marekl 30.07.02, 11:44 Jaka litera powinna być kolejną w następującym ciągu: JLPBKWN ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: columb Re: Banalna zagadka IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 18:20 Gość portalu: andy napisał(a): > C Niezupelnie.. Nie "C" a "c". (ci, ktorzy maja do czynienia z Unixami wiedza o co pije...) A ciag powinien wygladac: Jk.....c Pozdrawiam, Krzys ps. wiem ze bylo by latwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Banalna zagadka IP: *.ire.pw.edu.pl 30.07.02, 18:23 Zgoda, ale w podanej konwencji (rzeczywiscie niespojnej) odpowiedzia jest raczej C a nie c. Ciekawe co na to autor? A. Odpowiedz Link Zgłoś
columb Re: Banalna zagadka 30.07.02, 19:38 Gość portalu: andy napisał(a): > Zgoda, ale w podanej konwencji (rzeczywiscie niespojnej) odpowiedzia jest > raczej C a nie c. Ciekawe co na to autor? Tak, w tym kotekscie "C". :))) Czepiam sie... > A. Pozdrawiam, Krzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Banalna zagadka IP: *.csk.pl 31.07.02, 13:28 Ja mam skojarzenia z kwadratem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluzbista Re: Banalna zagadka IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 01:21 ludzie, dlaczego odpowiedzia jest C (tudziez c)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Banalna zagadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 21:44 Gość portalu: sluzbista napisał(a): > ludzie, dlaczego odpowiedzia jest C (tudziez c)? Skrótem Twojego pytania byłoby: l,dojC(tc)? Odpowiedz Link Zgłoś