piogor9618 17.12.08, 07:21 I oczywiście są Ci ktorych zabraknąć nie mogło - czyli handlarze - stoliczek kocyk i cały świetny placyk jest ich :) smutne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolektyrmand Palma się nie podoba? 17.12.08, 09:05 Bardzo to ciekawe. Palma, która reklamuje film i stoi w Śródmieściu jest zła, a palma, która niczego nie reklamuje i stoi w Śródmieściu, jest dobra, bo podobno jest dziełem sztuki. Niech ktoś cwany* mi wytłumaczy, czemu palma z Ronda De Gaulla jest lepsza od tej ze Świętokrzyskiej? __________ * - do tego trzeba cwaniaka, bo mądry może być za głupi, żeby to wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Bo ta na De Gaulla to performans artystyczny IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 17.12.08, 09:23 a to zupełnie co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal2708 Palma odbiła przy metrze IP: 194.181.127.* 17.12.08, 09:06 Widać, że ten co przygotował ankietę to dawno nie był przy stacji metra Świętokrzyska - tam już są ekwadorscy (peruwiańscy?) Indianie grający na fletni pana i innych fujarkach! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Palma odbiła przy metrze IP: 80.48.90.* 17.12.08, 16:51 polecam obejrzeć jeden z odcinków 12 serii South Park, Pandemic, on wyjaśnia wszystko na temat peruwiańskich zespołów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx bibord na czerskiej IP: 80.72.37.* 17.12.08, 09:23 z tego co widzialem,ze zlotej wolnosci rowniez skorzystala agora,szpecac swoja siedzibe bilbordem reklamujacym radio,i to swoje,zatem sama na siebie agora wylala pomyje.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Dziennikarze "stołka" wyjmują rękę z nocnika? 17.12.08, 09:49 Chyba pół roku temu, jeśli nie wcześniej, pisaliśmy na tym forum, że przy stacji Świętokrzyska pojawiła się nadmuchiwana reklama. Najpierw była to reklama Play, później Blue City, Levisa, kilku banków, dziś filmu. Możliwe, że działka jest prywatna. Możliwe, że pneumatyczna reklama nie jest obiektem budowlanym i trudno ją ugryźć z tej strony. Ale coś podpowiem urzędnikom ratusza: reklama przycumowana jest linami do pali wbitych w ziemię. By je zakotwiczyć, zniszczony został chodnik, położony za publiczne pieniądze. Niszczenie mienia publicznego, to nie podstawa do wszczęcia postępowania przeciwko reklaiarzom-śmieciarzom? Odpowiedz Link Zgłoś
moa72 Re: Dziennikarze "stołka" wyjmują rękę z nocnika? 17.12.08, 10:49 > reklama przycumowana jest linami do pali wbitych w ziemię. > By je zakotwiczyć, zniszczony został chodnik, położony > za publiczne pieniądze. Niszczenie mienia publicznego, > to nie podstawa do wszczęcia postępowania przeci > wko reklaiarzom-śmieciarzom? a może chodnik jest też na prywatnym i prędzej właściciel działki może mieć pretensję że ktoś mu zdemolował chodnikiem jego trawnik? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Dziennikarze "stołka" wyjmują rękę z nocnika? 17.12.08, 11:40 moa72 napisał: > a może chodnik jest też na prywatnym i prędzej właściciel działki może mieć > pretensję że ktoś mu zdemolował chodnikiem jego trawnik? To i o wejście do stacji metra też może się czepiać. Bo zniszczyło ten trawnik, którego w tym miejscu NIGDY nie było. Prawo własności jest święte, prawda, ale to nie oznacza, że na swojej działce można zrobić dosłownie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawel7 Palma odbiła przy metrze IP: *.centertel.pl 17.12.08, 09:54 A ja tam się nie dziwię że wszyscy są bezsilni. W łapkę tu, w łapkę tam i każdy rozkłada ręce że nic nie może zrobić. A co do tych bud to przykład jeden z wielu pokazujący lenistwo urzędników i SM. Po co taki jeden z drugim ma płacić za miejsce na targu, skoro może stanąć prz ulicy i nie płaci za nic - czysty biznes. Niestety takich osób przybywa i to w różnych miejscach Warszawy, a władza się patrzy, albo poza Ratusz głowy nie wychyla. Trzeba jeszcze kilka nowych tworów-instytucji narobić, żeby było na kogo winę przerzucać w przyszłości. Bo tych, które są już się przejadły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoja Palma odbiła przy metrze Świętokrzyska IP: *.acn.waw.pl 17.12.08, 10:29 oj juz nie przesadzajcie...juz bardziej obrzydliwe są budynki, z których odpada tynk (albo i wiecej), niż taka reklama, która niedługo zniknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysi Palma odbiła przy metrze Świętokrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 10:34 ale o co Wam chodzi????? Jest wesoło a postaci sa estetyczne. To nie jest wyblakła guma przestawiająca nie-wiadomo-co. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Palma odbiła przy metrze Świętokrzyska 17.12.08, 10:44 Handlarze z majtami itepe pojawili się już na Krakowskim Przedmieściu i jak dotąd SM ich ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Palma odbiła przy metrze IP: *.multimo.gtsenergis.pl 17.12.08, 10:53 W ankiecie brakuje opcji "Redaktorków od Szechtera" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Palma odbiła przy metrze Świętokrzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 11:40 A ja mieszkam w bloku przy ulicy Bagno i mam ten cały cyrk pod nosem na okrągło. Można by w końcu coś z tym zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amozebytak No to niech sie w koncu dogadaja z wlascicielem IP: *.128.33.178.static.crowley.pl 17.12.08, 11:47 I plan zagospodarowania czy co tam potrzeba zrobią, a nie narzekają bezsilnie na kolorową gumę na której właściciel sobie zarabia skoro nie może wykorzystać tego terenu inaczej dzięki urzędnikom Odpowiedz Link Zgłoś
swiadoma.konsumentka syf 17.12.08, 11:48 A nie można tego po prostu wywieźć jako śmieci? Przecież to są śmieci. Nasze centrum to jeden wielki reklamowy śmietnik, jeden gigantyczny syf. Nie byłam na Piorunie, nie pójdę na Madagaskar ani na żaden inny film, którego reklamy zamieniają mi miasto w mieszkankę cyrku i śmietnika. Nie dla śmietnika reklamowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Muzycy z Ekwadoru już są. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 11:51 Jeden stoi na pewno i sprzedaje płyty i paciorki. I powiem wam... że on mi w tym zgiełku reklam najmniej przeszkadza. --- warszavka.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Palma odbiła przy metrze Świętokrzyska IP: 62.22.31.* 17.12.08, 13:00 Zaskakujaca Niemoc Urzednikow, to rozwija sie bardzo szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Palma odbiła przy metrze Świętokrzyska IP: *.bosbank.pl 17.12.08, 14:05 Czegóż Wy ludzie chcecie ? Kapitalizmus Wam się nie podoba ? Przecież "o take Polske" ... Więc teraz "każdy orze jak może" "Waaaaadza" ma przecież na głowie problem jak dalej zeszpecić miasto i zabudować Pałac Kultury. Na razie zgodziła się na to badziewie, bo przeciez nic innego nie potrafi, a na jakiś ład przestrzenny, plan się nie zgodzi, bo to pachnie komuną ! Umiała za to spie... plac Bankowy nieprzemyślanym pomysłem na lokalizacje stacji metra i zrobienie tam badziewa na wieki wieków amen ! Bo gdyby trzeba było się wziąć do roboty, to ... podaję adresy frontu prac: północno-zachodni narożnik ronda ONZ, wschodnio-poóudniowy ronda Daszyńskiego, róg Twardej i Żytniej, Łucka 8/10, Wronia 50/52 i Kotlarska, Solidarności 152 ... I dobierze się jeszcze parę, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine odbudowac pierzeje marszałkowskiej i zielnej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 14:10 to jedyne rozwiazanie, bo jak na razie tamta okolica wyglada jak polaczenie wiejskiego jarmarku z lotniskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Nie oglądać tego filmu, nie kupować reklamowanych IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 18:50 produktów to najlepszy bat na chamsko reklamujące się firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
gurru bojkotujmy wszystkie towary reklamowane 17.12.08, 18:53 w ten sposob oczyscimy miasto z reklamowego syfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijito Wyniki sady mnie naprawde rozbawily.. IP: 192.188.53.* 17.12.08, 20:21 szczegolnie ze siedze teraz w ekwadorze i 60% ankietowanych chcialo by muzykow z tego pieknego kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
swiadoma.konsumentka na Madagaskar NIE IDĘ 20.12.08, 00:12 Obejrzałam i sfotografowałam (swiadomakonsumentka.blox.pl/html) dzisiaj tego koszmarka. Dla mnie to jest skandal. To nie jest nawet trzeci świat, nawet tam nie ma takiego syfu, jak w ciągu ostatnich lat został stworzony w centrum Warszawy. Oczywiście na film nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś