatku gdy wygrala wybory.Ze sto zawiadomien do Prokuraury.Tylko ze > gdy przegrywa politycznie poprawne media siedza spokojnie i nic nie pisza. Przykłady,proszę o przykłady. Nadto - jeśli pani Prezydent jest "praczką" to kim jest pan prezydent? Rozumiem, że pisowski fanatyzm nakazuje ci poniżać kobiety (oczywiście, z innych partii), ale od tego wcale nie rośnie sympatia do pisu. Więc nie trudż się i zajmij lepiej czymś pożytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agiatami mam korone wiec jestem krolem IP: *.instalnet.com.pl 05.11.08, 09:25 kaczor nawet ochroniarzom pomaga sie przepychac. dzieki ,ze jest mini wzrostu bo jakby byl naleznej postury to bilby po mordach dziadow a tak tylko pyskuje. chociaz na "dzien dobry" odpowiada sie "dzien dobry" a na "spieprzaj dziadu" jak? nie powinien wszystkich filmow ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 09:28 Z wyczynów tego osobnika wynika, że to jakiś, psia krew prawie mafioso. Na szczęście mikry pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania zemsta bufetowej warszafki !!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 05.11.08, 09:31 ...za brak orderu od prezydenta. Widać, ze "ćwiakale" zawołała do swojego bufetu na "pifko", zeby jednocześnie zajrzał do sejfu. A tak nawiasem mówiąc: jakimi to pierdołami zajmuje się ten "GWmichnik". Pierdoła goni pierdołe. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: zemsta bufetowej warszafki !!!!!!!!!! 05.11.08, 09:35 No . i ani slowa o wielkim balu u kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Dla odznaczonych to raczej nie jest pierdoła. IP: *.pl 05.11.08, 09:48 To jest realne wydarzenie, realne odznaczenie, w czyimś realnym życiu. Być może dla kogoś, to jest jedyna sytuacja w życiu, gdy państwo go doceniło. I dlatego to nie jest pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: zemsta bufetowej warszafki !!!!!!!!!! 05.11.08, 12:33 No! Sama, pewnie, te medale ulepiła, sama wydrukowała legitymacje, potem wszystko gdzieś zachomikowała i - na koniec - znalazła! Uff! Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Nonszalancja prezydenta k. 05.11.08, 09:40 ...jest, szczególnie w sferze odznaczeń państwowych, znana. Nie wiadomo, na jakiej podstawie on przyznaje odznaczenia (przypomnę o Krzyżu Syberyjskim dla jaruzela), o niezawiadamianiu odznaczonych, że są odznaczeni (np. Marek Chimiak z Nowej) albo o dodatkowej selekcji odznaczanych bez czytelnych kryteriów (np. mieszkańcy Oświęcimia). Przykładów jest wiele. I tak zawstydzających urząd prezydenta i jego urzędników, jak nigdy dotąd. Myślę, że brak szacunku dla drugiego człowieka, lekceważenie i nonszalancja to zarażliwe cechy, które zawstydzają innych, normalnych ludzi. Ale nie kaczyńskiego i jego świtę. Dobrze, że Prezydent mojego miasta obnaża małośc "jego maleńkości", że zawiadamia prokuraturę o jego nieprawościach i niesprawiedliwościach, bo tym samym pokazuje jego prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Odznaczenia to kpina, Hubert H. nią nie był ! IP: *.pl 05.11.08, 09:43 Zajmowanie się schowanymi odznaczeniami to kpina z urzędu prokuratorskiego, a obława na Huberta H., który coś tam po pijaku w gronie trzech osób powiedział, już taką kpiną nie było ??? Albo zajmowanie się przez prokuraturę wanną pana W. ??? A może posiłkując się wczorajszą wypowiedzią pani J. uznać, że niewręczenie odznaczeń nadanych przez prezydenta, to utrudnianie wykonywania urzędu prezydenta RP. I wtedy mamy już sprawę o bardzo poważnym podłożu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Theo Zagadka Krzyży znalezionych w szafie IP: *.sattom.pl 05.11.08, 10:17 Wszystkie krzyże w Polsce warte są tyle ile wart nasz emerycki i robotniczy byt i jaka jest opinia i naszym kraju na świecie . Jak widać ta część społeczeństwa, która dostała sie do władzy to nieporozumienie. Smutne żyć w takim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Juz niedługo krzyż dla L.Kaczyńskiego-na drogę. 05.11.08, 10:56 I niech odejdzie w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 11:17 Miałem Jakubiak za osobę operująca faktami. Zobaczyłem jednak jak głęboko zepsuci moralnie są najwyższej rangi działacze PiSu. Wręczanie odznaczeń jest dla kazdej ekipy pokazówką, zwłaszcza wtedy gdy odznaczani pochodzą z innego nurtu politycznego. Nieprzekazanie sprawy w trakcie przejmowania władzy jest kolejnym kłamstwem. A z innej beczki: Co baba robi w PiSuarze, toż to lokal dla mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
tw-2 Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 12:02 Polityka odznaczeniowa Głównego Rzecznika PIS NzDPRP p. LK jest wybiórcza. Niedawno odznaczał żołnierzy, kt. zginęli w 1945 w walce z KBW. Znam przynajmniej 3 osoby, kt. zginęły 4.02.1945 w walce z NKWD, pochowane są na Rossie (w Wilnie) obok serca J. Piłsudskiego. Nigdy nie zostali ani odznaczeni, ani wspomniani - był kiedyś o Nich artykulik w łódzkim "Wianie". No ale teraz Litwa to nasz najlepszy przyjaciel - a to byli bandyci z pod znaku AK. Bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Kaczyńscy mają swoją szafę 05.11.08, 12:03 ale nie niewręczone medale są w niej najważniejsze. Przed dojściem do władzy nieustannie kwakali o szafie Lesiaka. Okazała się pusta. Inwigilacja prawicy była mitem, w rzeczywistości było śledztwo w sprawie przekrętów Telegrafu, zresztą niedokończone. Co znajdzie się w ich szafie, po ich odejściu w niebyt? Czy wyjaśnią się kiedyś afery związane z przejęciem mienia RSW "Prasa"? Odpowiedz Link Zgłoś
wyyjec Re: Kaczyńscy mają swoją szafę 05.11.08, 14:38 To zemsta polityczna!!! Ubeckie metody!!! Żydomasoneria chce obalić prof. Kaczyńskiego!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: HAŃBA!!!! 05.11.08, 22:45 wyyjec napisał: > SKANDAL!!!! UBEKISTAN!!!! BUUUUUUUUUUUUUUUU Pobucz sobie, to potrafisz, jak każdy fanatyczny pisdzielec. Ale pomyśl (ja wiem, to praktycznie niewykonalne w twoim wypadku) - co by było, gdyby ordery kaczyńskiego ps.prezydent potraktowano z taką samą "atencją" jak ordery kwaśniewskiego? I co czują osoby, które zostały przedstawione do odznaczeń? Może rykniesz :"czerwone bydło" albo jakoś tam z patologiczną piskulturką, ale nie zabuczysz faktu, że chama mamy za prezydenta. Zwykłego chama. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Odznaczonym należą się krzyże jak Jakubiak zupa. 05.11.08, 16:41 Ta prymitywna osóbka wyrządziła ludziom wiele zła.W pałacu szarogęsiła się ,znała się "na wszystkim".Na sporcie również.Takie bele co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankry Zagadka Krzyży znalezionych w szafie IP: *.resetnet.pl 05.11.08, 17:26 Wyżsi urzędnicy PIS-u to prymityw i zawistni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankry Zagadka Krzyży znalezionych w szafie IP: *.resetnet.pl 05.11.08, 17:27 Wyżsi urzędnicy PIS-u to prymityw i zawistni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Zagadka Krzyży znalezionych w szafie 05.11.08, 17:30 To może dziwne,ze "poważny urzędnik" samorządowy opowiada za przeproszeniem takie "głodne kawałki".Ja po prostu nie wierzę w to tłumaczenie o szafie za przepierzeniem,w której było coś zupełnie błahego w jakiejś reklamówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadjan Re: Zagadka Krzyży znalezionych w szafie IP: *.132.rev.vline.pl 05.11.08, 18:58 A ja sądzę, że Trybunał Stanu dla jednego bliźniaka i Sąd dla drugiego bliźniaka jest coraz bliżej .... grabią sobie codziennie jeśli nie osobiście to przy pomocy swoich durnych przydupasów. A ja myślałem że po Millerze to już większego gó..a być nie może, a tu proszę przyszli Kaczyńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca A jak tam Most Północny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 19:09 Słyszałem że oddanie projektu znów przesunieto o pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś