Gość: wwwwwwwwww IP: *.noname.net.icm.edu.pl 12.02.09, 10:55 W LUTYM???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: submarinista 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: 94.254.200.* 12.02.09, 12:38 no wlasnie, wlasnie! miejsca super ale chyba na lato, a nie na srodek zimy! Plus wizyta w Zlotych Tarasach ma byc romantyczna????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.centertel.pl 12.02.09, 15:44 W lutym, polecam Fotoplastikon, mało ludzi, miły półmrok, romantyczna atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
loolee 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 12.02.09, 16:02 "Akwarium" zostało zamknięte, na wypadek gdyby ktoś planował romantyczną schadzkę w Złotych Tarasach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:07 te kwiatki i zielone drzewka to chyba nie w lutym .................zatem propozycje do chrzanu jak na Walentynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mial 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 18:13 "Ale Wilanów to nie tylko [...] po parku rozciągającym się na tyłach zamku." Jakiego ZAMKU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALKA czyli lista, gdzie nie iść IP: *.chello.pl 12.02.09, 21:47 Ta lista jest nudnawa. Ja proponuję: Kopiec Czerniakowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
m21 moje propozycje 13.02.09, 00:03 a/ muzeum powstania warszawskiego, gdzie swojej dziewczynie będzie można poopowiadać o bohaterstwie warszawiaków, o walce gołej dupy z batem, pięknej bohaterskiej śmierci b/ każdy warszawski trawnik wart jest odwiedzin. razem możemy policzyć psie gówna, ba można nawet powróżyć sobie z ich kształtów c/ spacer na skrzyżowaniu ul. wrocławskiej i powstańców śląskich - wśród uroczej, przyjaznej człowiekowi architektury, zajść na stację benzynową i kupić sobie kubek kawy w jednorazowym kubeczku d/ kabaty - spacerek od płota do płota, bawimy się dzwoniąc domofonami, jak ktoś odbierze składamy tradycyjne polskie serdeczności mówiąc fak ju pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: moje propozycje IP: 91.198.245.* 13.02.09, 09:56 to chyba jest najlepsza lista :) po tym artykuel tlumy beda walily do powsina, buwu i ZAMKU w Wilanowie a domofony na kabatach beda takie samotne Odpowiedz Link Zgłoś
agulera Re: moje propozycje 13.02.09, 13:28 Ale czad....kurcze no i mam problem....nie wiem co wybrać? lubie plaze slonce wode piasek... wiec wszystko wskazuje na plaze koniecznie z kapielą - trzeba tylko sie grubo nasmarowac, albo rejs stateczkiem - titanic river vayager ten most tez jest niezly, ale troche sie boje, bo moze moj Walnięty bedzie chcial sie z milosci z niego rzucic - no nie wiem sama...musze chyba pasjansa postawić albo te tarasy - no bo jak one sa zlote to tak na bogato bedzie, moze beda cos dawali a pomysly m21 wzruszyly mnie....do lez, wiec odpadają ....tylko moze bez pkt. a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: moje propozycje IP: *.aster.pl 13.02.09, 20:10 Chodzi o walentynki ??? wiec ja wymysliłem najpierw kuriera z kwiatami - juz zamówione na www.roze.pl potem kino i moze jakaś mała ,kameralna knajpka. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: moje propozycje 28.03.18, 08:03 > każdy warszawski trawnik wart jest odwiedzin. Probuje dalej stosowac PRLowskie "Nie deptac trawy" wiec chodze po chodnikach a nie tranikach. W marcu to skoki i slalom raczej. Ale to nie jest zadne novum dla kogos kto widzial inne miasta swiata. > dzwoniac domofonami, jak ktos odbierze składamy tradycyjne polskie serdeczności mówiąc fak ju pedały Zazdrosc to czy zawisc? I czego, ze m21 pomimo checi i staran nie ma ladnego domu (z domofonem) i nawet nie wzbudzil zainteresowania u zadnego pedala? Bo ze to "tradycyjne polskie" to raczej wiadomo. Zrobic z siebie debila i myslec ze to madre? Chciales zablysnac to zablysneles. Jak gola dupa w obsranych szelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoz 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: 94.254.167.* 13.02.09, 17:03 kurcze, ten kto, to napisal, powinien zostac karnie zeslany na plaze la playa - i to bez czapki i szalika. totalnie glupi artykul - a moze dlatego, ze nie ma gdzie isc w walentynki na randke??? nie wiem - ja polecam wedel i goraca czekolade - choc pewnie bedzie oblezony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glonojad 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.09, 14:02 ", a miedzy nimi wyrasta mała scen, na której prawie codziennie można ktoś występuje." W jakim to jest języku? Po polsku nie bardzo, na hebrajski tudzież jidysz także nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzokna1 park Skaryszewski z Jeziorem kamionkowskim 13.03.09, 22:46 Tutaj jest przesympatycznie. Nie tylko mozna popływać na kajaku i rowerze wodnym ale w spokoju mozna się napić czegoś chłodnego, w knajpce na świeżym powietrzu. Kto nie był , niech wpada. A wszystko na Pradze przy Stadionie Narodowym, od ul. Zielenieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzokna1 Na rowerze po Pradze 13.03.09, 22:48 Bajka do ogladania. Jest na czym oko i kamerę zawiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzokna1 dla aktywnych na luzie, masa krytyczna rowerowa 13.03.09, 22:52 w kazdy ostatni piatek miesiaca o godz. 18,00 spod Kolumny Zygmunta. Super randka na pustym Nowym Świecie, Miodowej , Krakowskim Przedmiesciu. Mozna jechac z predkoscia 6-8 km/h w grupie i cała szerokoscią ulicy. Nie obchodzą nas czerwone światła. Policja pilnuje porządku. nie przypuszczałem ,że tak mi się to spodoba w tysięcznym spokojnym tłumie rowerowym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.etop.pl 08.10.13, 10:45 To ja polecam grzane wino (jest pycha!) i klub muzyczny Barometr. Samo centrum Warszawy, fajne, klimatycze miejsce, koncerty, dobra muzyka na zywo – w sam raz na randkę :) barometr.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pakulson Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 10.10.13, 15:04 Zwycięzca otrzymuje Złoty Szpadel za odkop sprzed 4,5 roku. www.img.chh.pl/small_size/3b0b73f7ca3f29b4df8b82afb8971f8b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Wszędzie ten sam SPAM z ip: etop 11.10.13, 14:13 IP. etop wszędzie SPAMUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Primer Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.14, 16:52 A ja polecam portal narandce.pl :) do wyboru jest dziesięć różnych kategorii randek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wejka77 Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 06.08.14, 07:33 Warto jest wybrać się na wycieczkę nad Zalew Zegrzyński. Znajduje się tam świetne Centrum rekreacyjne Promenada, w którym można naprawdę dobrze spędzić czas. Wiele atrakcji sportowych, zielono, ładnie oraz pyszne jedzenie. Mój aktualny mężczyzna zabrał mnie na taką randkę przy jednym z pierwszych spotkań i bardzo mnie to zaskoczyło :) Było to coś oryginalnego, nieszablonowego. Miał bardzo dużego plusa ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubię debili wszędzie SPAM z IP: *.dynamic.mm.pl IP: *.centertel.pl 07.08.14, 00:52 Wszystkie SPAMY z IP: *.dynamic.mm.pl - taki ku... przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
