mesquaki 27.07.04, 04:08 Czy pod takim, abo innym pretekstem jakieś spotkanie łamigłówkowiczów by nie mogło wyniknąć w sierpniu? chętna mes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kopperek Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 29.07.04, 20:34 gdzie? mesquaki napisała: > Czy pod takim, abo innym pretekstem jakieś spotkanie łamigłówkowiczów by nie > mogło wyniknąć w sierpniu? > > chętna mes Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 30.07.04, 08:28 O, jak milo :). kopperek napisał: > gdzie? Wszystko mi jedno, gdzie i kiedy, o ile miedzy 7 a 29 sierpnia i nie znienacka. Z siecia beda miala sporadyczne kontakty, ale postaram sie sprawdzac, czy sie tu aby cos nie rozkrecilo. m Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 30.07.04, 14:27 mesquaki napisała: > O, jak milo :). > No mi tez:). > kopperek napisał: > > > gdzie? > Wszystko mi jedno, gdzie i kiedy, o ile miedzy 7 a 29 sierpnia i nie znienacka. > > Z siecia beda miala sporadyczne kontakty, ale postaram sie sprawdzac, czy sie > tu aby cos nie rozkrecilo. > m Jak rozumiem bedziesz wtedy w Polsce? Mi sierpien tez odpowiada, dokladne miejsce nie jest najwazniejsze. Ciekawe czy CdM moglby byc:). O ile wiem bylo juz jakies spotkanie lamiglowkowiczow (w Warszawie). Ciekaw jestem kto sie jeszcze zglosi. Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 31.07.04, 04:50 Rzeczywiście byłoby super, jakbyśmy mogli się spotkać, ale póki co jestem tu (czyli w USA) uziemiony na najbliższy czas. :( Tym niemniej jest mi bardzo miło, że o mnie wspominacie... Pozdrowienia i serdeczności, CdM PS. Mam cały notes zapisany łamigłówkami i to takim rzeczywiście superowatymi, i wyobraźcie sobie, że nawet nie mam obecnie czasu podzielić się nimi wszystkimi z łamigłówkowiczami na tym forum. Po prostu za dużo spraw na głowie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 09.08.04, 11:11 Jesli te zajecia nie pod palma, to jestes usprawiedliwiony. A szkoda, przydalaby sie jakas ofensywna osobowosc do rozreklamowania spawy. m Odpowiedz Link Zgłoś
tororo Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 10.08.04, 10:42 To zróbmy takie spotkanie. Była juz jedna biesiada łamigłowkowa - osób przyszlo w sumie 4 czy 5. Trzeba tylko wybrac czas i miejsce. Moim zdaniem najlepsze sa czwartki - tydzien sie juz kończy a jeszcze sie nie wyjeżdża gdzieś na weekend. Przy wyborze lokalu wazne jest to zeby nie bylo tam glosnej muzyki. No i rzecz najwazniejsza - miasto - tu kazdy bedzie chcial zeby bylo w jego miescie, wiec chyba powinna decydowac wiekszosc. Proponuje zatem termin - 19 sierpnia (czwartek w przyszlym tygodniu) w Warszawie, godzina ? - 17 moze 18. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukkasz Re: Dwulecie łamigłówek! ;) IP: *.acn.waw.pl 10.08.04, 13:19 jestem za. przyniesiecie jakies lamiglowki? pozdr lukkasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Dwulecie łamigłówek! ;) IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 10.08.04, 23:48 a i ja bym się pojawił, ale dopiero ok. 20, jako znawca cichych lokali proponuję parasolki pod PKiN w pobliżu teatru Lalka (od strony marszałkowskiej/świętokrzysiej) - na świeżym powietrzu, albo pabik 'Parana' na rogu marszałkowskiej i skorupki (skorupki jest między hożą a wilczą). znak rozpoznawczy to zapewne różne dziwne rzeczy przyniesione przez toroto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 11.08.04, 10:43 O, to rozumiem :) Mi tam wszystko odpowiada. Z lokali znam tylko Centralny, ale sie wypytam tambylcow. Z lamiglowkami natomiast moze byc gorzej. m Odpowiedz Link Zgłoś
maku7 Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 12.08.04, 14:15 czy Szanowni Państwo przewidują jakieś spotkanko w K-wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek czwartek godz. 19:00 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.04, 21:00 A więc spotkanie w najbliższy czwartek, 19 sierpnia o godzinie 19:00 pub 'PARANA' na rogu Marszałkowskiej i Skorupki, (Skorupki to taka mała uliczka między hożą a wilczą) wejście do pubu od skorupki, sala na lewo od wejścia. Zazwyczaj jest tam mało ludzi więc łatwo się znajdziemy... Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek jestem za - będę o 20:00 /bt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.04, 21:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukkasz Re: czwartek godz. 19:00 IP: *.acn.waw.pl 16.08.04, 19:05 jak najbardziej za Odpowiedz Link Zgłoś
cardemon Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 17.08.04, 06:02 cardemon napisał: > Rzeczywiście byłoby super, jakbyśmy mogli się spotkać, ale póki co jestem tu > (czyli w USA) uziemiony na najbliższy czas. :( > Tym niemniej jest mi bardzo miło, że o mnie wspominacie... > > Pozdrowienia i serdeczności, > CdM mesquaki napisała: > Jesli te zajecia nie pod palma, to jestes usprawiedliwiony. > A szkoda, przydalaby sie jakas ofensywna osobowosc do rozreklamowania spawy. > m Mes, uczciwie oświadczam, że moje "zajęcia" nie odbywają się pod palmą tylko w labie... :) I uwierz, że choćbym się skręcał i zwijał, to i tak nie będę mógł teraz przybyć na zlot łamigłówkowiczów do W-wy. :( Może za rok... Na dzień dzisiejszy mam natomiast dla wszystkich fajną łamigłówkę olimpijską, którą zamierzam zamieścić jutro na tym forum... Do jutra więc, Pozdrowienia, CdM Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 17.08.04, 12:00 cardemon napisał: > Mes, uczciwie oświadczam, że moje "zajęcia" nie odbywają się pod palmą tylko w > labie... :) > I uwierz, że choćbym się skręcał i zwijał, to i tak nie będę mógł teraz przybyć > > na zlot łamigłówkowiczów do W-wy. :( Może za rok... > > Na dzień dzisiejszy mam natomiast dla wszystkich fajną łamigłówkę olimpijską, > którą zamierzam zamieścić jutro na tym forum... > > Do jutra więc, > > Pozdrowienia, > CdM Cardemon, mam do Ciebie mały biznes (obrzydliwa prywata, mówiać szczerze) - możesz sprawdzić maila? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki skrety i wykrety 17.08.04, 19:51 Cardemon juz niech sie nie skreca i nie zwija (jeszcze sie i tak policzymy) ale na Kopperka, jak rozumiem, mozna liczyc? Bo jak nie, to niech Kopperek lepiej pracuje nad naprawde dobra wymowka. zyczliwa Odpowiedz Link Zgłoś
kopperek Re: skrety i wykrety 18.08.04, 11:03 mesquaki napisała: > Cardemon juz niech sie nie skreca i nie zwija (jeszcze sie i tak policzymy) ale > > na Kopperka, jak rozumiem, mozna liczyc? > Bo jak nie, to niech Kopperek lepiej pracuje nad naprawde dobra wymowka. > > zyczliwa zobaczymy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mesquaki Re: Dwulecie łamigłówek! ;) 26.08.04, 19:26 Ze tak jeszcze odgrzebie stary watek: dziekuje dzielnym lamiglowkowiczom za doprowadzenie spotkania do skutku. Nastepnym razem obiecuje nie meczyc was do switu i zwiezc jaka szatanska lamiglowke. A i zyczenia beda na studolarowce :). m Odpowiedz Link Zgłoś