Gość: Andy IP: *.crowley.pl 07.11.03, 10:57 Czy ktoś się już może zorientował, czy jakieś dobre restauracje nie organizują balu sylwestrowego. Chcę pójść na dobrą kolację po teatrze, więc szukam odpowiedniego miejsca na ten wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: Sylwester w bez balu IP: *.crowley.pl 12.11.03, 15:23 Z przerażeniem stwierdzam, że wszyscy (jak narazie) zamykają restauracje w sylwestra wieczorem. Z osobistego doświadczenia wiem, że np. w Krakowie sporo jest otwartych lokali w sylwestra, i nie ma tam żadnych bali (np. Hawełka). Czy naprawdę nikt w Warszawie nie zamierza otworzyć retauracji w sylwestra wieczorem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Sylwester w bez balu IP: *.pgnig.pl 13.11.03, 07:32 to jakas paranoja....sama chcialabym pojsc tylko na dobra kolacje, bez zadnych bali i innych ceregieli...ale ilekroc gdzies dzwonie wszedzie jest lokal zamkniety, bo jest jakas impreza. Gdyby udalo Ci sie cos namierzyc daj znac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Sylwester w bez balu IP: *.crowley.pl 14.11.03, 14:11 I ja również proszę o info jeśli uda Ci się coś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sens Re: Sylwester w bez balu - temat otwarty IP: *.edipresse.pl 15.11.03, 14:32 ...czy rzeczywiscie zarezerwowalibyscie miejsce w restauracji na czas Sylwestra ? Taki dzien wymagalby "pewnych" gosci i wieczoru - nocy zapelnionej rezerwacjami - aby mialo sens chocby trzymanie w pogotowiu kucharzy.... W takich okolicznosciah mozna zaryzykowac... pracownik restauracji co nie mialby ochoty walczyc z wlascicelami gdyby nie mialo to przyniesc korzysci.. Znaczy - mozemy zastanowic sie nad "nocnym" karmieniem gosci - pod warunkiem ze obie strony dadza z siebie ile moga :))))))) sens (chianti, absynt, el popo, meltemi, santorini, mirador) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Sylwester w bez balu - temat otwarty 15.11.03, 15:11 Dietetycy odradzaja jedzenie po 20-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Sylwester w bez balu - temat otwarty IP: *.crowley.pl 17.11.03, 13:23 Szanowny Panie, Otóż myli się Pan. W dzisiejszej prasie (i to nie w brukowcach) jest artykuł mówiący o tym, że dietetycy nie mają nic przeciwko jedzeniu nawet w środku nocy. Ważne jest tylko to, aby nie było to jedzenie ciężkostrawne. Ale zboczyliśmy trochę z tematu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Sylwester w bez balu - temat otwarty IP: *.crowley.pl 17.11.03, 11:10 Ja, jak najbardziej. 5 osób szukających miejsca na późną kolację. Myślę, że znalazłoby się więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Restauracja w okolicach Teatru Wielkiego IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 26.11.03, 10:58 A może ktoś wie czy będzie coś czynne w okolicach Teatru Wielkiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aronda Re: Sylwester w bez balu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 14:06 Ja też jak co roku szukam restauracji, gdzie możana zjeśc kolację bez "zestawu obowiązkowego" i konieczności integrowania się z całą salą. Wiem, że MAHARAJA na Marszałkowskiej powinna być czynna do 01.00, jeśli nikt nie zamówi imprezy zamkniętej (balu) dla grupy. Jeśli wszyscy, którzy szukają restauracji tylko na kolację zarezerwowaliby stoliki na Sylwestra, pod warunkiem, że nie będzie to bal - na pewno właściciel wziąłby to pod uwagę. Jest to jednak specyficzne miejsce i kuchnia, więc może nie wszystkim pasować. Dajcie znać jeśli wyczaicie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś