Gość: zelka IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 22.03.05, 19:28 czy mozecie jeszcze raz podac linka do tej gry bo nie moge na nia wrocic jakies dziwne rzeczy sie pokazuja; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 100 Re: swan's room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:34 www7.plala.or.jp/mof2/159753/FLASH/swan_mira.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: swan's room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:43 Z tego pokoju nie da się niestety wyjść żywym!Ja już siępoddałam.śróbki, kabelki, ile razy mozna wybuchać! jeśli ktos uszedł z z życiem to się pytam JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: swan's room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:51 Pewnie się da , ale podpowiedż jest chyba w komputerze,tylko kto zna japoński ? Mnie zabiło z 15 razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: swan's room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:58 www7.plala.or.jp/mof2/159753/FLASH/swan_mira.htm działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: swan's room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:59 no mnie tez ponad dziesięć spokojnie! Utknełam po odkręceniu śrubek i zdjęciu pokrywy!Przeciełąm wszystkie kaple i dupa!BUM BUM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: swan's room IP: *.lot.pl 23.03.05, 06:49 Mozna wyjsc z tego pokoju, ale trzeba znac japonski. Podpowiedz. Najpierw przelaczyc srubokretem, przelacznik nad zielonym kabelkiem, rzad swiatelek nad drucikami, na zielone (przy zielonym pulsujacym swiatelku). Nastepnie przeciac obcazkami pomaranczowy , a potem zolty drucik. Jesli na czwartej kartce z koperty (czytanej przy zgaszonym swietle, PRZED otwarciem walizki)znajdziecie znak "海" to znaczy, ze trzeba przeciasc drut niebieski, a "血" znaczy, ze trzeba przeciac drut czerwony. Bomba powinna zostac rozbrojone i mozna wyjac klucz. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: swan's room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:15 Te Twoje kwadraciki są identyczne :) Zabiło mnie już kilkanaście razy , ale walczę do końca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: swan's room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:23 A u mnie nie ma ani kwadracika ani kwadracika. Są same kreski! Szlak mnie trafia, przecinam na zmiane czerwony i niebieski, ostatnio tylko niebieski i wybucham i wybucham! Nawet kot ma tylko 7 żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 Re: swan's room IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:28 Zanim Cię trafi przejdż na Forum Humorum . Tam Wojtek dokładnie opisał , co trzeba zrobić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelka Re: swan's room IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.03.05, 10:50 opisal ale to sie nie sprawdza w 100% niestety do momentu otwarcia walizki wszystko sie zgadza, odkręcam górną lewą srubke a potem kazda kolejna powoduje wybuch:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: swan's room IP: *.lot.pl 24.03.05, 11:05 Jezeli zachowasz podana kolejnosc odkrecania, PRZY ZIELONEJ LAMPCE ZAPALONEJ, to nie mozesz wybuchnac. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: swan's room IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:51 no ale co dalej? kolory kabelków pewnie mają znaczenie. ale tylko ten niebieski i czerwony czy te pod pokrywą tez? no ile mozna razy ginac? gdybym byl saperem juz by mnie kilkanascie razy z roboty wyrzucili. Odpowiedz Link Zgłoś