Dodaj do ulubionych

Grał ktoś w ten pokój?

30.05.05, 00:27
709709.com/game/esk.htm

No bo mi szyfr nie działa i sie zaciełam...
Obserwuj wątek
    • lika13 Link again 30.05.05, 00:28
      709709.com/game/esk.htm
      • inka28 Re: Link again 30.05.05, 17:14
        Ja mam tyle, że gwiazdka to 3, a koło 2. 4 to trójkąt do góry nogami.
        • Gość: Apis Re: Link again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:57
          Ja mam jeszce że zamalowany kwadrat to 5. To wynika z napisu za łóżkiem i z
          tarczy
          • Gość: Apis Re: Link again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 09:00
            No i jeszcze spróbujcie wykrecić (monetą)zarówkę z pólki i włożyć ją do lamki.
            Wtedy znajdziecie rozwiązanie:)
            • inka28 Re: Link again 31.05.05, 10:19
              Dzięki Apis, przeszłam:)
              • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 17:07
                przepraszam, ze pytam, ale skad macie monete i gdzie wpisac szyfr??
                • inka28 Re: Link again 31.05.05, 17:08
                  Moneta zdaje się w łóżku, a szyfr jak to szyfr - w sejfie:) Pokombinuj z plakatem nad łóżkiem.
                  • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 17:19
                    A jak kombinowac z plakatem, koles juz ma dwie strzalki w nosie i jest pomazany
                    i dalej ni cholery nie idzie
                    • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 17:32
                      nie moge jej znalezc... tej monety
                      • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 17:34
                        Jka ogladasz napisy za lozkiem, po prawej w poscieli, a z plakatem i sejfem
                        poradzilas sobie?
                        • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 17:39
                          ale sie zaraz wkurze. klikam i klikam i nic z ta posciela i z ta moneta, agrr...
                          • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 17:40
                            jest w koncu... uf :)
                          • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 17:41
                            miedzy posciela a decha (jak byk taka kreska podluzna - jak to z kreskami
                            bywa:)) a co z plakatem?
                            • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 17:42
                              mecze sie z plakatem teraz, gosc juz jest pobryzgolony i ze strzalkami w
                              nosie...
                              • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 17:45
                                kliknełam w każdy milimetr plakatu- i nic...
                                • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 17:48
                                  cholery mozna dostac.... ja tez nie moge...szlag mnie zaraz trafi :)
                                  • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 17:54
                                    apeluje o pomoc :) szukamy sejfu pod plakatem. :)
                                    • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 18:18
                                      na szafie znalazłam dziwny rysunek z jakim słoneczkiem itp..
                                      • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 18:19
                                        poloz na tym kasete
                                      • Gość: Marcinlet Re: Link again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:25
                                        Gość portalu: marta napisał(a):

> na szafie znalazłam dziwny rysunek z jakim słoneczkiem itp..
                                        Jakiej szafie, gdzie???
                                    • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 18:18
                                      pieprze, poddake sie, marta jak cos znajdziesz daj znac !!!
                                      jak oni wszyscy takl szybko sejf znalezli?!?
                                      • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 18:22
                                        ok, jak znajde sejf to Cie zawolam ;)
                                        czyli mam juz cały szyfr, i nie mam co z nim zrobic... :)
                                        • inka28 Re: Link again 31.05.05, 18:30
                                          Ulituje się - bo Wam się udało pomazać faceta z plakatu, a ja na to nie wpadłam. Trzeba oderwać plakat od ściany, jakiś nożyk by się przydał, nie uważacie?:)
                                          • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 18:35
                                            z pomazaniem i strzalkami to byl lotkami, ale jaki nozyk? chyba ze lotkami ...
                                          • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 18:36
                                            nozyk? ciekawa propozycja... tylko ze nie mam akurat na magazynie, musze
                                            poszukac;)
                                            • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 18:38
                                              mam mam !! ale fajnie :)), najpierw trzeba znalezc srebrny kluczyk, otwiera
                                              gorna szafke- jest pensetka, wyciagamy zloty kluczyk i mamy nozyk! fenkju!!
                                              • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 18:40
                                                no to jestem opozniony bo kluczyka ani widu ani slychu, gdzie on?
                                                • Gość: marta klu IP: 195.245.217.* 31.05.05, 18:44
                                                  zrob widok na drzwi tak zeby bylo widac szafke bokiem- za radiem czy tym czyms
                                                  czarnym takie male cos wystaje na srdkowej polce- to kluczyk wlasnie.

mecze sie nad szyfrem
                                                  • Gość: marta Re: klu IP: 195.245.217.* 31.05.05, 18:50
                                                    no i co? masz ?
                                                  • Gość: plakat Re: klu IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 18:59
                                                    No cos nie tak albo nie umiem dodawac, z rownania wychodzi ok ale nie otwiera
                                                  • Gość: marta Re: klu IP: 195.245.217.* 31.05.05, 19:13
                                                    ok. gwiazdka to 3 kolko=2, trojkat oidwrocony=4 a zamalowany kwadrat = 5
                                                    ale ja mam nad sejfem bialy kwadrat, ciemny odwrocony trojkat i bialy normalny
                                                    trojkat
                                                    i co teraz?
                                                  • Gość: plakat Re: klu IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 19:15
                                                    kombiunuje zeby kartke przekrecic ale tez nie idzie
                                                  • Gość: plakat Marta , udalo ci sie z szyfrem? IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 19:43
                                                    jw.
                                                  • Gość: marta Re: Marta , udalo ci sie z szyfrem? IP: 195.245.217.* 31.05.05, 19:46
                                                    niestety. szczerze mowiac trche zwatpilam w swoje sily. i zajelam sie praca...
                                                    ta przynajmniej jest mniej zagadkowa. ale czekam- moze cos Ci sie uda
                                                    wykombinowac. Ja juz trace siły
                                                  • Gość: plakat Re:inka ratuj IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 19:52
                                                    ja mam : kwadrat pusty=7;pusty trojkat czubkiem na dol 4
                                                    pelny trojkat czubkiem na dol=1 , na kartce sa dwa trojkaty obrocone wzgledem
                                                    siebie - to jakos maci (z rownan nie wynika nic) i juz choler\y dostaje
                                                    inka28 ratunku...
                                                  • Gość: marta CZEKAMY NA POMOC :) IP: 195.245.217.* 31.05.05, 20:14
                                                    kasiarzami to my nie jesteśmy.. :) ale licza sie dobre checi, dlatego czekamy
                                                    na akcje ratunkową :)
                                                  • inka28 Re:inka ratuj 01.06.05, 09:25
                                                    Ok, a znaleźliscie pod łóżkiem taką niebieską książeczkę? Może warto by było przyjrzeć jej się bliżej? Obejrzeć w dobrym świetle?:)))
                                                  • Gość: plakat Re:inka ratuj IP: *.is.pw.edu.pl 01.06.05, 14:14
                                                    Wielkie dzieki, mam juz cale rownanie ... ale sejf sie nie otwiera
                                                  • Gość: marta Re:inka ratuj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 14:24
                                                    jak to masz całe rozwiązanie?
                                                    ile w takim razie wynosi pusty trojkąt z czubkiem w góre?
                                                    bo całą reszte mam...
                                                  • Gość: plakat Re:inka ratuj IP: *.is.pw.edu.pl 01.06.05, 17:04
                                                    Spojrz na podpowiedz inki, jak ci sie otworzy daj znac, moze mi czegos jeszcze
                                                    brakuje albo o czyms nie wiem
                                                  • inka28 Re:inka ratuj 01.06.05, 19:14
                                                    Wydaje mi się, że aby sejf się otworzył trzeba uzyć do czegoś wszystkich przedmiotów. Bo ja np. nie mogę otworzyć sejfu z marszu, nawet jak znam kod, więc chyba trzeba kombinować z przedmiotami. Ale to tylko hipozteza:)
                                                  • Gość: plakat Re:inka ratuj IP: *.is.pw.edu.pl 02.06.05, 13:11
                                                    A gdzie tam próbowałem na wszystkie sposoby, szyfr znam, wszystko robilem (ak
                                                    mi sie wydaje) i nic.
                                                  • inka28 Re:inka ratuj 02.06.05, 15:50
                                                    Książki ułożyłeś w dobrej kolejności? Użyłeś kasety? Zabrałeś strzałki z tarczy?
                                                    Nie wiem co to może być:(
                                                  • Gość: plakat Re:inka ratuj IP: *.is.pw.edu.pl 02.06.05, 20:07
                                                    tak wszystko co do joty. .. i nic, a tobie udalo sie otworzyc choc raz?
                                                  • inka28 Re:inka ratuj 02.06.05, 21:31
                                                    Nie raz, a nawet dwa, jak coś sprawdzałam, ale teraz spróbuje szybko przejść
                                                  • inka28 Re:inka ratuj 02.06.05, 21:39
                                                    Ja przeszłam. Może trzeba potrząsnąć poduszką, spróbować drzwi otworzyć, kliknąć we wszystko - nie wiem. Ale to musi być wkurzające:/
        • Gość: Marcinlet Re: Link again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:20
          inka28 napisała:

> Ja mam tyle, że gwiazdka to 3, a koło 2. 4 to trójkąt do góry nogami.
          >
          Czemu 3, a nie 1?
          • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 19:23
            tak pokazała mi kaseta, którą połozyłam na obrazek na szafce. w jednej dziurce
            jest gwiazdka, potem strzałka i liczba 3.
            • Gość: Marcinlet Re: Link again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:29
              Gość portalu: marta napisał(a):

> tak pokazała mi kaseta, którą połozyłam na obrazek na szafce. w jednej
              dziurce
              > jest gwiazdka, potem strzałka i liczba 3.

Ja tam widzę tylko regał z 3-ma półkami, a nie szafkę...

• Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 19:32
                jesli chcemy byc tacy hiperpoprawni to dodajmy, ze regał ma de facto 4 półki-
                ostatnia deska tez moze za nia służyc. Ale nie o nazewnictwo chodzi a o to,
                zeby otworzyc ten cholerny sejf...
                • Gość: Marcinlet Re: Link again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:56
                  Jeżeli dla Ciebie różnica między szafą a regałem to hiperpoprawność to szkoda
                  gadać...
                  • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 19:58
                    A co ty meblarz? tu sie nie mebluje, tu sie gra.
                    Szkoda gadac? - nie gadaj
                    • Gość: marta Re: Link again IP: 195.245.217.* 31.05.05, 19:59
                      fenkju
                    • Gość: Marcinlet Re: Link again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:02
                      Pytał cię ktoś o coś?
                      • Gość: plakat Re: Link again IP: *.is.pw.edu.pl 31.05.05, 20:07
                        O Jezusie Nazarenski, co za typ...
                        Przeciez szkoda gadac, oszczedzaj sily marcinku
        • Gość: kasia Re: Link again IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.07.05, 06:26
          A co z ta kaseta?Przeciez nie mozna jej osluchac?A ze ja mam musi byc w tym
          jakis cel.Juz wszystko mam ale dalej sie mecze z tym szyfrem,pomozcie,juz
          przestaliscie wogole pisac ,a ja tu na rozwiaznie czekam.
    • Gość: ja czyli nie ty Re: Grał ktoś w ten pokój? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 23:21
      Ja grałam i znalam środkowy numer (czyli 1) ipotem wpisywałam na chybil trafil
      inne cyfry w końcu mi się otworył :)
    • lika13 Wczoraj nikt nie zajrzał a dziś no proszę:) 31.05.05, 20:32
      No cóż zmęczyłam ten szyfr,ale uczciwie przyznaję ,ze sama nie wiem już jak.
      takie olsnienie miałam w nocy czy co:P
      Po szyfrze niestety koniec-można wyjść z pokoju.
    • Gość: GoConSensee skąd kaseta? IP: 193.109.212.* 03.06.05, 22:02
      skąd wziąć kasetę?
      • lika13 z szuflady biurka ,najwyższej,długiej n/t 05.06.05, 14:10

• Gość: www halo IP: *.chello.pl 12.06.05, 13:43
          widze, ze watek juz raczej nieodwiedzany... a ja teraz dopiero tu zaszlam.. i
          mam problem. jestem oczywiscie pzry sejfie :) znam 2 pierwsze znaki (7,1),
          trzeviego nie odnalazlam, ale pzreciez jest tylko kilka mozliwosci, wiec
          wpisywalam kolejno-i zadna konfiguracja mi nie zadzialala :( o co chodzi?
          a, i jeszcze - ksiazka niebieska spod lozka - o co z nia chodzi? do czego jest
          potrzebna? sa tam chinski/japonskie znaki jakies, ale raczej nie odczytam ;)
    • Gość: www Re: Grał ktoś w ten pokój? IP: *.chello.pl 12.06.05, 13:44
      widze, ze watek juz raczej nieodwiedzany... a ja teraz dopiero tu zaszlam.. i
      mam problem. jestem oczywiscie pzry sejfie :) znam 2 pierwsze znaki (7,1),
      trzeviego nie odnalazlam, ale pzreciez jest tylko kilka mozliwosci, wiec
      wpisywalam kolejno-i zadna konfiguracja mi nie zadzialala :( o co chodzi?
      a, i jeszcze - ksiazka niebieska spod lozka - o co z nia chodzi? do czego jest
      potrzebna? sa tam chinski/japonskie znaki jakies, ale raczej nie odczytam ;)
      • pep-per Re: Grał ktoś w ten pokój? 15.06.05, 16:00
        Gość portalu: www napisał(a):

> widze, ze watek juz raczej nieodwiedzany... a ja teraz dopiero tu zaszlam.. i
        > mam problem. jestem oczywiscie pzry sejfie :) znam 2 pierwsze znaki (7,1),
        > trzeviego nie odnalazlam, ale pzreciez jest tylko kilka mozliwosci, wiec
        > wpisywalam kolejno-i zadna konfiguracja mi nie zadzialala :( o co chodzi?
        > a, i jeszcze - ksiazka niebieska spod lozka - o co z nia chodzi? do czego jest
        > potrzebna? sa tam chinski/japonskie znaki jakies, ale raczej nie odczytam ;)

Też tak próbowałem. I nic...
        • gogorz76 Re: Grał ktoś w ten pokój? 25.07.05, 14:53
          ksiazeczk podlozona pod lampe pokaze ci kolejny szyfr
    • Gość: KONIEC Re: Grał ktoś w ten pokój? IP: *.srodula.net 30.06.05, 17:08
      zagralam skonczylam, spoko gierka tylko krotka <lol>
      • gogorz76 Re: Grał ktoś w ten pokój? 25.07.05, 15:21
        Jezu, narzeszcie.
        Szyfr mialem dobry ino cos mi sie sejf nie chcial otowrzyc. Uff
        Ale fajne.
        Ja chce wiecej :):):)

Gość portalu: KONIEC napisał(a):

> zagralam skonczylam, spoko gierka tylko krotka <lol>
        • Gość: MoniaSto Re: Grał ktoś w ten pokój? IP: *.chello.pl 25.07.05, 21:46
          Ale co w końcu z tym kodem, co trzeba zrobić??? Mam dobry kod na 100000%, ale
          nie wychodzi mi!!! Help me!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka