zbyfauch Re: Blogowisko 16.05.08, 15:41 To se szczele 700, na pochwałę systemu dziesiętnego, coby nam jeszcze długo i szczęśliwie panował. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 16.05.08, 22:40 Jestem już spakowany, jeszcze tylko torby do samochodu zniosę (który zresztą już pełny worów, woreczków i tobołów oraz podkaszarki), gaszę komputer (no, laptoka też biorę)i będę próbował zasnąć. Jutro o piątej pobudka. To na razie dzieci. Może się odezwę z Polski. Odpowiedz Link
zbyfauch Pozrówka z Rumunii 19.05.08, 15:58 j.w Drogie Dzieci. Pazdriawljaju Was iz Rumii. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 25.05.08, 17:26 To setkę se we wątku walnę, pozdrawiając dzieci. ;) Odpowiedz Link
akin1om Re: Blogowisko 26.05.08, 18:18 zbyfauch napisał: > To setkę se we wątku walnę, pozdrawiając dzieci. ;) To ja drugą setką zaczynam drugą setkę, i dziękuję za pozdrowienia wszak naiwnym dziewczątkiem mnie stworzono, a przynajmniej chciano. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 28.05.08, 17:41 akin1om napisała: > wszak naiwnym dziewczątkiem mnie stworzono, a przynajmniej chciano. Chyba nie jesteś cwaną handlarą? ;) Odpowiedz Link
akin1om Re: Blogowisko 30.05.08, 20:38 zbyfauch napisał: > Chyba nie jesteś cwaną handlarą? ;) Należałoby rozbić zbitkę, jestem cwaną ale nie handlarą;) Odpowiedz Link
andreski Re: Blogowisko 07.06.08, 00:17 no to ja sie moim szczesciem podziele. wlasnie przestali mi grac za oknami:))) Odpowiedz Link
zbyfauch Pierwszy tysiączek... 07.06.08, 08:51 pękł był wczoraj prawie niezauważenie. Pustelnia zaczyna ząbkować. A nie boli, kurde. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 08.06.08, 12:33 Szpetna ciotka jubilata miała wczoraj noc nocy, zatańczyła z gorącym, wysokim (mojego mniej więcej wzrostu, więc jak na Włocha wysokim) "Italieniokiem". Odpowiedz Link
wubetka Re: Blogowisko 08.06.08, 13:09 foty sa? na potrzeby uwiecznienia chwili szczescia ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 08.06.08, 13:19 wubetka napisała: > foty sa? na potrzeby uwiecznienia chwili szczescia ;) Fota jest jedna, mnie też dotknęło "szczęście", tańczyłem z piękną dziewczyną, o przecudnych ustach. Niestety, nie dość, że jestem żonaty, mogłaby być moją córką. :) Ma 27 lat, jestem od niej prawie 20 lat starszy, jej matka ma 50. :) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1247119,2,1.html To ta z profilu. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 08.06.08, 13:21 Ale młodsi panowie, dziewczyna jest do wzięcia, rozwódka. ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 09.06.08, 07:08 Wczoraj dowiedziełem się, że to jednak stara baba, ma 30-kę. :D Odpowiedz Link
zbyfauch Kara śmierci za głupotę? 08.06.08, 12:59 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5289920,Policjant_postrzelil_sie_smiertelnie_w_komisariacie.html Odpowiedz Link
akin1om Re: Kara śmierci za głupotę? 08.06.08, 20:12 Nie pierwsza to taka kara za taką "zbrodnię" i pewnie nie ostania , ewolucyjnie uzasadniona. - Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 09.06.08, 14:33 Poszedłem sobie dzisiaj, po długiej nieobecności, do Tura na yufkę. Kupiłem bambulca, zatopiłem chciwie zęby i .... ledwie zjadłem. Przy stoliku obok usiadł grubas i zaczął bestialsko śmierdzieć potem. Trzeba dodać, że stoliki były na zewnątrz tylko wiatr wiał od strony grubasa. A chciałem sobie jeszcze w spokoju zapalić. Ech... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 09.06.08, 15:45 Przed chwilą przyszła pod moje okno malutka myszka. Pobiegała, pobiegała, poniuchała i uciekła. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 13.06.08, 09:25 Jutro chyba pójdę na szaber. W mojej okolicy jest dużo sadów a w jednym z nich trzy zdziczałe czereśnie. Nie uważam tego za kradzież bo właściciel drzewek nie pielęgnuje, owoców nie zrywa, które gniją na gałęziach, aż serce się kraje. Poza tym "obżeram" (tak pi x oko ze dwadzieścia sztuk zjem) się na miejscu, nie wynoszę siatami na handel. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 19.06.08, 20:47 1400 pękło. Niedługo Bitwa pod Grunwaldem, jedna z niewielu dat historycznych (oprócz daty moich urodzin), którą pamiętam. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 20.06.08, 15:30 Jeszcze godzina. Kurde, nawet piwka nie mogę bo po pracy muszę jechać po zakupy i po "magiel domową". Matka kolegi prasowała swego czasu w budce zdobnej szyldem "MAGIEL ELEKTRYCZNA". Ech... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 20.06.08, 17:53 demonii.larua napisała: > zabłądziłam... Pan jest miłosierny Córko, opowiadaj, ze szczegółami. ;) Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Blogowisko 20.06.08, 22:06 Pan ma być Panem, miłosierdzia mi nie trzeba. ;) lubię błądzić poza tym... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 20.06.08, 22:35 demonii.larua napisała: > lubię błądzić poza tym... A my lubimy słuchać, ....no tutaj czytać ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 20.06.08, 21:01 No, wreszcie mogę sobie pozwolić na piwko. No to sobie pozwalam. Czego i Wam życzę. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 24.06.08, 07:34 Kolejna kawa na trzeźwo. Dzień dobry dzieci. :) Odpowiedz Link
wacikowa Re: Chory jezde 05.03.09, 13:50 Ładnie dorobiłeś:) Zrobić Ci Zbyś? Herbatki malinowej ofkors?:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Chory jezde 05.03.09, 14:02 wacikowa napisała: (...) Herbatki....? T...eeż. ;) Odpowiedz Link
ostatni_koralik Re: Chory jezde 05.03.09, 23:43 mam nadzieję, że herbatka Pani Wacikowej pomogła?:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Chory jezde 06.03.09, 09:16 ostatni_koralik napisał: > mam nadzieję, że herbatka Pani Wacikowej pomogła?:) Pani Wacingowa nie przyszła. Wybiegła na poszukiwania jakiegoś seksu, czy jak mu tam... Odpowiedz Link
pluton444 Re: Chory jezde 06.03.09, 13:11 To zapraszam do mnie wieczorkiem. Została mi jeszcze Sake, a to dlatego, że tequilą się podtruli a jak zabierzesz ze sobą dziewczyny, to może być jeszcze to "jak mu tam". Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Chory jezde 06.03.09, 13:32 "Serce Słowianki" już znalazłeś, jeszcze tylko wyślij sms-a do gajowego Maruchy, będzie wesoło. Odpowiedz Link
zbyfauch Bankier z Burkina Faso 23.03.09, 13:30 chciał na moje konto przelać jakieś 1,5 miliona dolarów. Z tej sumy 40% miałem dostać w ramach prowizji. A po co mi tyle pieniędzy? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 29.12.09, 14:25 Tak swoją drogą, jakiś dekadencki, końcoworoczny marazm opanował znane mi fora prywatne. Jedno nawet zamkli. Jedynie na redakcyjnych boje toczy nawiedzone oszołomstwo z obu stron barykady. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 31.12.09, 15:00 Kurde, na termometrze 8,6 cencjuszów a na dodatek słąko wylajzło. Niezły Sylwester. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 31.12.09, 15:13 zielona_mina napisała: > ...a w dodatku poNczki koncza sie :/ O, cześć Herminatorze. A u Cię? Zdaje się około zera? Biedactwo. Jeszcze śnieg ma Ci spaść. Brrrr... Ale jakby co, Wszystkiego Najzieleńszego w Nowym Roku. I żeby koleżanki zzieleniały z zazdrości. ;) Odpowiedz Link
zbyfauch O trąbie dwa razy 04.01.10, 15:28 już zapomniałem. Mam w pracy nowe ustrojstwo do parzenia kawy. No i ma owa machina taką spectrąbę, którą wypluwa gorącą wodę na proszek kawowy. Coby worek z proszkiem we wnętrznościach umieścić, należy trąbę w lewo przekręcić...i pamiętać o przekręceniu jej z powrotem, o czym oczywiście zapominam i wrzątek bulgocze sobie wesoło w obiegu zamkniętym ... a kawa sucha. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: O trąbie dwa razy 04.01.10, 15:29 A teraz wygląda, że "spilar" się spalił. No to do poniedziałku kawy nie budiet. Odpowiedz Link
zielona.plama Re: Blogowisko 10.01.10, 12:30 zbyfauch napisał: > Gdyby ktoś przez przypadek odczuwał nieznośny ucisk potrzeby > podzielenia się ze światem informacją, że właśnie zjadł zupę, że mu > się pies ochwacił, bądź kobyła oszczeniła...zapraszam. > czy moda na blogowanie powoli nie ustępuje? w każdym razie odczuwam jakieś ostatnio znudzenie tą formą, może dlatego, że za dużo tych zupek i piesków i kobyłek Odpowiedz Link
zielona.plama :) 10.01.10, 12:36 to tylko, takie tam, obserwacje na temat blogów, nie mają nic wspólnego z blogowiskiem tutejszego właściciela:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: :) 11.01.10, 14:45 zielona.plama napisała: (...) Zielono się zrobiło w Pustelni....tak swoją drogą. :) Odpowiedz Link
madurka Re: :) 11.01.10, 20:35 zbyfauch napisał: > Zielono się zrobiło w Pustelni....tak swoją drogą. :) www.youtube.com/watch?v=TniEe4ay_0Y Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Blogowisko 10.01.10, 14:49 Lubie czytac blogi moich przyjaciol... Jak kazdy przyzwoity pustelnik, wlasnego nie posiadam :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 11.01.10, 14:42 zielona_mina napisała: > Lubie czytac blogi moich przyjaciol... > > Jak kazdy przyzwoity pustelnik, wlasnego nie posiadam :) Przyjaciela czy bloga? ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Podwyżkę dostałem. 12.01.10, 11:01 Nie wiem jeszcze ile, niezależnie jednak od wysokości, w czasach, kiedy płace raczej tną, jeśli akurat ludzi nie zwalniają, miło. Odpowiedz Link
koza.rozbuta Re: Podwyżkę dostałem. 12.01.10, 12:02 Wypraszam sobie to "łoł, łoł... w Prasowalni. Chłopak mój też młodszy. Wiele. Trudno. Bo jak nie wóz, to przewóz. Ale ja nie o tym chciałam. Dowcip skradłam i posłałam dalej. Odpowiedź dostałam: Dowcip o najezdcy jest oczywiscie nieprzetlumaczalny, rycze ze smiechu, wiec patrza sie !kurwa! na mnie jak na idiote.... (: Calusy, Marek Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Podwyżkę dostałem. 12.01.10, 12:15 Cosa.Bosa napisała: > Wypraszam sobie to "łoł, łoł... w Prasowalni. > Chłopak mój też młodszy. Wiele. Mam nadzieję, że potrafisz odpowiedzieć na te jego niezliczone pytania. ;) O którym dowcipie mowa, Heroino? Odpowiedz Link
koza.rozbuta Re: Podwyżkę dostałem. 12.01.10, 17:11 Haszysz pyta: > o którym ... A pisałam, komu skradłam? sercu memu ciągle drogi, lecz już trochę mniej...? Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Podwyżkę dostałem. 13.01.10, 00:29 A jednak... Gratulacje! :) forum.gazeta.pl/forum/w,51283,105001514,105022277,Re_Szczesliwego_Nowego_Roku.html www.holodaro.com/crowley-tarot/Kleine_Arkana/Scheiben/As_der_Scheiben/as_der_scheiben.html ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 23.01.10, 11:10 Mam nowych sąsiadów. Do mieszkania obok wprowadza się jego właścicielka. Po trzech latach walki z niesolidnymi, żeby nie powiedzieć nieuczciwymi, odnajemcami. Ale ja wolałem jednak tamtych. Fajna dupa była i opalała się czasami topless na balkonie. ;) A to babsko, stare, brzydkie, wścibskie i w ogóle...:( Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Blogowisko 24.01.10, 11:40 Mnie zas tesciowa zdaje codziennie telefoniczne raporty o tym co, kiedy i z kim robia jej sasiedzi... Bleee, zazdrosna Tratschtante ;) Odpowiedz Link
madurka Re: Blogowisko 24.01.10, 11:45 zielona_mina napisała: > Mnie zas tesciowa zdaje codziennie telefoniczne raporty o tym co, > kiedy i z kim robia jej sasiedzi... Bleee, zazdrosna Tratschtante grają w ciemno?:) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 25.01.10, 09:23 zielona_mina napisała: > Mnie zas tesciowa zdaje codziennie telefoniczne raporty (...) Czy masz w komórce "specjalny" dzwonek na teściówę? :) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Blogowisko 25.01.10, 17:08 Hehe, komorka sluzy mi do rozmow "na poziomie". A to jest moj jedyny dzwonek... www.youtube.com/watch?v=CvQ3iCx_K78 :) Odpowiedz Link
zbyfauch A to? 11.02.10, 21:33 www.youtube.com/watch?v=T5Xl0Qry-hA Pioseńki też potrafią być piękne. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: A to? 11.02.10, 21:42 melancholijne... w sam raz na mojego bluzzza :) prawie tak samo dobre jak to www.youtube.com/watch?v=U-uaahDREDY :) Odpowiedz Link
zbyfauch Młoda też umie, jak chce, i to nieźle 11.02.10, 22:17 www.youtube.com/watch?v=Azdkqwe4DZ8&feature=related Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Młoda też umie, jak chce, i to nieźle 11.02.10, 22:22 szkoda tylko ze do lata jeszcze kawal czasu... :( Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Blogowisko 01.02.10, 15:58 Melduję posłusznie, że zaraz mnie zasypie i nie dojadę do domu z pracy. Poza tym wymieniłem kranik w piątek a gumki w sobotę. O reszcie potem. Odpowiedz Link