blasphemy 25.05.09, 10:19 Co to są 'nosożercy' i czym różnią się od nosorożców? Czy można przy wejściu do redakcji GW zainstalować alkomat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uzman Rosati: Zakończmy erę nosożerców 25.05.09, 11:12 Chodzi zapewne o antysemitów, którzy Żydów poznają po nosie i tego nosa nienawidzą tak bardzo, że chętnie by go zjedli. Fajny jest Rosati - wali prosto z mostu, że nie ma żadnego programu poza tym, że PO i PiS się już narządziła i powinna dać innym miejsce przy korycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hybryd Re: Rosati: Zakończmy erę nosożerców IP: 83.14.221.* 25.05.09, 13:08 Jak to nie ma żadnego programu? Program ma, i to porządny. Proszę odwiedzić stronę Porozumienia dla Przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autopsja Nie bądź Człeku naiwniakiem IP: *.ists.pl 26.05.09, 13:02 Poczytaj sobie mój wpis z 12:57. Program Twojej ulubionej partii jest taki sam jak wszystkich innych partii. "CO BY TU KOMU UKRAŚĆ." I to już wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? ? IP: *.chello.pl 25.05.09, 13:39 to raczej byli działacze PZPR i SLD to nosorożce, a tych u niego pełno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z zagranicy Nosorozce czy zywe trupy? IP: *.science.uva.nl 25.05.09, 14:21 Rosati i centrolewica jako nowe ugrupowanie? Po takim wstepie, dalej sie nie chce czytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Rosati: Zakończmy erę nosorożców IP: *.katowice.agora.pl 26.05.09, 08:35 Tia. Lewica już pokazała na co ich stać. To ja już wolę PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Rosati: Zakończmy erę nosorożców IP: 62.29.251.* 26.05.09, 10:20 Poza tym będziemy walczyć o nowy budżet UE na lata 20014-20 odległa perspektywa LOL Odpowiedz Link Zgłoś
ed200816 Rosati: Zakończmy erę nosożerców 26.05.09, 10:29 ja nie mam zamiaru głosować,to powinno mi być wszystko jedno.myślę jednak,że ci co pójdą pokarzą temu panu czerwoną kartkę.zresztą nie tylko jemu,bo i reszcie tej czerwonej bandy zwanej chyba S.L.D.już pokazali na co ich stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Rosati: Zakończmy erę nosorożców IP: *.cust.tele2.pl 26.05.09, 11:09 Polski elektorat zawsze instynktownie glosuje na sile.Wtedy ma sie poczucie przynaleznosci do obozu zwyciezcow.Tak bylo zawsze i tak jest obecnie .Dzis lewica wszelkiej odmiany to oboz przegranych takich Polacy nie lubia.Wyniki wyborow do Parlamentu Europejskiego w Polsce beda niezmiernie zaskakujace ze wzgledu na skale wygranej PiS.Jest to opcja ktora zapewnia w Polsce najbardziej blyskotliwe kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autopsja Centrolewica - stare spleśniałe odgrzewane kotlety IP: *.ists.pl 26.05.09, 12:57 W Polsce nie ma normalnych polityków, wszyscy są złodziejami. Bo wszyscy są socjalistami a socjaliści to złodzieje. Główkują jedynie co by tu komu ukraść i wręczyć sobie samym do podziału jako biednym hehehe.. Oszustwo goni oszustwo, to jest ciężko chory kraj. To jest kraj w którym tak naprawdę władzę realizują ludzie wpływu. Pełno takich osób w parlamencie, w prokuraturze, w sądownictwie, w urzędach. Nieformalne struktury wydają dyspozycje a ludzie wpływu natychmiast je realizują. Nie ma prezydenta czegokolwiek w Polsce - są namiestnicy. Nie ma sędziów - są marionetki. Polska to kraj wydmuchanych pacynek po prostu. I to się nigdy nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.88873 Rosati, Środa, Nałęcz - wreszcie centrolew 26.05.09, 13:07 Mnie tacy ludzie, jak Rosati czy Środa o niebo bardziej przekonują niż narcystyczni Olejniczak z Napieralskim, nie mniej skłóceni niż Tusk z Kaczyńskim. Mam nadzieję, że wejdą, bo to może być początek prawdziwej, niebetonowej centrolewicy. Wg sondażu OBOP z początku maja mają 5% i wchodzą. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autopsja Nie Olejniczak z Napieralskim IP: *.ists.pl 26.05.09, 14:36 Tylko chyba raczej p.Napierniczak z p.Olejarskim - jeśli się nie mylę. Zresztą też dokładnie nie wiem, bo ogłupiacza od dekady nie oglądam w ogóle!! Oj nie znasz człeku ważnych w Polsce nazwisk. To raz. A po drugie jakie to ma znaczenie dla Ciebie - KTO CIĘ OKRADNIE? Dla mnie czy to będzie PZPR, czy PO, czy PIS czy PSL, czy też jakieś typy spod ciemnej gwiazdy, niedobitki czy maruderzy lub apostaci z innych ugrupowań, co to ma za znaczenie. WSZYSCY POLITYCY w Polsce TO ZŁODZIEJE. Służą partiom a nie ludziom, głosują na potrzeby partii a nie ludzi. Mają nas w *upie. No to w takim razie ja mam ich tamże. Głosuję nogami. POLECAM GORĄCO ! Niechaj się to towarzycho spod ciemnej gwiazdy samo wybiera. Najepiej by było gdyby się wszyscy oni wyaresztowali i wsadzili do więzienia. Najlepiej dożywotnio bez możliwości przedterminowego zwolnienia. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
smyk11 Rosati: Zakończmy erę czerwonych niedobitków 26.05.09, 13:38 Panie R.!!!, paskudny KOMUCHOWSKI GADZIE, jestes zamieszany w Afere FFOZ i jeszcze ci malo wladzy i szmalu? Zakonczmy erę niedobitch komuchów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Rossati - donosil na kolegow dla SB IP: *.cable.ubr06.blac.blueyonder.co.uk 26.05.09, 15:30 A dzis poucza nas o polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Rossati - donosil na kolegow dla SB IP: *.chello.pl 26.05.09, 17:13 lubił donosić i się na tym dorobił Odpowiedz Link Zgłoś
kasjan69 Rosati: Zakończmy erę nosożerców 29.05.09, 18:22 www.youtube.com/user/Zieloni2004 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy mściciel Rosati: Zakończmy tą erę IP: *.152.157.91.dsl.dynamic.eranet.pl 29.05.09, 23:37 Lewica bardzo traci na tym, że Rosati wypowiada się w wielu sprawach w jej imieniu. Tyle co ten facet zrobił złego dla Polski i Narodu razem z parafianką, podpisując koniokrad (konkordat) dyskwalifikuje Go całkowicie w tym ugrupowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConanLibertarianin Zakończmy erę lewicy, dość w Kraju nakradła IP: *.chello.pl 30.05.09, 08:26 i zepsuła od 1944 r.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: Zakończmy erę lewicy, dość w Kraju nakradła IP: *.152.158.134.dsl.dynamic.eranet.pl 30.05.09, 15:18 Odpowiadasz na: Gość portalu: ConanLibertarianin napisał(a): > i zepsuła od 1944 r.! Ośle, od 1944 r. odbudowywała Polskę z ruin po zniszczeniach wojennych, do których dopuściły nieudolne prawicowe rządy. Od roku 1990 walczy znowu z prawicowymi nieudolnymi rządami, które doprowadzają Polskę do ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Lewica=dojenie ludzi pracy podatkami, składkami, IP: *.chello.pl 30.05.09, 15:50 Lewica=dojenie ludzi pracy podatkami, składkami, akcyzami itd dla dogadzania różnym nierobom. > Ośle, od 1944 r. odbudowywała Polskę z ruin po zniszczeniach > wojennych, do których dopuściły nieudolne prawicowe rządy. A kto doprowadził do wojny, jak nie lewica (poczytaj np. Suworowa)? > Od roku > 1990 walczy znowu z prawicowymi nieudolnymi rządami, które > doprowadzają Polskę do ruiny. Za to w 1990 była tak kwitnąca, że ja pi...le. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConanLibertarianin Re: Lewica=dojenie ludzi pracy podatkami, składka IP: *.chello.pl 30.05.09, 17:26 doili i jeszcze chcą więcej doić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtykdolny Re: Lewica=dojenie ludzi pracy podatkami, składka IP: *.152.158.134.dsl.dynamic.eranet.pl 30.05.09, 21:55 Gość portalu: ConanLibertarianin napisał(a): > doili i jeszcze chcą więcej doić Doi to Watykan, rękami swoich przedstawicieli na Polskę. Doi, bo głupie i bezmyślne bydlęta doić się dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConanLibertarianin Re: Lewica=dojenie ludzi pracy podatkami, składka IP: *.chello.pl 31.05.09, 10:26 to jedź i go wysadź, hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laubzega Re: Lewica=dojenie ludzi pracy podatkami, składka IP: *.152.157.255.dsl.dynamic.eranet.pl 31.05.09, 19:33 No właśnie, niech jedzie "bohater, patriota" i wysadzi . Za Lenina t.j urwaną Leninowi nogę w Hucie dawali podobno Virtuti militari to za pałac pewnie dostanie order Orła Białego i Komandorię a może i jeszcze coś dorzucą. Nie wykluczone, że za życia postawią Mu też pomnik jako wzorcowi "prawdziwego Polaka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ConanLibertarianin Ośle dardanelski wracaj do Moskwy! IP: *.chello.pl 30.05.09, 17:26 I nie opowiadaj dzieciakom głupot, bo cholibcia jeszcze w tow. Wiesława i Gierka uwierzą:( Odpowiedz Link Zgłoś