maxiqueen Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 09.01.18, 01:31 Bajeczna restauracja - Pańska 85. Niespotykane jedzenie, lokal urządzony na nowocześnie z nutą orientu. Nie da się tam nudzić. Jeszcze jeśli zamówisz więcej dań, to gwarantuje odlot do Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 09.01.18, 15:28 Wszędzie SPAM z tej samej knajpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatuszek Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.18, 22:23 Ja ostatnio z chlopakiem bylam w oliwie i papryce, bardzo przyjemne miejsce. Mysle ze na randke tez tam jak najbardziej mozna sie wybrac ;) Zjecie sobie makaronik jak w zakochanym kundlu i bedzie pieknie i romantycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kozinskifoto Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 12.02.18, 16:25 Proponuje rejony Starego Miasta lub Pałacu w Wilanowie gdyż po zmroku teraz są zainstalowane piękne instalacje oświetleniowe. Takie romantyczne iluminacje na pewno umilą spacer. A w okolicach jest szereg miłych kafejek i restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
martuskaa966 Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 12.02.18, 19:08 Mnie na pierwszą randkę mój ukochany zabrał do Czyli Żurawia 45. Muszę przyznać, ze to bardzo przyjemne miejsce z rewelacyjnym klimatem, pysznym włoskim jedzeniem (pizza wyśmienita) i pysznymi drinkami. Bardzo duże wrażenie zrobiły na mnie dotykowe stoliki, na których składa się zamówienie i przywołuje kelnera - ekstra rozwiązanie! Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 12.02.18, 20:15 martuskaa966 „Ukochany zabrał cię na pizzę?” SPAM DLA DEBILI? Spam z brudny nory, doktorem ludzie boją się wejść? Jedno jest pewne - WSZĘDZIE SPAM „martuskaa966” Odpowiedz Link Zgłoś
pati1283 Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 19.02.18, 17:01 My byliśmy w jakiś czas temu na randce w Okoniu na Wilanowskiej na krewetkach i winku. Sympatyczne miejsce, żeby posiedzieć we dwoje i porozmawiać. W walentynki nigdzie się z reguły nie wybieramy, bo wszędzie są dzikie tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Kotwicka Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.03.18, 11:53 Super miejscem na randkę przez cały rok jest Restauracja Akademia. Można bardzo smacznie zjeść, szczególnie polecam policzki wieprzowe. Klimat jest unikatowy, nie spotkałam się z takim w żadnej innej restauracji. Obsługa jak najbardziej na plus, nie narzuca się, jest uprzejma. Lubię tam powracać i robię to bardzo często. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Kominek Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.03.18, 13:03 Ja zabrałem swoją dziewczynę do Baru Bubbles, bo sama mi powiedziała, że chciałaby zobaczyć jak tam jest. Przyznam, że oboje byliśmy bardzo zaskoczeni, że serwują tam tak pyszne jedzenie i szampana. Wszystko było obłędne, więc naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 27.03.18, 17:09 W trzech kolejnych postach ten sam spam z IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl Jak nie Piotrek to Paulina, tylko IP i Bubbles zawsze się powtarza... -- Musiałem zarejestrować nick, bo pojawiło się mnóstwo buców Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorsmok Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 08.04.18, 20:59 Klasyk - restauracja i romantyczny posiłek. W kwietniu to możliwie najlepsza opcja, przynajmniej pogoda nie będzie przeszkadzać. Osobiście polecam Bistro Wiejska, bardzo romantyczne miejsce z dobrym jedzeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdabala90 Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 09.04.18, 12:04 W Tokyo Sushi masz średnie ceny, natomiast jakość zgodna z lokalami premium. Sprawdzałam dosłownie wszystko w Wawie. Lubię różne lokale, nie powiem, ale do Blue City wracam regularnie i apkę lojalnościową zapełniam punktami ;) Można się wkręcić. Najlepiej to z kimś pójść, bo koszty fajnie się równoważą i dalej się najadasz zestawami. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa999 Re: 10 najlepszych miejsc na randkę w Warszawie 09.05.18, 12:59 Ja polecam Akademię na Mokotowie - mój narzeczony mnie tam ostatnio zabrał na kolację rocznicową i było cudownie. Restauracja jest fantastyczna, bardzo romantyczna i elegancka, a jedzenie pyszne. Idealne miejsce na randkę :) Odpowiedz Link Zgłoś