konto_online 26.05.08, 00:07 1. nie marudź 2. nie marudź 3. nie marudź 4. nie marudź 5. nie marudź 6. nie marudź 7. nie marudź 8. nie marudź 9. nie marudź 10. nie marudź źródło: Koń Polski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto_online Re: Świetlista ściezka medytacji dla Pań: 26.05.08, 00:29 już Panią kocham... Odpowiedz Link
konto_online Re: Zawiodłam się 26.05.08, 00:59 no cóż, może i nie do końca dla Pani ale z pewnością Pani nie zaszkodzi - tak chociaż z pięć pierwszych kroków? Odpowiedz Link
konto_online Re: Świetlista ściezka medytacji dla Pań: 26.05.08, 01:15 oczywiście, przejście Świetlistej ścieżki wyzwala od strachu Odpowiedz Link
wacikowa Re: Świetlista ściezka medytacji dla Pań: 26.05.08, 01:23 Są jeszcze jakieś inne stopnie wtajemniczenia? Odpowiedz Link
konto_online Re: Świetlista ściezka medytacji dla Pań: 26.05.08, 01:27 zacznijmy od Pięciu Przykazań: Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, nie niszczyć żywych istot. Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, nie brać tego co nie dane. Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się od złego seksualnego prowadzenia się. Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się od niewłaściwej mowy. Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się przed spożywaniem napojów odurzających i narkotyków, które prowadzą do nieuważności. Odpowiedz Link
wacikowa Zaraz... 26.05.08, 01:34 > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, nie niszczyć żywych istot. pająków,muchów,komarów zmymłona i innych paskudztw też nie? > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, nie brać tego co nie dane. Lubię dominować > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się od złego > seksualnego prowadzenia się. Dobrze seksualnie się prowadzę. > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się od > niewłaściwej mowy znaczy pisać mogę? > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się przed > spożywaniem napojów odurzających i narkotyków, które prowadzą do > nieuważności. wina też nie? Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 02:05 wacikowa napisała: > > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, nie niszczyć żywych istot. > pająków,muchów,komarów zmymłona i innych paskudztw też nie? na subtelnych poziomach śwaidomości pająk i Ty to to samo a zmymłon jest jedynie złudzeniem > > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, nie brać tego co nie dane. > Lubię dominować nie widzę sprzeczności - skoro ktoś się zdominować daje... > > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się od złego > > seksualnego prowadzenia się. >Dobrze seksualnie się prowadzę. no, jak widać nie taka trudna ta droga ku Oświeceniu > > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się od > > niewłaściwej mowy > znaczy pisać mogę? byle właściwie! > > Zobowiązuję się przestrzegać nakazu, powstrzymywać się przed > > spożywaniem napojów odurzających i narkotyków, które prowadzą do > > nieuważności. > wina też nie? jeśli prowadzi do nieuważności to nie pamiętać warto, że in vino veritas Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 11:18 wacikowa napisała: > Co dajesz w zamian ?:) lubię co mam - niczym się nie zamieniam Odpowiedz Link
wacikowa Re: Zaraz... 26.05.08, 11:42 Ja też lubię moje "niemarudzenie" a mimo wszystko podzieliłam sie:P Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 11:44 wacikowa napisała: > Ja też lubię moje "niemarudzenie" a mimo wszystko podzieliłam sie:P nie no, jeśli chodzi o rzeczy których nie-mam to oczywiście chętnie się podzielę, co tam - bierz wszystko! Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 13:08 Dla Pani wszystko... Najpiękniejszy jest przedmiot którego nie ma masz teraz pustą przestrzeń piekniejszą od przedmiotu piekniejszą od miejsca po nim jest to przedświat biały raj wszystkich możliwości możesz tam wejść krzyknąć pion – poziom ... Odpowiedz Link
wacikowa Re: Zaraz... 26.05.08, 13:43 To coś jak elementarny ład wartości... Byłam już tam. "Bo tak zdobędziesz dobro którego nie zdobędziesz powtarzaj wielkie słowa powtarzaj je z uporem jak ci co szli przez pustynię i ginęli w piasku a nagrodzą cię tym co mają pod ręką chłostą śmiechu.... Bądź wierny Idź" Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 13:52 wacikowa napisała: > To coś jak elementarny ład wartości... Byłam już tam. > > "Bo tak zdobędziesz dobro którego nie zdobędziesz > powtarzaj wielkie słowa powtarzaj je z uporem > jak ci co szli przez pustynię i ginęli w piasku > a nagrodzą cię tym co mają pod ręką > chłostą śmiechu.... > Bądź wierny Idź" to idę, do samu po piwo; chcesz coś? Odpowiedz Link
wacikowa Re: Zaraz... 26.05.08, 14:14 :D I skończyło sie rumakowanie:) Nie,dzięki..wszystko mam. Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 14:17 wacikowa napisała: > :D I skończyło sie rumakowanie:) > Nie,dzięki..wszystko mam. > jak masz, jak ci się skończyło? masz masz, rum też kupiłem, bacardi, może być? Odpowiedz Link
wacikowa Re: Zaraz... 26.05.08, 14:30 hmmm nie znam Cię a tyle wiesz o mnie... Pomyślałeś za mnie-niebezpieczne.:) Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 14:44 wacikowa napisała: > hmmm nie znam Cię a tyle wiesz o mnie... > Pomyślałeś za mnie-niebezpieczne.:) oh, po prostu zwykła ekstrapolacja Odpowiedz Link
wacikowa Re: Zaraz... 26.05.08, 14:57 Niedobrze być przewidywalnym ,zabawa mniejsza wtedy. Odpowiedz Link
konto_online Re: Zaraz... 26.05.08, 15:00 no to zaskocz mie czymś - masz dużo czasu, tym razem wychodzę na dłużej :) Odpowiedz Link