Dodaj do ulubionych

PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! !

02.11.03, 08:36
Briard, czarny, ma 7 lat, utytułowany i zadbany, lubi ludzi. Właścicielka
jest na "życiowym zakręcie" i pies całymi dniami jest sam. Tutaj stronka o
nim samym www.dziech.pnet.pl/glen.htm
Kontakt do mnie gg=1604649 i kom. 504935683
Obserwuj wątek
    • kixx Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 10:26
      Ja znając psy (trochę) i ludzi(jeszcze mniej) odradzam wszystkim .Właścicielka
      wyjdzie z zakrętu na prostą-czego jej życzę,a osoba która na pewno sie
      przywiąże do psa zostanie z żalem.
      • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 14:15
        wiesz co to jest Umowa?
        Dorośnij, i nie zabieraj głosu
        Wolisz żeby pies cierpiał?
        • pan_kamyczek Do iloraza 02.11.03, 14:30
          Po pierwsze: GRZECZNIEJ CHAMIE!!!

Po drugie: NAUCZ SIĘ WKLEJAĆ LINKI!!! To naprawdę jest możliwe.

Po trzecie: NA NISKI ILORAZ NIC JUŻ NIE PORADZISZ!!! Nie walcz ze sobą,
          dorośnij i WYPAD STĄD!
          • aniela Re: Do iloraza 02.11.03, 14:34
            lubie kiedy lekcje grzecznosci odbywaja sie na zasadzie "klina klinem". to
            takie widowiskowe.
            • pan_kamyczek Re: Do iloraza 02.11.03, 14:56
              Ty! Aureoli sobie nie przydepnij, bo się na ryj wypierdolisz i ostatnie dwa kły
              z przodu wytłuczesz.
              • aniela Re: Do iloraza 02.11.03, 15:02
                aha.
                ps. mowil Ci ktos ze jestes Mistrzem Pierwszego Kroku? bo to lepsza zagajka
                nawet niz "te lala but ci sie rozwala"
        • kixx Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 14:50
          iloraz napisał:

> wiesz co to jest Umowa?
          > Dorośnij, i nie zabieraj głosu
          > Wolisz żeby pies cierpiał?
          €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
          Właścicielka zawarła już jedną umowę.
          Z psem.
          I co?
          Nic.
          Chyba że podpisze umowę u notariusza w obecności śwaidków .
          Wtedy prosto z zakrętu przejdzie do historii.
          • iloraz chyba śnię... 02.11.03, 16:51
            co wy tu piprzycie?
            jak nikt nie jest zaineresowany żeby psa przygarnąć to ja to rozumiem...
            ale Was ni w ząb, chyba jestem za głupi....
            Jak sobie pomyślę, że takich (młodych) ludzi są setki tysięcy to mnie sie robi
            strasznie - mam paszport na szczęście
            • kixx Re: chyba śnię... 02.11.03, 19:55
              iloraz napisał:

>chyba jestem za głupi....
              na szczęście
              €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
              Jesteś głupi.
              Skoro nie rozumiesz......
    • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 16:49
      co wy tu piprzycie?
      jak nikt nie jest zaineresowany żeby psa przygarnąć to ja to rozumiem...
      ale Was ni w ząb, chyba jestem za głupi....
      Jak sobie pomyślę, że takich (młodych) ludzi są setki tysięcy to mnie sie robi
      strasznie - mam paszport na szczęście
      • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 17:06
        Słuchaj no CHAMIE!!! Wylazłeś z jakiegoś szamba i zaczynasz od pouczania? Może
        byś się, kurwa, najpierw przedstawił, posiedział trochę w milczeniu jak kultura
        nakazuje. A jak nie TO WYNOCHA!!! Ale już...
        • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 18:32
          Czy wiesz, młodzieży droga, kim byli dla Waszych Rodziców
          Krecia Pataczkówna i imć Jan Kamyczek?
          Otóż była to para dziennikarzy kultowego ongiś dla pokolania lat 60.i 70.
          tygodnika "Przekrój", która co tydzień udzielała porad w zakresie ogólnie
          pojętych i przyjętych zasad savoir - vivre'u.
          Nie wiecie co to jest?
          Sięgnijcie więc do "Słownika wyrazów obcych", a potem do poradników, które z
          pewnością pomogą Wam lepiej orientować się w meandrach życia i bycia.
          Pozdrawiam
          • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 18:39
            A to do kogo niby było? I komu tu permłodzieżujesz?!
            • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 18:47
              Post skierowany był do tych, którzy zechcą się uczyć od Pana, Panie Kamyczek,
              kultury.
              PS. Czy mogłabym od razu, jeśli już jest Pan na forum, poprosić Szanownego o
              wyjaśnienie mi neologizmu "permłodzieżujesz"? Będę wielce zobowiązana.
              • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 18:59
                rumba_negro napisała:
                > Post skierowany był do tych, którzy zechcą się uczyć od Pana, Panie Kamyczek,
                > kultury.

Jeśli już to do tych, których ja tej kultury zechcę uczyć. Kim był i jest
                Kamyczek wie każdy średnio rozgarnięty osobnik w granicach 30+. Więc nie wiem
                komu te przypisy umieszczasz, chyba, że chamowi ilorazowi, bo przecie nie
                kixxowi.

> PS. Czy mogłabym od razu, jeśli już jest Pan na forum, poprosić Szanownego o
                > wyjaśnienie mi neologizmu "permłodzieżujesz"?

Chodzi o zwracanie się do obecnych w wątku per "modzieży". Jeśli nie wiesz do
                kogo piszesz racz nie przyjmować z założenia, że ty jedna tu mądra i wiekiem
                doświadczona, bardzo się możesz pomylić. Jeśli to zrozumiesz to dobrze i
                pozdrawiam.

A kultury będę kurwa do upadłego uczył choć *patrz sygnaturka...
                • Gość: zadowolony Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! IP: *.chello.pl 02.11.03, 19:49
                  pan_kamyczek ?
                  Co to za nowy stwór?
                  Jakiś klon?
                • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 20:06
                  pan_kamyczek napisała:

> Jeśli już to do tych, których ja tej kultury zechcę uczyć. Kim był i jest
                  > Kamyczek wie każdy średnio rozgarnięty osobnik w granicach 30+.

Ale kim jest wirtualny Pan_Kamyczek, wiedzą tylko ci, którzy śledzą różne wątki
                  i sposób przekazywania wypowiedzi wyczuwają na odległość.
                  Bo forma wypowiadania się, a na jej podstawie rozpoznawanie autora postu, to
                  umiejętność, którą obdarzeni są nieliczni.
                  Bez fałszywej skromności stwierdzam, że takową posiadam. Mam węch posokowca!

> Chodzi o zwracanie się do obecnych w wątku per "modzieży". Jeśli nie wiesz do
                  > kogo piszesz racz nie przyjmować z założenia, że ty jedna tu mądra i wiekiem
                  > doświadczona, bardzo się możesz pomylić. Jeśli to zrozumiesz to dobrze i
                  > pozdrawiam.

Ależ rozumiem aż za dobrze!
                  Dlatego też przyjmując założenie, że jesteś Pan, Panie Kamyczek, a wieku Pana
                  Pndzelka oraz że wiedzę, doswiadczenie, a i kulturę osobistą macie
                  Panowie "wiekowo" podobną, nagłówek " Droga młodzieży" kieruję do Pańskich
                  potencjalnych uczniów, których zechce Pan łaskawie "namaścić"

> A kultury będę kurwa do upadłego uczył choć *patrz sygnaturka...

taneczny dyg przed Imciem czynię!
                  • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 22:50
                    Jeśli kulturą jest wplatanie w wypowiedzi kurew i innych, a mnie nazywanie
                    chamem to ciesze się że mam paszport.
                    ten Kamyczek to chba jakis schizofrenik,
                    i cos mu sie pomyliło, do mnie mówi "WYNOCHA", niech zgadnę - pewnie wynocha to
                    podstawowe pojęcie w nauczaniu kultury, więc skorzystam z nauk i zwróce sie do
                    P.K. w jego jezyku:
                    To mój post a jak się nie podoba to... prosze nie czyrać
                    ... nie mogłem tak jak on
                    może ten gość był u żloba w "minionej epoce" i mu tak zostało...
                    • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 22:53
                      Co jest kulturą a co nią nią nie jest to nie ty kurwa będziesz CHAMIE
                      decydował. Tylko ja. Zrozumiałeś? To teraz szybciusieńko PASZOŁ!!!
                      • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 22:59
                        odbiło ci... prawda?
                        czemu mnie nazywasz Chamem?
                        czemu miałbym siedziec cicho?
                        czemu mam się tobie przedstawiać?
                        ty mi sie przedstawiłeś?
                        I kto ci dał prawo o decydowaniu o tym co jest kulturą (ogólnie pojętą)?
                        • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 23:13
                          No i po kiego chuja tyle pytań zadajesz? Do Muchomorków kurwa zdałeś czy do
                          Starszaków? Powiedziałem CHAMIE coś o twojej kulturze... i przestań się tu
                          kręcić jak mucha śmierdziucha... EOT!!!
                          • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 23:26
                            O, Pan_Kamyczek widzę żwirkiem posypał leśne dróżki zuchowe...
                            • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 23:31
                              Miałem na myśli poszczególne grupy przedszkolne, tamtejsi bowiem studenci mają
                              zwyczaj zadawania tysięcy idiotycznych i całkiem "od czapki" pytań...
                              • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 23:36
                                Próbuję sobie wyobrazić Mistrza jako wychowawcę tychże studentów
                                przedszkolnych..
                                Myślę, że wyszliby spod Pana ręki po mistrzowsku do życia przygotowani,
                                nieprawdaż?
                                • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 23:39
                                  Chodziliby kurwa jak pod sznureczek. I żaden by w dupę kopany nawet nie
                                  zabluźnił. Bo język bym upierdolił! Kulturę trzeba kurwa od dziecka wpajać!
                                  • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 02.11.03, 23:55
                                    Jest tu na forum wielka postać Panem Pndzelkiem zwana. Myślę, że
                                    zaprzyjaźnilibyście się, panowie. Podobnie, jak Pan - mister elegantiarum i
                                    chodząca kultura! Ale niestety opuścił nas był na czas jakiś i tylko na dźwięk
                                    imienia pewnego wychyla swój szlachetny korpus z niedostępnego dla szaraczków
                                    eremu. Ach, spotkać Panów obu...
                                    • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 00:09
                                      Widzi Pani jak trudna jest materia nauczania kultury, jak bardzo
                                      zindywidualizowanego i głęboko humanistycznego podejścia do jednostki, do
                                      człowieka wymaga. Pokłady chamstwa wygenerowane przez pięćdziesiąt lat
                                      komunizmu wzmocnione przez następne czternaście lat socjalizmu stawiają przed
                                      nami (mówię za siebie) piewcami i KOWALAMI KULTURY olbrzymie, zdawałoby się,
                                      ponad siły zadania. My jednak nie poddamy się, jesteśmy gotowi (mówię za
                                      siebie) wziąć na swoje barki to iście tytaniczne zadanie... My Droga Pani
                                      zaprowadzimy kurwa kulturę, choćbyśmy się mieli zajebać!!!

PS. Z tego co widzę Pan Pndzelek wrócił...
                                      • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 00:33
                                        Marzę o spotkaniu obu Panów i o tym, abyście Panowie pokazali, jak może
                                        wyglądać dyskurs ludzi kulturalnych. Byłby to wspaniały wykład na forum na
                                        temat kultury bycia, życia i szacunku dla poglądów interlokutora!
                                        • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 09:51
                                          nie zapomnieliście może o czym jest ten post?
                                          • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 10:00
                                            I znowu poucza! CHAM jeden!!!
                                            • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 10:27
                                              czytał to mój prawnik, powiedział, że gdyby udało sie kamyczka zidentyfikować
                                              to tylko można mu badania psychiatryczne zasądzić, nic ponadto. No moze tylko
                                              uzywanie obelżywych słów i przekleństw publicznie, zadne dobra osobiste nie
                                              zostały pogwałcone

Może pan nadal Panie Kamyczek obsypywać żwirkiem nowo przybyłych autorów wątków
                                              i nauczać "kultury" przedszkolaków, może jak sie panu któryś powiesi to
                                              prokurator zareaguje...
                                              Proszę niech mi Pan napisze, że mnie Pan pobije, skopie d..., złamie nos i
                                              palce, wtedy będzie zabawa z Wymiarem Sprawiedliwości.
                                              Ile wspólnego z Pana "kulturą" ma nieodpowiadanie na pytania i lżenie innych
                                              ludzi, niezależnie od ich wieku, poziomu wykształcenia i miejsca zamieszkania.

Nie chcę Pana pouczać, nie jestem piewca kultury ani "kultury" w Pana wydaniu.
                                              Wiem, że nie pozwoli Pan sobie pomóc, wcale bym sie nie zdziwił jeśliby sie
                                              okazało, że pan_kamyczek i rumba_negro to ta sama osoba. Choroby
                                              psychiczne objawiaja sie w różny sposób...
                                              • esoxx Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 10:35
                                                Ale ten kamyczek jest pojabany!!!!!!!!! A może jakiś kamyczek mu w mózgu
                                                uwiera??? Nic tylko urwać łeb i nasrać w szyję.......
                                              • pan_kamyczek Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 10:36
                                                iloraz napisał:
                                                > czytał to mój prawnik,

Chyba Pański psychiatra.

> Może pan nadal Panie Kamyczek obsypywać żwirkiem nowo przybyłych autorów
                                                wątków

Będę robić to co uznam za dobre dla KULTURY! A Panu chuj do tego.

> Proszę niech mi Pan napisze, że mnie Pan pobije, skopie d...,

Jeśli będzie to dobre dla kultury to NAKOPIE PANU DO DUPY, istotnie.

> Nie chcę Pana pouczać

To nie rób Pan tego, co za CHAM!

> nie jestem piewca kultury

To widać, widać żeś Pan CHAM BEZ KULTURY! Ja natomiast jak pisałem powyżej
                                                jestem tej kultury piewcą i KOWALEM, wykuwam ją wbrew powszechnemu zalewającemu
                                                nas chamstwu!

> Wiem, że nie pozwoli Pan sobie pomóc, wcale bym sie nie zdziwił jeśliby sie
                                                > okazało, że pan_kamyczek i rumba_negro to ta sama osoba.

Tak jest! Ja jestem jak ślimak mam narządy płciowe męskie oraz narządy płciowe
                                                rumby!

Kończę i przypominam: NIE POUCZAĆ!!! Chamie.
                                              • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 10:41
                                                Daruj sobie i ludziom.
                                                PS.Bo psu, który jest Ci oddany przez 7 lat, już zgotowałeś nieludzki los.
                                                Jesteś egoistycznym, cynicznym przypadkiem. Pies to nie makulatura!
    • Gość: pilot Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.03, 10:41
      a co z psem? zszedl na psy? sprobuj w GW "pies czeka na czlowieka". Ma szerszy
      zasieg i nieco inna publicznosc.
      pozdrowienia
      • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 11:36
        dzięki, spróbuję

do rumba_negro:
        to nie mój pies, ale to co napisałaś świadczy o tym co powyżej, więc prosze nie
        czytac jak sie nie podoba...
        • rumba_negro Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 11:40
          iloraz napisał:

> dzięki, spróbuję
          >
          > do rumba_negro:
          > to nie mój pies, ale to co napisałaś świadczy o tym co powyżej, więc prosze
          nie
          >
          > czytac jak sie nie podoba...

To, czy mnie się podoba, czy nie - nie ma znaczenia.
          Pytałeś psa, czy mu się to podoba??? Po 7 latach psiej miłości????
          • iloraz Re: PIES SZUKA NOWEGO PANA ! ! ! 03.11.03, 11:59
            ...czytaj pocztę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka