Gość: alt IP: *.zetosa.com.pl 31.08.06, 19:25 Mordercom z Tirów za mało ofiar na trasach.Zaczynają mordować na ulicach miast. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tadeusz baba musiała być ślepa ,że nie zauważyła TIR-a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 20:05 kiedyś uczyli przechodzenia przez jezdnię . Dzisiaj każdy włazi na pasy z marszu nawet łba nie odwróci więc takie są skutki Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa TIR-y lekceważą zakazy wjazdu - potem giną ludzie. 01.09.06, 11:06 A co TIR robił w tym miejscu i o tej porze? (Żwirki i Wigury, Racławicka to strefy dla TIRów ZAKAZANE! TIR-y precz z Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
kristoff26 Re: TIR-y lekceważą zakazy wjazdu - potem giną lu 01.09.06, 11:14 Cieszcie się mieszkańcy Warszawy że TIRy znajdują się w mieście tylko sporadycznie bo znaleźć się tam nie powinny. My we Wrocławiu mamy cały ruch Tirowy w centrum miasta i nie zapowiadają się żadne zmiany w tej kwestii :( Zresztą raz na głównym skrzyżowaniu w środku miasta Tir chciał mnie wprasować w przystanek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yeger_er Re: TIR-y lekceważą zakazy wjazdu - potem giną lu 01.09.06, 11:21 blandis takie podejście jak Twoje zazwyczaj kończy się śmiercią lub kalectwem właśnie. Podejście zdroworozsądkowe mówi dokładnie to o czym napisał piotr ( nie wiem dlaczego Tadeusz ? ). Pieszy ma pierwszeństwo, ale na tamtym świecie mało go to już interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
balandis Re: TIR-y lekceważą zakazy wjazdu - potem giną lu 01.09.06, 13:05 > Podejście zdroworozsądkowe mówi dokładnie to o czym napisał piotr ( nie wiem > dlaczego Tadeusz ? ). Odpowiadałem na posta gościa: Tadeusz. Dlaczego mam odpowiadać Piotrowi??? Jeśli Ty odpowiadasz na mój post, zrób to tak by Twoja odpowiedź była "doczepiona" mojej wypowiedzi. Czy czytałeś posta Tadeusza? A ostatnią informację o tym wypadku: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3588147.html "Mieli zielone światło." To starcza za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
balandis Ale z Ciebie palant Tadeuszu... 01.09.06, 11:13 Pieszy ma zawsze (powtórzę dla Ciebie: ZAWSZE) pierwszeństwo przed samochodem, który właśnie skręcił. Jest nawet takie pytanie z obrazkiem na testach na prawo jazdy. "Baba" miała zielone światło. Kierowca TIRa dopiero na skrzyżowaniu zauważył, że ma zakaz wjazdu - chyba więc on był ślepy. Nie liczę, że swój bełkot odszczekasz. Epitety jakie cisną się na usta po lekturze Twych wynurzeń zmilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
piort Re: Mordercy z TIRÓW 01.09.06, 07:29 Widziałem kobietę z dzieckiem w wózku, która nie patrząc na światła ani na drogę wjechała wózkiem na jezdnię wprost przed pędzący samochód. Tylko cud je uratował! Dawniej uczono ludzi, że samochód może zabić, na opakowaniu torebki herbaty był taki napis : "Matko! Zaparzyłaś herbatę? Sprawdź czy Twoje dziecko nie bawi się na ulicy!" Starsi pewnie to pamiętają. Potem jakiś pismak wyśmiał ten napis, że niby dla czego tylko po zaparzeniu herbaty, a co z rodziną która nie pije herbaty i podobne dowcipuszki, tak ze napis zniknął. Ostatnio ogłupiono ludzi wmawiając im, że mają jakieś prawa w stosunku do pojazdów. Jedyne prawa, to prawa przyrody, wedle których człowiek nie ma szans w starciu z samochodem, a kwestia odpowiedzialności jest dla nieboszczyka czy kaleki drugorzędna i to powinno się nagłaśniać, a nie to czy kierowca złamał jakiś przepis. Jak sam nie będziesz dbał o swoje bezpieczeństwo to nawet kara śmierci dla kierowców za przekroczenie prędkości nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś