Gość: Mar IP: *.skorosze.2a.pl 23.12.03, 11:14 Aby zaliczyć test, należy dnia 24.12, najwcześniej o godz. 19, ale nie później niż o godz. 23 wpisać się w niniejszym wątku. Oczywiscie bez logowania się, żeby było widać IP! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 23.12.03, 11:22 Gość portalu: Mar napisał(a): > Aby zaliczyć test, należy dnia 24.12, najwcześniej o godz. 19, ale nie > później niż o godz. 23 wpisać się w niniejszym wątku. Oczywiscie bez > logowania się, żeby było widać IP! a u mnie Marze i tak tylko "acn" się pojawi bo mam IP publiczne:) Wesołych Świąt Marze:))) i wszystkiego najlepszego:))) Oby upłynęły Ci w zdrowiu i szczęściu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 23.12.03, 11:29 za acn, po kropce, pojawi się "waw" Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 23.12.03, 11:34 aankaa napisała: > za acn, po kropce, pojawi się "waw" > Wiesz jest tylko jeden problem:) Ja może w końcu Pana Komputera z serwisu dziś odbiorę i naprawdę nie wiem czy dziś lub w Wigilię będzie mi się chciało przy podłaczaniu do sieci grzebać. Mam trochę innych spraw do załatwienia (choćby odwiedzienie grobów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar dziękuję i odwzajemniam IP: *.skorosze.2a.pl 23.12.03, 11:48 te życzenia, tym bardziej, że byćmoże będą to jedyne, jakie otrzymam. Jak wiadomo jestem kawał sku///syna i łobuza, więc nikt mnie nie lubi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: dziękuję i odwzajemniam 23.12.03, 11:55 Gość portalu: Mar napisał(a): > te życzenia, tym bardziej, że byćmoże będą to jedyne, jakie otrzymam. Jak > wiadomo jestem kawał sku///syna i łobuza, więc nikt mnie nie lubi :-) Ryszard Rynkowski "Ten typ tak ma" Pani znów dziwi się, że mam twarz, jak martwy stek, w oczach mam błyski złe. Wywiad znów, znów nie udał się... Pani dziś sprawia ból czoło me z gradowych chmur, szorstki głos i ogólny chłód, jakbym miał pod skórą lód... Ten typ tak ma, ten typ tak ma... Może ten lód to tylko cienka kra? Kto to wie? Ten typ tak ma, tak musi mieć, więc nie każ mi wolności bronić swej. Pani ma sto dobrych rad, jak mam żyć, by nie być sam. Drażni mnie pani wzrok! Widzę w nim przylądek Horn... Ten typ tak ma, ten typ tak ma... Może ten Horn, to tylko taka gra (taka gra, taka gra) Ten typ tak ma (ten typ tak ma), tak musi mieć (tak musi mieć), więc nie każ mi wolności użyć twej (nie każ mi!). Nie każ mi! Ten typ tak ma (ten typ tak ma), ten typ tak ma (ten typ tak ma)... Może ten lód to tylko cienka kra? (Kto to wie? Kto to wie?) Ten typ tak ma (ten typ tak ma), tak musi mieć (tak musi mieć), więc nie każ mi wolności bronić swej (nie każ mi, nie każ mi!). Nie każ mi! Nie każ mi! Raz jeszcze wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza IP: *.atman.pl / *.atman.pl 23.12.03, 12:01 A dla tych, którzy pomyślnie przejdą test - okolicznościowy certyfikat autentyczności, w formie odblaskowej prasowanki na świąteczny dres. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: no to, test na prawidziwego Warszawiaka 23.12.03, 12:23 Czy dobrze zrozumiałem, że bawicie się w uber- i untermenszów - to Ja nie. Bo Ja trochę Jude jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
turtle3 Re: no to, test na prawidziwego Warszawiaka 23.12.03, 21:50 kolejni pojebcy z obsesją warszawskości! a jeśli ja jako warszawiak wyjeżdżam do rodziny żony na święta to testu już nie zaliczę? a jeśli moi znajomi z poza wawy, którzy kupili sobie mieszkania na skoroszach albo innym tarchomine sie wpiszą i będzie widać, że piszą z wawy to zdadzą test na "prawdziwego warszawiaka"? ludzie, idżcie się leczyć z waszymi kompleksami, albo piszcie na forum "wartszawka", tam się kolesie rozważają cy jeśli babcia po wojnie sprowadziła się do stolicy to jest się warszawiakiem czy nie. śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: no to, test na prawidziwego Warszawiaka 24.12.03, 09:29 Zdradziłeś Warszawę dla żony - bądź wyklęty! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar czego się rzucasz jak zarzynany KARP? IP: *.skorosze.2a.pl 24.12.03, 11:32 Przecież to jest ZABAWA. Ci, którzy sobie kupili mieszkania na Skoroszach i Tarchominie TEŻ w większosci wyjadą - więc nie napiszą na forum w Wigilę. No i jeszcze ważne dokąd i do kogo się wyjeżdża... To nie jest kwestia miejsca urodzenia w pojęciu GEOGRAFICZNYM, ale w kontekście DEMOGRAFICZNYM i SPOŁECZNYM... Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 24.12.03, 11:51 e, Mar, Ty to chyba o kontach shellowych nie slyszales ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar nie słyszałem IP: *.skorosze.2a.pl 24.12.03, 12:45 ale pewnie większość też nie słyszała. A skuteczni oszuści i mistyfikatorzy to tylko mały odsetek populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac. z W-wy Re: nie słyszałem IP: *.futuro.pl 24.12.03, 20:36 Spokojnych Świąt dla całego wesołego miasteczka W-wy. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar1 Re: nie chce mi sie .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 20:41 ale ,nicech będzie. Wszystkim Wesołych Świat,najlepszego w Nowym Roku Uwaga! Zyczenia nie dotyczą komuchów!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 24.12.03, 21:26 Wpisuje sie. Wiem, wiem, ze juz dawno po godzinie 19 jest, wiec nawet sie wylogowywac nie bede, by IP widocznym zrobic, skoro spóznialstwem swoim przekreslilam pozytywny wynik testu. To moge juz wrocic do stolu? PS. Aha, testu na Warszawiaka i tak bym nie zdala. Z przyczyn chromosomo- anatomicznych. PS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar halo, halo, to ja, Mar IP: *.skorosze.2a.pl 24.12.03, 22:03 Widzę, że nie wszyscy rozumieją kryteria: otóż test zalicza wpis MIĘDZY godziną 19 a 23. Uważam, że te godziny pozwalają wyeliminować część ewentualnych uzurpatorów, którzy zdążyli by się wpisać przed 19 (np. o 15-16), a potem jeszcze pojechać szybko w rodzinne strony i zasiąść nad karpiem 150-200 km w HAIMACIE. Eliminujemy także tych, którzy zdążyliby ewentualnie WRÓCIĆ z HAIMATU i wpisać się np. tuż przed północą. A więc Wesołych Świąt. Przypominam, że to tylko zabawa, a miejsce urodzenia jest ważne w kontekście DEMOGRAFICZNO-SPOŁECZNYM, a NIE geograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.z Re: no nie wiem... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.12.03, 22:38 ... ale się wpiszę Marowi wszak toć Wigilia:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: no nie wiem... 24.12.03, 22:52 Przypomina ze Skorosze (d. Czechowice) to taka Warszawa jak Nowa Huta to Krakow. Poza tym czlowiek ktory do konca zycia bedzie rozpaczac z powodu straty radia samochodowego wartego 19,99 zl nie zaplacil jeszcze za bilet do W- wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar słuchaj no ćwoku IP: *.skorosze.2a.pl 24.12.03, 23:45 de facto to ja nawet mieszkam JESZCZE DALEJ niż Skorosze i de facto to jest już nawet POZA GRANICAMI ADMINISTRACYJNYMI MIASTA. Jesteś ćwok i leszcz, myślisz linearnie i g... wiesz o zyciu. Nawet mi się nie chce wyjaśniać dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: halo, halo, to ja, Mar IP: *.chello.pl 25.12.03, 00:06 Gość portalu: Mar napisał(a): > Widzę, że nie wszyscy rozumieją kryteria: otóż test zalicza wpis MIĘDZY godziną > > 19 a 23. Uważam, że te godziny pozwalają wyeliminować część ewentualnych > uzurpatorów, którzy zdążyli by się wpisać przed 19 (np. o 15-16), a potem > jeszcze pojechać szybko w rodzinne strony i zasiąść nad karpiem 150-200 km w > HAIMACIE. Eliminujemy także tych, którzy zdążyliby ewentualnie WRÓCIĆ z HAIMATU > > i wpisać się np. tuż przed północą. > > A więc Wesołych Świąt. Przypominam, że to tylko zabawa, a miejsce urodzenia > jest ważne w kontekście DEMOGRAFICZNO-SPOŁECZNYM, a NIE geograficznym. Mimo, że Mar z leczka pierniczysz, to się wpiszę 5 po 12-stej. Jestem na tyle kulturalny aby nie odchodzić od stołu podczas wieczerzy wigilijnej, zeby zaspokoić jakieś tam pociągi warszawskie niejakiego Mara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar 5 godzin przy stole????? IP: *.skorosze.2a.pl 25.12.03, 06:08 przez 5 godzin siedziałeś przy stole? od 19 do 24???? No to współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: 5 godzin przy stole????? IP: *.chello.pl 25.12.03, 23:36 Gość portalu: Mar napisał(a): > przez 5 godzin siedziałeś przy stole? od 19 do 24???? No to współczuję. Ja wiem - u ciebie Święta to szybka flaszka przy sledziku. U mnie jest nieco inaczej...Wspólne śpiewanie kolęd itp..itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 22:53 Czy zdazylem?? Na pasterke idem do warszawskiego kosciola. Przynaleznosc parafialna tez obliguje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazuuu Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 22:58 Wesolych swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 24.12.03, 23:21 Blagam uznajcie to. piszę z Świętochowic Dolnych,ale mieszkam w Warszawie już od dwóch lat i 13-tu miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 24.12.03, 23:26 ja Ciebie znam. Mieszkasz w Piasecznie na przy ul. Warszawskiej, to jakby jedna noga w stolYcy. Uznajemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza IP: *.acn.waw.pl 24.12.03, 23:35 nieprawda. Tam mam wynajetą garsonierę tylko. mieszkam przy Płockiej Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 24.12.03, 23:36 a posiadasz warszawski parszport? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 24.12.03, 23:57 nawet parę par parszywych parszportów Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 24.12.03, 23:59 parszywe paszporty? A gdzie lezy Parsz? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: to tu? 24.12.03, 23:30 www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=12508&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=824&y_obr=1195&x_15=105378& y_15=76458&form_t=0&tool=1&info=&lang=de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar ooo! ładna okolica - blisko Narwi, Wisły... IP: *.skorosze.2a.pl 24.12.03, 23:49 trzeba by tam może w jakąś działeczkę zainwestować... Na starość będzie jak znalazł... Chciaż jedną "hacjendę" już mam... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ooo! ładna okolica - blisko Narwi, Wisły... 24.12.03, 23:55 Gość portalu: Mar napisał(a): > trzeba by tam może w jakąś działeczkę zainwestować... Na starość będzie jak > znalazł... Chciaż jedną "hacjendę" już mam... Mar moim zdaniem działeczka to jednak nie wszystko:( Mozna mieć naprawdę dużo ale jak się jest samemu to nie ma to takiego sensu... Rzeczy są tylko rzeczami wszak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: ooo! ładna okolica - blisko Narwi, Wisły... IP: *.skorosze.2a.pl 25.12.03, 06:20 Mar moim zdaniem działeczka to jednak nie wszystko:( Mozna mieć naprawdę dużo ale jak się jest samemu to nie ma to takiego sensu... Rzeczy są tylko rzeczami wszak... eeee tam... a co to tak trudno "wyjąć" jakieś ciało? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: ooo! ładna okolica - blisko Narwi, Wisły... 24.12.03, 23:57 no Skorosze toz to przeciez, nikt nie zaprzeczy. Hacjenda nie zostala na mapie zaznaczona. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Sluchasj gnoju ze skorowsi 25.12.03, 00:01 Nie wiem co ty wiesz o zyciu ale strata radia z przeceny umieszczonego w aucie z przeceny w ktorym szybe z przeceny wybili ci wynajeci przez ciebie skoroszanscy szczyle z przeceny w celu odzyskania z ubezpieczenia dwoch dych byla bez sensu. Ubezpieczenie nie zwraca groszy. A twoja trauma po tym odkryciu nie powinna byc dla nas pretekstem do zapoznawania sie z twoimi wypocinami - bo nam tez ubezpieczenie nic za to nie zwroci - albowiem skladka przekracza wyplate. PS. Mysle ze cytat z Pndzla jest az za bardzo na miejscu - parobasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar oj, ty chyba w G. Mokottów za ochroniarza robisz? IP: *.skorosze.2a.pl 25.12.03, 06:17 że się tak wściekasz, jak tylko zasugeruję że tam kradną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Palanta no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza IP: *.acn.pl 25.12.03, 11:09 ALE Z cIEBIE PALANT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus.minus Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza IP: *.dobrodzien.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 11:27 Pozdrawiam lud pracujący nad dobrym imieniem stolycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re:Do Mara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 15:01 Mar może w końcu podsumujesz wyniki ankiety ,co? Przecież czas juz dawno minął. Podaj wreszcie ta smutną statystykę kto lub ilu nas jest. I nie zapomnij jaki wziąłes prtzy ogłaszniu wyników błąd statystyczny. Pozdrawiam. Aha, czy nastepna ankieta w Sylwka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar a nie widać jakie wyniki? IP: *.skorosze.2a.pl 25.12.03, 17:00 Po pierwsze to tylko zabawa A po drugie, niektórzy mimo wpisania się w "przepirsowych godzinach" i tak ujawnili się (czasami tylko potwierdzili) to, kim są na prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: a nie widać jakie wyniki? 25.12.03, 17:08 Na przyklad nasz czechowicki dziedzic mar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar wyjasnij mi za co mnie nie lubisz IP: *.skorosze.2a.pl 25.12.03, 17:42 mnie to nawet sprawia przyjemność, bo wiem że ci musioałem nieźle zaleźć za skórę :-) Niestety nie pamiątem już w jakich okolicznosćiach... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: wyjasnij mi za co mnie nie lubisz 25.12.03, 19:00 To bedzie tak proste ze az nie bedziesz w stanie zreozumiec. Otoz nie lubie... No zgadnij kogo, koteczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus.minus Re: wyjasnij mi za co mnie nie lubisz IP: *.acn.pl 25.12.03, 19:49 Co to ja miałem powiedzieć. Acha, czuję się spolanizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus.minus Re: wyjasnij mi za co mnie nie lubisz IP: *.polanow.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 19:52 Bardzo przepraszam za moją warszawskość. Miało być tak. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: no to jak zwykle -test na prawidziwego Warsza 29.12.03, 09:30 A ja na świętya wyjechałem do rodziny na wieś. Bardzo ładnie, tylko daleko. Wieś nazywa się skorosze i leży przed Pruszkowem. Jest bardzo malownicza. W oddali szumią Aleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar i znowu ktoś próbuje mi dogryźć IP: *.skorosze.2a.pl 29.12.03, 10:14 Gdybym chciał ukryć skąd piszę to bym się zalgował i wmawiał wszystkim, że mieszkam w przedwojennej kamienicy w śródmieściu... Ale mnie się bardzo podoba wieś i wiejsko-prowincjonalny klimat. Wiele wskazuje na to, że starość spędzę znaznie dalej od Pałacu Kultury niż Skorosze - na zupełnym odludziu, prawie 200 km od Warszawy. Nie pragnę towarzystwa ani wielkomiejskiego szumu - wystarczy mi mój własny salon albo gabinet, skórzany fotel i dobry drink... Z rozkoszą bedę wzdychał "ach, nie ma to jak to proste wiejskie zycie", moszcząc sobie wygodną pozycję na skrzypiącej wypolerowaną skórą kanapie w kolorze koniaku i spoglądając na nowiutkiego Landrovera zaparkowanego przed domem z braku miejsca w garazu... Tak właśnie wyobrażam sobie starość, a nie wegetację w bklokowiskach Bielan, Ursynowa czy innego Tarchomina... Odpowiedz Link Zgłoś