maltom69 24.02.09, 12:29 Witam, nie mieszkam w Warszawie a chcę kupić koleżance z okazji urodzin masaż relaksacyjny, czy możecie mi któreś z warszawskich spa polecić? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Dobry dowcip! 24.02.09, 18:46 Warszawskie Spa? ;-) pl.wikipedia.org/wiki/Spa_(terapia) Przytapianie w Wiśle? Wędzenie w smogu pobliskiego Konstancina? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: spa 24.02.09, 20:04 maltom69 napisała: > Witam, nie mieszkam w Warszawie a chcę kupić koleżance z okazji > urodzin masaż relaksacyjny, czy możecie mi któreś z warszawskich spa > polecić? Dziękuję i pozdrawiam. Lepiej kup jej psa :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: spa 24.02.09, 20:26 he he,ty billy jak już co powiesz to boki zrywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maltom69 Re: spa 24.02.09, 22:31 www.terraspa.pl/ znalazłam to i kilka innych, łudziłam się, że ktoś, kto korzystał, coś poleci, bądź odradzi... Cóż pomyliłam się najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smialy Re: spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 22:44 A, to jestes dziewczyna! To Ciebie z kolei ja moge wymasowac! I nie obrazaj sie, my tu w Warszawie czesto sie masujemy. To taki nasz regionalny obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: spa 24.02.09, 23:12 Przyjeżdżaj w ciemno z koleżanką. Pierwszego misia możemy już na Centralnym na przywitanie zrobić,oklepiemy was gratisowo o'take jesteśmy gościnne !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubinka Re: spa IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.09.09, 12:12 ja polecam filozofie zmyslow day spa. ostatnio bylam tam i bardzo mi sie podobalo. moglam sie w koncu zrelaksowac na masazu a potem jeszcze kapiel z przepysznym koktajlem, mmm z przyjemnoscia tam wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: spa 24.02.09, 23:41 maltom69 napisała: > www.terraspa.pl/ Od pierwszego postu nie miałem wątpliwości że to charakterystyczne pytanie jest tylko pretekstem do zamieszczenia odpowiedzi z jedynie słusznym linkiem. Przeceniłem jednak autora, sądząc że odpowie pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: spa 24.02.09, 23:59 poczekajmy jeszcze troszku dajmy szansę,może napisze pod innym :] Odpowiedz Link Zgłoś