akin1om 03.04.08, 20:06 trudno być tą drugą, święta samotne, i Mendelsona nie zagrają. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Witaj Moniko :) 03.04.08, 20:28 Nie przeszkadzasz, jestem stosunkowo towarzyskim pustelnikiem. Mendelssohna nie mam, może być Mendelejew ? ;) Pustelnia Odpowiedz Link
akin1om Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 20:33 Witaj, jaki spryciarz z Ciebie, juz mnie rozszyfrowałeś, muszę pomyśleć nad innym nickiem. A ten Mendelejew paskudny strasznie, ale zasłużony więc niech będzie. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 21:16 akin1om napisała: > A ten Mendelejew paskudny strasznie, ale zasłużony więc niech będzie. W takim razie może Manadalay bardziej przypadnie Ci do gustu? Odpowiedz Link
akin1om Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 21:32 mniam, moje klimaty, piękne, dziękuję. to teraz już będziesz dyżyrnym didżejem , dobrze? Co jakiś czas coś pysznego podrzucisz? Odpowiedz Link
akin1om Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 21:36 I to drugie też urocze. pl.youtube.com/watch?v=ie-0hEReVfU Jak to możliwe, że nigdy jej nie słyszałam. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 22:28 Ja też nie słyszałem. Doszedłem od Mendelssohna... :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 22:30 Następny mógłby być Dalajlama, ewentualnie Marylin Manson. Ten pierwszy raczej nie śpiewa. Chociaż Mendelejew też nie zostawił po sobie spuścizny muzycznej. Odpowiedz Link
akin1om Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 22:51 Ciekawe zestawienie Dalajlama i Manson. Trudno się doszukać części wspólnej. A Mendelejew to mi wygląda na takiego co to nawet pod prysznicem nie śpiewa(ł) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 22:59 akin1om napisała: > Ciekawe zestawienie Dalajlama i Manson. Trudno się doszukać części > wspólnej. A Mendelejew to mi wygląda na takiego co to nawet pod > prysznicem nie śpiewa(ł) Na tym zdjęciu Mendelejew wygląda tak, że prędzej uwierzyłbym, że śpiewa niż w to, że kiedykolwiek się kąpał. A Manson to w 95% baba-dziwo, cielę z dwiema głowami. Pozostałe 5% jest dość grzeczną muzyczką. Jeden z przebojów brzmiał jak cover T-Rex. Odpowiedz Link
akin1om Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 23:18 zbyfauch napisał: > Na tym zdjęciu Mendelejew wygląda tak, że prędzej uwierzyłbym, że śpiewa niż w > to, że kiedykolwiek się kąpał. Oj tak, tak, może chciał te wszystkie pierwiastki mieć przy sobie( na sobie?) dla celów naukowych oczywiście Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 23:24 Po prostu chodził ze swoją tablicą. Na pewno czasami wyciągał...pierwiastek. Odpowiedz Link
akin1om Re: Witaj Moniko :) 03.04.08, 22:48 To moje gratulacje, jak się miewa szanowna małżonka, a potomstwo to raczej płci żeńskiej albo wcale? ;) Odpowiedz Link
akin1om Re: Nie przeszkadzam? 03.04.08, 23:24 No, idę się ściskać z Morfeuszem. Zajrzę jeszcze jeśli pozwolisz, może coś wykiełkuje w ogródku, może nawet jakaś nowa idea za którą warto oddać swoje bezideowe życie. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nie przeszkadzam? 03.04.08, 23:27 akin1om napisała: > No, idę się ściskać z Morfeuszem. > Zajrzę jeszcze jeśli pozwolisz, może coś wykiełkuje w ogródku, może > nawet jakaś nowa idea za którą warto oddać swoje bezideowe życie. Nie uduś go tylko. Za jakieś pół godziny też go chętnie spotkam. I oczywiście wpadaj, rozjaśnić jaskinię. Dobranoc Odpowiedz Link