omar1 14.12.03, 22:28 Może Pan w końcu sie odezwie,Święta idą ,a Pana nawet Św. Mikołaj nie widział Więc proszę odezwij sie chociaż jednym słowem .... PS.A jeśli juz Cie nie ma wsród nas to chociaż postrasz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rumba Re: Panie Lago! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.03, 23:36 Tyle mówicie o Panu Ladze...to forumowa legendarna postać. Kiedy tworzył, Rumby jeszcze na świecie nie było, a tak chciałabym się czegoś o Nim dowiedzieć... Kto mi o Nim opowie?... PS. Może Ty, Pędzelku?...Prooszę...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Panie Lago! 15.12.03, 09:06 Gość portalu: rumba napisał(a): > Tyle mówicie o Panu Ladze...to forumowa legendarna postać. > Kiedy tworzył, Rumby jeszcze na świecie nie było, > a tak chciałabym się czegoś o Nim dowiedzieć... > Kto mi o Nim opowie?... > PS. Może Ty, Pędzelku?...Prooszę...:)) No właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Panie Lago! 15.12.03, 08:26 Laga rok temu opuścił forum, może jeszcze kiedyś powróci. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Panie Lago! 15.12.03, 08:33 Mnie też za Nim trochę jakby tęskno... Ciekawe co porabia? Co z Jego kotkiem? Jak samopoczucie i zdrowie (a były z tym kłopoty)? Wogóle co u Niego słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: Panie Lago! 15.12.03, 08:42 tak jak napisał, zamyka pewien rozdział (być moze na jakiś czas?). Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Panie Lago! 15.12.03, 09:24 A może on cały czas funkcjonuje w Dziupli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba Re: Panie Lago! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.12.03, 11:27 Pędzelku kochany! Nie daj się długo prosić i opowiedz mi o Nim... PS. Czuję instynktownie, że wiesz najwięcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Panie Lago! 15.12.03, 11:54 Tesknisz z Nim to napisz na adres ...byl swego czasu zalogowany wiec nie powinno byc problem ... A za slowa trzeba placic ...Ty moze wyznajesz inne zasady . Ja inne i w koncu od tego jest forum :). Ale zbiera mi sie na ...[cytat z Pana_Lagi ] rzyg rzyg rzyg ...jak staracie sie z Niego zrobic postac kultowa forum ... ale to wolny kraj ...to wolne forum . Odpowiedz Link Zgłoś