izolada 17.12.08, 15:05 Czy wiecie może gdzie sprzedają ręcznie malowane chusty i szale z jedwabiu? I nie Allegro ;-) Taki prezent wymyśliłam, a teraz nie wiem gdzie zrealizowac plan. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: jedwab z Milanówka 17.12.08, 15:40 Zadzwoń do Milanówka i zapytaj które sklepy zaopatrują. Odpowiedz Link Zgłoś
akka13 Re: jedwab z Milanówka 17.12.08, 16:22 A nie ma już przypadkiem tego sklepu z jedwabiami na Chmielnej? akka Zobacz moją Warszawę! . Odpowiedz Link Zgłoś
izolada Re: jedwab z Milanówka 17.12.08, 17:15 > A nie ma już przypadkiem tego sklepu z jedwabiami na Chmielnej? No własnie mam nadzieję, że ktoś mi powie. Dawno tamtędy nie chodziłam i teraz może być wszystko - bank albo kebaby. Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: jedwab z Milanówka 17.12.08, 17:35 Ręcznie malowane szale i chusty (różnej wielkości) z jedwabiu z Milanówska kupisz w Alejach Jeroolimskich. Sklep nazywa się Jedwabie i jest pomiędzy Marszałkowską a Kruczą. Najpierw masz rotundę, potem chyba Sfinxa, potem jakieś 2 czy 3 sklepy w tym firmowy Salamander i masz te chusty. Wczoraj kupowałam. Ceny niby od ok 70 zł, ale te napradę pięknę to tak od 120 musisz liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: jedwab z Milanówka 17.12.08, 19:13 W Grodzisku przy deptaku. Co prawda poza Warszawą, ale dojazd dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podrozujacy Re: jedwab z Milanówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:53 To prawda. Tam jest sklep Milanowka. Ale maly i z niewielkim wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: jedwab z Milanówka 17.12.08, 20:09 Nie kupowałam tam. Znam tylko lokalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: jedwab z Milanówka IP: *.aster.pl 17.12.08, 20:38 Chmielna 23, Al.Jerozolimskie 42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: jedwab z Milanówka IP: *.fbx.proxad.net 17.12.08, 21:57 Na Chmielniej, tuz przy Brackiej idac w strone Marszalkowskiej (w jednym z dwoch sklepow z tkaninami, konkretnie tym dalej od Brackiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: jedwab z Milanówka IP: *.chello.pl 18.12.08, 02:01 Z tego konta lub z tego komputera naruszano netykiete. Możliwość zalogowania się została zablokowana. Wniosek o zniesienie blokady proszę kierować pod adres abuse@poczta.gazeta.pl obraźliwa sygnatura cieszę z tego, jestem Polakim :) heya hey idą święta Bog się rodzi, a wam ch... w ryj :)mordercy,,,, Odpowiedz Link Zgłoś