jureek 15.08.09, 22:03 Tak z dobrego serca po prostu: grypa666.wordpress.com/Jura Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug kiedy nauczysz się poprawnie linki stawiać? 16.08.09, 08:08 jureek napisał: Cytat > Tak z dobrego serca po prostu: > grypa666.wordpress.com/Jura Jak wiesz, my diary jest zawsze wypełniony do ostatniej sekundy. Dlatego bardzo proszę u króciutkie streszczenie tego odcinka blogu, który ma być dla mnie ważny. A po drugie, kiedy nauczysz się wreszcie poprawnie linki stawiać? Odpowiedz Link
annajustyna Re: kiedy nauczysz się poprawnie linki stawiać? 16.08.09, 08:14 grypa666.wordpress.com/ Odpowiedz Link
thunder-mug Link byłem w stanie sam zreperować... 16.08.09, 08:32 annajustyna zreperowała link... Link byłem w stanie sam zreperować... Prosiłem o króciuteńkie streszczenie blogu... Odpowiedz Link
thunder-mug A po kościele obowiązkowy small talk z proboszczem 16.08.09, 10:55 fan.club napisał: Cytat >Alibaba ten sezam otwiera, co? Alibaba jest w kościele... A po kościele obowiązkowy small talk z proboszczem, o Ałszwyc i tym podobnym... (Istnieje jakiś inny temat, o którym możny by z wygnańcami z Polski za chlebem potalkować?) Odpowiedz Link