13.10.05, 20:11
przy wjeźdżaniu do garażu otarłam konkretnie lakier...powiedzcie, jak żyć!?
Obserwuj wątek
    • Gość: wirk Re: otarłam IP: *.chello.pl 13.10.05, 20:37
      Tak, jak zwykle. Normalnie.
      • Gość: fragi Re: otarłam IP: 80.54.249.* 13.10.05, 23:20
        Masz polakierowany garaż ? Nie przejmuj się obtarty garaż też ładnie wygląda.
    • Gość: mejson.e Re: otarłamJaki lakier? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:27
      Jak na zderzaku to nic - od tego sa zderzaki, jak na błotniku, to normalka -
      rzadko samochód przeżywa parę lat bez rysy - byle nie rdzewiała.

Jeśli jednak to lakier na paznokciach, to współczuję - musi kiepsko wyglądac...;-)

Pozdrawiam,
      Mejson
      • Gość: olo Re: otarłamJaki lakier? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:47
        Jeśli wychyliła głowę wjeżdżając do garażu, mogła obetrzeć lakier na włosach.
        Nic się nie martw, od tego są lakiernicy. Do rysy też się można przyzwyczaić.
        Chyba, że jeszcze mąż nie widział i to jest w tym wszystkim najgorsze.
        • b-beagle Re: otarłamJaki lakier? 14.10.05, 07:50
          Będzie dobrze nie ty pierwsza i nie ostatnia. Kierowca bez otarcia to jak uczeń
          bez pały ;-))))
          • Gość: zgroza Re: otarłamJaki lakier? IP: *.c205.msk.pl 17.10.05, 22:16
            b-beagle napisała:

> Kierowca bez otarcia to jak uczeń
            > bez pały ;-))))

czyli uczennica
        • wiemicho1 Re: otarłamJaki lakier? 14.10.05, 07:59
          A celem ataku wyprzedzającego, jezeli mąż rysy jeszcze nie widział to nakrzycz na gościa dlaczego taki wąski wjazd do garażu zrobił. Niech się tłumaczy pod groźbą kolejnych rys na lakierze.
          I czym się przejmujesz?
          • emes-nju Re: otarłamJaki lakier? 18.10.05, 23:03
            Prorok jakis?!

Moja, po dokladnym wygrawerowaniu boku, zrobila mi wyklad na temat wjazdow niedostosowanych do samochodow. Nie dalem sie jednak zaskoczyc i natychmiast rozpoczalem nauke wjazdu w ciasne miejsca tylem - na lustra. Jak juz lala sie nauczyla, stwierdzila, ze wjazd ma jednak odpowiednia szerokosc ;-) To, wedlug mnie, najlepsza metoda choc wyglada (tylko wyglada) na trudna.
            • Gość: wiemicho1 Re: otarłamJaki lakier? IP: 80.50.161.* 19.10.05, 11:31
              Nie prorok. Doświadczony!

Moje kochanie przy zakupie samochodu z pełnym wdziękiem zapytało:
              a czy nad siedzeniem pasażera, na tej osłonce jest lusterko, bo jak nie to może da się zamontować?

Ale jeździ przyzwoicie a parkujemy "pod chmurką". Na szczęście.
    • misiania Re: otarłam 14.10.05, 09:48
      taka pasta polerska to cuda może zdziałać. bo taki lakier na samochodzie to on
      zwykle zaskakująco gruby jest, zupełnie nie jak na wymanikirowanym paznokciu.
      zaprawdę powiadam ci na własne oczy widziałam, jak powgniatany, z czarnymi
      rysami bok samochodu, po długiej chwili uczciwego masowania zmienił się w bok
      owszem, powgniatany, ale w poprzednim kolorze, bez rys.
    • Gość: moi Re: otarłam IP: *.umwo.opole.pl 17.10.05, 14:53
      Jeżeli problemem jest marudzący mąż to ja zawsze twierdziłam, że rysę zrobiono
      mi na parkingu - ale to dlatego, ze było mi głupio - mój mężczyzna jest
      normalny i się nie czepia.
      • Gość: ktosss Re: otarłam IP: *.vs.shawcable.net 17.10.05, 22:13
        otrzyj lzy i zyj dalej
        • Gość: kasiapro1 Re: otarłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 17:23
          Pare lat temu nowego Yarisa obtarlam tez na swoim podziemnym parkingu,polaly
          sie lzy i tyle.Na szczescie blacha nie zostala wgniecona,podklad zostal tylko
          wierzchnia warstwa lakieru-czerowny samochod,bialy podklad.Pasta
          polerska,kredki samochodowe nie pomogly.W salonie chcieli 1 tys za malowanie
          wiec odpuscilam,bo stwierdzili ze nic sie dziac nie bedzie.
    • Gość: Iza Re: otarłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:26
      ja stuknęłam na pustym parkingu w drzewo! I co zdarza sie! ale mialam AC wiec
      nie bylo nerwów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka