Dodaj do ulubionych

Zdolna kobitaka, nie ma co...

16.08.10, 12:06

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8255886,Podniosla_szlaban_i_wjechala_autem_pod_pociag.html?v=1&obxx=8255886
Obserwuj wątek
    • nazimno Kobitka oczywiscie, kobitka... 16.08.10, 12:07
    • emes-nju Moze zdeterminowana? nt. 16.08.10, 12:09

• qqbek Determinacja.... 16.08.10, 14:02
        ...czytałem o tym już dzisiaj, w jakimś obszerniejszym artykule.
        Zdaje się, że poziom jej determinacji wstępnie określono na poziomie
        1,1 promile :)
    • edek40 Re: Zdolna kobitaka, nie ma co... 16.08.10, 12:18
      Dzis jedna taka zdolna postanowila mnie wyprzedzic. Z prawej, co samo w sobie nie jest szcegolnie naganne na wielopasmowej jezdni. Naganny jest sposob wykonania manewru - bardzo gwaltowny - znany z gier telewizyjnych. Akurat chcialem zjechac na ten pas, a ze do tylu widze bardzo kiepsko bazuje na bocznych lustrach. Z mojego punktu widzenia w jednej chwili auta nie bylo, a potem bylo. Zdarza sie i dlatego nie ograniczam sie do jednokrotnego spojrzenia w lustro. No i pojechala sobie ta pani, tak na oko rozpedzajac sie do 120 km/h. To rowniez szybciej niz mozna, ale trasa byla pusta, wiec o szalenstwo sie to nie opieralo. A propos "opieralo" - biust owej miszczyni od krecenia kierownica i naciskania na pedal akceleratora opieral sie o poduszke powietrzna...
    • wichura Re: Zdolna kobitaka, nie ma co... 16.08.10, 12:18
      Podjeżdżasz do przejazdu, zapory opuszczone, a pociągu nie widać. I stoisz tak
      minutę, dwie, pięć... Gorąco, tyle spraw do załatwienia... Co prawda szlabanu
      bym nie podnosił, ale ominięcie zapory pewnie bym poważnie rozważył...
      Jej pewnie dużo czasu zajęło podnoszenie szlabanu, stąd nie wyrobiła się przed
      ciuchcią :) Ale ubezpieczenie wszystko pokryje.
      • nazimno To sie zdarzylo ok. 4-tej nad ranem!!! 16.08.10, 12:24

poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,8255061,Sama_podniosla_sobie_barierki__staranowal_ja_pociag.html

Spieszyla sie, a dokad?
        • wichura Re: To sie zdarzylo ok. 4-tej nad ranem!!! 16.08.10, 14:08
          No to niemal wszystko się zgadza. Na pewno było jej gorąco (mimo 4-ej nad
          ranem). Tylko AC tego nie pokryje, a z OC będzie regres... Będzie płacić za
          remont ciuchci, a to mogą nie być małe pieniądze.
    • rapid130 Re: Zdolna kobitaka, nie ma co... 16.08.10, 13:46
      Nie jechała samochodem marki BMW (co by wszelkie komunikaty
      skwapliwie podkreśliły). Jechała Fordem Ka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka